επιστροφη προιντων

Little Rock n Roller

Νέο μέλος
Πόντοι
16
γεια σας

ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις τι  παιζει οταν επιστρεφεις προιοντα για τα οποια εχεις πληρωσει με αντικαταβολη. εκανα μια παραγγελια απο μιουζικστορ και μου εβαλαν ενα πεταλακι παραπανω και θελω να το γυρισω πισω. δεν εχω λαβει ακομα τα πραγματα αλλα τα περιμενω μες στην βδομαδα.

ευχαριτω

με ups ερχονται

Little Rock n Roller είπε:
γεια σας

ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις τι  παιζει ...
Γιατί δεν ρωτάς στο musicstore? Εμείς καμια πενιά το πολύ πολύ να παίζουμε. Δεν ξέρουμε απο τέτοια (με λεφτά, κάρτες κλπ).

ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις τι  παιζει οταν επιστρεφεις προιοντα για τα οποια εχεις πληρωσει με αντικαταβολη. εκανα μια παραγγελια απο μιουζικστορ και μου εβαλαν ενα πεταλακι παραπανω και θελω να το γυρισω πισω. δεν εχω λαβει ακομα τα πραγματα αλλα τα περιμενω μες στην βδομαδα.

ευχαριτω

με ups ερχονται

παρε το 100 γιατι μαλλον βομβα θα ειναι .... τελος παρε το 11888 να σου δωσει το τηλ του μιουζικστορ οπου μπορει να σου δωσει την λυση  ...

ρωτησα αλλα δεν μου εχει απαντησει.. εψαξα και στο σαιτ και δεν αναφερει τι γινεται σε περιπτωση αντικαταβολης. απλως ηθελα να ξερω α εχει συμβει σε κανεναν κατι αναλογο

σγνωμη κι ολας

Κανένα πρόβλημα, θα πάρεις ένα τηλέφωνο τη Δευτέρα μετά τις 10 το πρωί και είσαι ΟΚ.

0049 221 925791702

Θα σου εξηγήσει ο υπάληλος πως θα γίνει η επιστροφή του προϊόντος και των χρημάτων.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back