- Πόντοι
- 1,848
Guys, ηρεμια. Σαν keyboardιστες κανετε...
εεεπ! MDF = Medium Density Fiberboardtheoctapus είπε:Πάντως πέρα της πλάκας αν το mdf είναι υψηλής πυκνότητας δεν βλέπω κανένα λόγο γιατί να μην κάνει για κιθάρα.
Waterfall-K είπε:Guys, ηρεμια. Σαν εμένα που είμαι ένας άσχετος εριστικός κουφός κανετε...![]()
Ρε φιλε το βιντεο το ειδες?Ηταν το μπρατσο το ιδιο ναι η οχι? αρα nut κλειδια ταστα και τα σχετικα ηταν ιδια.Ηταν τα ηλεκτρικα τα ιδια ακριβως ναι η οχι? ηταν η γεφυρα,το setup και οι αποστασεις ιδιες ναι η οχι ? τι ηταν μονο διαφορετικο? το σωμα απο νοβοπαν mdf η δεν ξερω και εγω τι.Μηπως εβλεπες αλλο βιντεο?Μπροστα σου ειναι η αποδειξη.Ρωτα λοιπον τον εαυτο σου που μου κανεις και μαθημα για διαφορες μεταξυ.... basswood του 70 και basswood σημερινου αν αναγνωριζεις το...νοβοπαν του 2013 απο το basswood του 2013 γιατι εγω δεν ακουσα καμια διαφορα εκτος και αν το νοβοπαν ειναι tonewood και αυτο και δεν το πηραν χαμπαρι οι....κολλοσοι του guitarmaking :Tamtam είπε:Ντρημτέτοιε
Μου ζητάς διαρκώς αποδείξεις σαν ιεροεξεταστής, τι είδους αποδείξεις θες; μετρήσιμες; Ντεσιμπέλ; Κυματομορφή; Τι θα σε βόλευε; Διότι όλα αυτές οι μετρήσεις ας πούμε γίνονται στα εργοστάσια που βγάζουν κιθάρες.
Γράφεις: "Το υλικο παιζει ρολο αν αποφασεις να παιζεις την κιθαρα στον καναπε unplugged.Τοτε και διαφορες θα ακουσεις και οτι θες.Αλλα συνηθως την ηλεκτρικη την παιρνουμε για παιξουμε σε ενισχυτη ξερεις και τοτε καληνυχτα στις οποιες διαφορες."
Εσύ έχεις δηλαδή απόδειξη ότι το υλικό /υλικά κατασκευής δεν επηρεάζουν τη συμπεριφορά ενός οργάνου;!
Τα κλειδιά και το υλικό της γέφυρας ας πούμε παίζουν ρόλο; Και όχι το υλικό του σκάφους;! Αν η γεφυρα είναι από ξύλο ή από ατσάλι, δεν παίζει ρόλο στο resonance επειδή το όργανο είναι ηλεκτρικό (και σύμφωνα με τη λογική σου καταλήγει σε ενισχυτή);
Αυτά που γράφεις είναι καινοφανή και μαρτυρούν άγνοια, που σε συνδυασμό με την αγένειά σου να ειρωνευεσαι το nickname μου νομίζω ότι προσβάλλουν τη συζήτησή μας.
Tamtam είπε:
omgΚαι ίσως κάποια στιγμή,να ξεφορτωθείς τα κόντρα πλακέ και να επενδύσεις σε κάποιο σοβαρό από άποψη ποιότητας μουσικό όργανο.
Στη φραση με τα εντονα γραμματα βρισκεται το προβλημα.Γιατι παρολο που και εσυ δεν ακους ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ πως καποιος αλλος ξερει, γιατι ΕΤΣΙ σου εχουν πει, δεν το ακους μονος σου.Το ιδιο θα σου πει και αυτος που νομιζεις οτι μπορει...οταν τον ζορισεις σε blind τεστ αυτο θα σου πει..."μπορει να μη το ακουσα αλλα οι διαφορες υπαρχουν" και παει αλυσιδα το θεμα....τοσο απλα.Tamtam είπε:Ωστόσο το ζήτημα δεν είναι προσωπικό, για να με ρωτάς εαν ΕΓΩ μπορώ να ξεχωρίσω ένα basswood του 70 από ένα σημερινό. Το ξαναείπα: ρωτήστε κάποιον που να ξέρει να σας πει.
;D