Εγω να δεις ποσο διασκεδαζω ακομα περισσοτερο με αυτους που ακουνε ακομα διαφορες..... ;D η σαν παγια τακτικη του noiz....προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα....βγαζοντας το mdf tonewood ;D....priceless.Jazzjoker είπε:+Μα......Δεν δειχνει το ιδιο.....![]()
![]()
![]()
Το graphic eq είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άχρηστο σε αυτό το τεστ. Ενδεχομένως θα είχε νόημα αν το strumming το έκανε ρομπότ με ακριβώς τις ίδιες παραμέτρους (δύναμη, γωνία κλπ.)
Προσωπικώς καθόλου δεν καίγομαι να μάθω την αλήθεια του μεγάλου ερωτήματος πάντως. Απλώς διασκεδάζω πολύ (δεν το λέω κοροϊδευτικά) με αυτούς που την ψάχνουν και ακόμη περισσότερο με αυτούς που θεωρούν ότι την βρήκαν.
Είσαι φίλος μου παιδάκι. ;DJazzjoker είπε:Προσωπικώς καθόλου δεν καίγομαι να μάθω την αλήθεια του μεγάλου ερωτήματος πάντως. Απλώς διασκεδάζω πολύ (δεν το λέω κοροϊδευτικά) με αυτούς που την ψάχνουν και ακόμη περισσότερο με αυτούς που θεωρούν ότι την βρήκαν.
Δλδ ειμαστε ολοι συννενοημενοι για να βγαλουμε εσενα κουφο ??? Δεν καταλαβαινω την αρνητικοτητα σου.Εγω συμφωνω ΠΛΗΡΩΣ με τον jazzjoker και ουτε με ενδιαφερει να βρω την αληθεια.Αν κατι μου αρεσει στο χερι μου θα παιξω.Τελος.Εκει πρεπει να ξεκιναν και να σταματανε ΟΛΑ τα debate και οι ερωτησεις "ποια ειναι καλη κιθαρα για μενα".Τον ηχο σου τον φτιαχνεις δεν στον δινει ετοιμο ενα οργανοDreamdancer είπε:Εγω να δεις ποσο διασκεδαζω ακομα περισσοτερο με αυτους που ακουνε ακομα διαφορες..... ;D η σαν παγια τακτικη του noiz....προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα....βγαζοντας το mdf tonewood ;D....priceless.+Μα......Δεν δειχνει το ιδιο.....![]()
![]()
![]()
Το graphic eq είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άχρηστο σε αυτό το τεστ. Ενδεχομένως θα είχε νόημα αν το strumming το έκανε ρομπότ με ακριβώς τις ίδιες παραμέτρους (δύναμη, γωνία κλπ.)
Προσωπικώς καθόλου δεν καίγομαι να μάθω την αλήθεια του μεγάλου ερωτήματος πάντως. Απλώς διασκεδάζω πολύ (δεν το λέω κοροϊδευτικά) με αυτούς που την ψάχνουν και ακόμη περισσότερο με αυτούς που θεωρούν ότι την βρήκαν.
Αυτο και αν ειναι αντικειμενικοΤΑΤΟ βιντεο !!!Kαι ενα απο τα παρομοια λινκ που εχει στο βιντεο οπου εδω ο τυπος παιζει εστω και κατι..Warmoth σωμα vs GFS..... ;D ;D ;D.
Φυλαξτε τα μαχαρια σας, γιατι ο φιλος marathon το ξεκαθαρισε απο την αρχη!!!!marathon είπε:με λίγα λόγια πήρε 2 ίδιες κιθάρες...που είναι το περίεργο? ;D ;DΠηρε μια squier που κανει restoration και εφτιαξε αλλο ενα πανομοιοτυπο σωμα απο ενα αθλιο κομματι ξυλου κουζινας(mdf απο οτι δειχνει).
Βασικα αυτα τα βιντεο ειναι γυρω στις 100 φορες ποιο αντικειμενικα απο το δικο σου με τον chappers που ειχαν πολυ περισσοτερα πραγματα διαφορετικα(ακομα και τα ηλεκτρικα)messalion είπε:Αυτο και αν ειναι αντικειμενικοΤΑΤΟ βιντεο !!!
...άμα δεν παίζεις...πρέπει να βρείς μία δικαιολογίαmanosx είπε:Πιάνεις μια κιθάρα, μια οποιαδήποτε ΥΠΑΡΚΤΗ κιθάρα, την συνδέεις, παίζεις, σου αρέσει την παίρνεις, δεν σου αρέσει την αφήνεις, ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
+10.000manosx είπε:Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω το εξής: Γιατί κάποιος να προβληματίζεται για μια κιθάρα που είναι μόνο μέσα στο μυαλό του; Γιατί δηλαδή να αναρωτιέται κανείς πως θα ακούγονταν μια κιθάρα π.χ. μια τυπική strat αν είχε μαόνι αντί για alder, και αν θα άλλαζε κάτι ή όχι;
Πιάνεις μια κιθάρα, μια οποιαδήποτε ΥΠΑΡΚΤΗ κιθάρα, την συνδέεις, παίζεις, σου αρέσει την παίρνεις, δεν σου αρέσει την αφήνεις, ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Τι νόημα έχει να αναρωτιέσαι για παραλλαγές της, ή να αναλύσεις σε πενηνταράκια το γιατί σου αρέσει; ???
Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι και αυτό ένα σύμπτωμα των καιρών, άνθρωποι με πέπλα στα αυτιά, που περιμένουν να διαβάσουν τα specs για να καταλάβουν αν κάτι τους αρέσει... :-\
Κανεις μεγιστο λαθος.Ολα ηταν τα ιδια.Ξαναδες το.Dreamdancer είπε:Βασικα αυτα τα βιντεο ειναι γυρω στις 100 φορες ποιο αντικειμενικα απο το δικο σου με τον chappers που ειχαν πολυ περισσοτερα πραγματα διαφορετικα(ακομα και τα ηλεκτρικα)Αυτο και αν ειναι αντικειμενικοΤΑΤΟ βιντεο !!!.
...άμα δεν παίζεις...πρέπει να βρείς μία δικαιολογίαΠιάνεις μια κιθάρα, μια οποιαδήποτε ΥΠΑΡΚΤΗ κιθάρα, την συνδέεις, παίζεις, σου αρέσει την παίρνεις, δεν σου αρέσει την αφήνεις, ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.![]()
Oi custom shop έχουν καλύτερα ξύλα;marathon είπε:...άμα δεν παίζεις...πρέπει να βρείς μία δικαιολογίαΠιάνεις μια κιθάρα, μια οποιαδήποτε ΥΠΑΡΚΤΗ κιθάρα, την συνδέεις, παίζεις, σου αρέσει την παίρνεις, δεν σου αρέσει την αφήνεις, ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.![]()
Εσυ κανεις λαθος.Αλλο να λες και οι δυο κιθαρες εχουν πχ 500αρια pots(ενω στην πραγματικοτητα συνηθως και τα δυο δεν ειναι ακριβως 500) ή οι μαγνητες εχουν ακριβως τις ιδιες περιελιξεις ενω αυτο δεν ισχυει παντα 100% στην πραγματικοτητα.Στο δικο μου παραδειγμα μεταφερεις το ιδιο το pickguard οποτε δεν υπαρχει καν συγκριση ως προς την αντικειμενικοτητα....στο δικο μου παραδειγμα εχεις τον ΙΔΙΟ λαιμο(οχι απλα ακριβες αντιγραφο του) στο δικο μου παραδειγμα εχεις τις ΙΔΙΕΣ χορδες.messalion είπε:Κανεις μεγιστο λαθος.Ολα ηταν τα ιδια.Ξαναδες το.
...άμα τα αφήνεις να αναπνέουν φίλοςNestoras είπε:Oi custom shop έχουν καλύτερα ξύλα;
Μπούρδες είναι γιατί δεν μας λέει σε ποιό βουνό. Το ίδιο είναι ο Όλυμπος το ίδιο το Κιλιμάντζαρο;audiokostas είπε:Κάπου διάβασα στο Youtube που λέει την αλήθεια, ότι αν βάλουμε ένα (καλό πυκνωτικό) μικρόφωνο (πολύ) μέσα σε (single piece) μαόνι (σε διάφορα σχήματα - LP, Strat,Tele- για να δούμε και την επιρροή του σχήματος) και το αφήσουμε για πολλά χρόνια πάνω στο βουνό και μετά παίξουμε γρήγορα την ηχογράφηση των συστολών/διαστολών του ξύλου (αντιστοιχώντας την πλήρη ζωή μιας μαονιάς σε τυπική διάρκεια ενός ποπ/ροκ τραγουδιού), θα ακουστεί το Smoke on the Water.
Λέτε να ναι αλήθεια;
Είναι δυνατόν να λένε ψέματα;
Σωστός ο νέος.theoctapus είπε:Μπούρδες είναι γιατί δεν μας λέει σε ποιό βουνό. Το ίδιο είναι ο Όλυμπος το ίδιο το Κιλιμάντζαρο;
Εδω γελανε απλα και αποχωρουν απο την συζητηση.... 8) 8)Dreamdancer είπε:Εσυ κανεις λαθος.Αλλο να λες και οι δυο κιθαρες εχουν πχ 500αρια pots(ενω στην πραγματικοτητα συνηθως και τα δυο δεν ειναι ακριβως 500) ή οι μαγνητες εχουν ακριβως τις ιδιες περιελιξεις ενω αυτο δεν ισχυει παντα 100% στην πραγματικοτητα.Στο δικο μου παραδειγμα μεταφερεις το ιδιο το pickguard οποτε δεν υπαρχει καν συγκριση ως προς την αντικειμενικοτητα....στο δικο μου παραδειγμα εχεις τον ΙΔΙΟ λαιμο(οχι απλα ακριβες αντιγραφο του) στο δικο μου παραδειγμα εχεις τις ΙΔΙΕΣ χορδες.
Γιαυτο σου λεω...ουτε καν πλησιαζει.