Επισκευή πεταλιών που?

Tasospelt

Νέο μέλος
Πόντοι
16
  Καλησπέρα

Εχω προβλημα με το RC Booster της Xotic,  με το που παταώ το διακοπτη ακούγεται το κλικ απο το πατημα πολυ δυνατά και βγάζει και ενοχλητικο φύσημα. Το προβλημα δεν ειναι απο το τροφοδοτικο το τσέκαρα.

Γνωριζετε ατομα απο Αθηνα η Θεσσαλονικη για επισκευη πεταλιών;

Ευχαριστώ

Αν εισαι Αθηνα, να το πας  στον Κουρμπη  στα εξαρχεια ,που ειναι αντιπροσωπος της Xotic

Αυτο το εκανε απο την αρχη? Εννοεις το κλασικο pop οταν παταμε το πεταλι? Κανονικα δεν θα επρεπε , υπαρχει προβλεψη γι αυτο κ το συγκεκριμενο ειναι πολυ προσεγμενο κατασκευαστικα. Εχεις κ αλλα πεταλια συνδεδεμενα?

Αν είσαι Σαλονικα Telegun θα πας...

Αν δεν εχεις το τηλ του Δημητρη πμ να στο στειλω

Tasospelt είπε:
 Καλησπέρα

Εχω προβλημα με το RC Booster της Xotic,  με το που παταώ το διακοπτη ακούγεται το κλικ απο το πατημα πολυ δυνατά και βγάζει και ενοχλητικο φύσημα. Το προβλημα δεν ειναι απο το τροφοδοτικο το τσέκαρα.

Γνωριζετε ατομα απο Αθηνα η Θεσσαλονικη για επισκευη πεταλιών;

Ευχαριστώ
Αν είναι μέσα στην εγγύηση, το μαγαζί από το οποίο το αγόρασες θα πρέπει να αναλάβει δωρεάν την επισκευή. Ο αντιπρόσωπος είναι όντως ο Κουρμπής (http://www.xotic.us/effects/dealer_international.html), και καλύτερα να το πας σε αυτόν, αν και μου ακούγεται πρόβλημα εύκολο προς διόρθωση.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.

Το πήρα μεταχειρισμένο παρόλα αυτά το έβγαλε στη πορείο το συγκεκριμένο θόρυβο. Το χω δοκιμάσει και μόνο χωρίς άλλα πετάλια συνδεδεμένα και ο θόρυβος δε φεύγει. Θα το πάω στα Εξάρχεια στο Κουρμπή.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back