Επιτελους απαντηση στο αιωνιο ερωτημα των ξυλων

Superfunk είπε:
Μετα θα υπολογισεις τι ποσοστο των...κΣυλων ειναι η ταστιερα....συνηθως ειναι μια φλυδα παχους το πολυ 20 mm....οποτε ειναι ενα 3% περιπου της..συνολικης κΣυλειας.... ;D
Ρε συ Νίκο, άκουσα όμως μερικές φορές την έκφραση "δεν ακούει όμως καλά το μπράτσο" και πρόσφατα από μπασίστα ο οποίος είναι υπεράνω κάθε υποψίας από όλες τις απόψεις.

Χώρια που του αρέσει σαν τον Sklar (χωρίς να το γνωρίζει) το vintage τάστο γιατί (αμφότεροι) "θέλουν να νοιώθουν περισσότερο ξύλο με τη χορδή".

Ειπαμε οτι ΠΙΣΤΕΥΕΙ κανεις...ΑΥΤΟ ισχυει... ;)

(δεν κανω πλακα)

ο Γιαννακης (τον βρηκα?) ετσι κι αλλοιως παιζει τοσο καλα που ακομα και με σκουπα να παιξει τον ιδιο τελειο ηχο θα εχει....οποτε αστον να πιστευει οτι θελει μια και ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αν παιζει με μπασο που..κατα τη γνωμη του ..το μπραστο...ακουει καλυτερα τοτε θα ΠΑΙΖΕΙ και ακομα καλυτερα ο ιδιος... ;)

εμενα ας πουμε δε μου βγαζεις απο το μυαλο οτι αν η κιθαρα ή το μπασο δεν εχει τερατωδες παχυ μπρατσο και δεν ειναι παναλαφρο το σωμα της δεν εχει και τον καλυτερο ηχο που θα μπορουσε να εχει...ε,ολες οι κιθαρες μου εχουν τερατωδη μπρατσα και ειναι πιπουλα  και ετσι εχω και τον καλυτερο ηχο που θα μπορουσα να εχω... ;D

Whatever floats your boat,Whatever rocks your socks, Whatever flips your pancake, Whatever melts your butter, Whatever teeters your totter,Whatever twirls your beanie, Whatever bakes your cake ΚΤΛ ;D

Superfunk είπε:
ο Χταποδης που ειναι και ...επιστημονας να βγαλει τον ΤΥΠΟ παρακαλω.. ;D
Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς....

simple_equation.jpg

ναι αλλά ο τύπος δεν περιγράφει όλες τις περιπτώσεις γιατί το Σ (=σώμα) έχει όριο απο 1 ως Ν μόνο όταν έχει Νίτρο.

Πάντα με την παραδοχή οτι είναι είτε full είτε top coat...

Αντίστοιχα ο τύπος προσαρμόζεται με 1 ως P για Polyester/πολυουρεθάνη και 1 ως Τ για TungOil.

theoctapus είπε:
Αν και σκουριασμένος στα μαθηματικά η απάντηση στην εξίσωση, στο αιώνιο ερώτημα, στη ζωή, στο σύμπαν και στα πάντα είναι 42.

Ελπίζω να βοήθησα!

Superfunk είπε:
Whatever floats your boat,Whatever rocks your socks, Whatever flips your pancake, Whatever melts your butter, Whatever teeters your totter,Whatever twirls your beanie, Whatever bakes your cake ΚΤΛ ;D
Όπως λέει κι ένα αφεντικό από δω μέσα

"Τίποτα μετρήσιμο κι όλα σχετικά. Με ποιόν μιλάς και ποιον πηδάς έχει σημασία. Τα άλλα είναι τρίχες."

Ένα δίκιο κάπου το χει αλλά δεν συμφωνώ μαζί του.

Αν και σκουριασμένος στα μαθηματικά η απάντηση στην εξίσωση, στο αιώνιο ερώτημα, στη ζωή, στο σύμπαν και στα πάντα είναι 42.
ΣΤΑΘΕΡΑ !  ;D

gadget είπε:
Θα σας γλυτώσω απ' τον κόπο. Η απάντηση είναι "φυστίκι".

Με ποιόν μιλάς και ποιον πηδάς έχει σημασία.
Ταυτόχρονα δεν παίζει;

theoctapus είπε:
Με ποιόν μιλάς και ποιον πηδάς έχει σημασία.
Ταυτόχρονα δεν παίζει;
Τσου

α) Μπορεί να παρεξηγηθεί για έρωτας

β) Όταν τρώνε, δεν μιλάνε. (δεν το χόντρυνα, έτσι; )

audiokostas είπε:
β) Όταν τρώνε, δεν μιλάνε. (δεν το χόντρυνα, έτσι; )
;D ;D ;D ;D ;D

Λίγο σεξιστικό αλλά καλο..

Δεν καθαριζω ΠΟΤΕ  τα δοντια μου,τρωω μονο ΜΟΥΡΑ και ετσι παραμενουν αστραφτερα και κοφτερα σαν ξOYραφια...

Αληθεια Πανηλιθιε με ΤΙ ΞΥΡΙΖΕΣΑΙ και εισαι τοσο ΛΕΙΟΣ?

Ίσως με Τελεμεκάστερ και αφρό από άγρια πεσμένα μούρα?

Το μόνο που δεν έχει αναλυθεί διεξοδικά ως τώρα, είναι τι επίδραση έχει το υλικό και το μέγεθος του πικγκαρντ στον ήχο και αν στις ξυδάτες χορδές αποδίδει καλύτερα το μηλόξυδο, ή το μπαλσάμικο. Λείπει και ο παρΤΕΡΗς που είναι ειδήμων γμτ

Superfunk είπε:
Οι χορδες ειναι απο τα  Α και τα Ω του ηχου μια και τις χορδες "ακουνε" οι μαγνητες που ειναι υπευθυνοι για το μεγαλυτερο ποσοστο του "ηχου" της ηλεΧτρικης κιθαρας (εκτος και αν το...κΣυλο εχει και μαγνητικες ιδιοτητες που μου διαφευγουν.. ;D)  
Απο οτι φαινεται τελικα, εχουν μαγνητικες ιδιοτητες αλλιως τα κουκια.....δεν βγαινουν για τους ξυλαδες ;D.

samy paraga είπε:
Λείπει και ο παρΤΕΡΗς που είναι ειδήμων γμτ
Θα πίνει κανένα ρόφημα από basswood για τον λαιμό του. ;)

fusiongtr είπε:
Θα πίνει κανένα ρόφημα από basswood για τον λαιμό του. ;)
Tilia Europaea... καλή από πονόλαιμο μέχρι heavy και funk  ;)

Αλλο οι κΣυλάδες, και αλλο οι Σκυλάδες;

Αναρωτιεμαι αυτοι με τι κΣύλα ή Σκύλα παιζουν!!

ακούγοντας το ξανά τώρα από μόνιτορ hs- 80 yamaha 30:50 31:00 μου ακούγονται ακριβώς ίδια απλώς παιγμένα με διαφορετικό τρόπο  :-[ .Σας ευχαριστώ για την παρέα αλλά αποχωρώ δεν αντέχω αλλά ξύλα! Να είστε όλοι καλά !  

Insectius είπε:
ακούγοντας το ξανά τώρα από μόνιτορ hs- 80 yamaha 30:50 31:00 μου ακούγονται ακριβώς ίδια απλώς παιγμένα με διαφορετικό τρόπο
Άλλαξε monitor, μάλλον χάλασαν. ;D ;D ;D ;D ;D

Εγώ θα ανοίξω καινούργιο θέμα…αλλά τη Παρασκευή…"επιτέλους λαϊκοί ρυθμοί για Korg και όχι μόνο"…

Μα τη Παναγία, το έλυσα!!!!! ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back