Epiphone Dot Studio

SF οταν ειπα οτι

messalion είπε:
το laminated maple χαλαει - σπαει - γρατζουνιεται πα - νευ - κο - λα
το εννωουσα σε σχεση με μια solid body κιθαρα - οχι οτι σε σχεση με αλλες hollow body δεν ειναι πιο γερή

οσο για το bigsby......σε hollow body ξερεις τι θα γινει αν κατι παει στραβα με το τρυπανι........

ε,καλα οχι και...πα-νευ-κο-λα....δεν εχω δει καμμια ES 335  να ...σπαει ....ή να χαλαει...(τωρα για το...χαραζει...ολες οι κιθαρες ...χαραζονται οχι μονο οι laminated maple) ;D,ετσι πως το εγραψες μοιαζει σαν να κινδυνευουν ακομα και απο το...φυσιμα του ...αερα... ;D

σε hollow body ξερεις τι θα γινει αν κατι παει στραβα με το τρυπανι........
oτι και στις...solid body....βουλωνεις την τρυπα και ξανατρυπας... ;D...βεβαια αν ειναι να παει κατι...στραβα με το τρυπανι καλυτερα να τη δωσεις σε κανα μαστορα... ;D

oselifer είπε:
Για ποιά κιθάρα ενδιαφέρεσαι;Για τη Dot; Αν είσαι Αθήνα γιατί δεν κοιτάς στα μαγαζιά;

Η Dot είναι μόνο 55ευρώ πιο ακριβή.Στη studio η διαφορά μαζί με τα μεταφορικά του thomann είναι μόλις 20ευρώ

Αν το παζαρέψεις ή βρεις φτηνότερο κατάστημα μπορεί να σου έρθει πολύ κοντά και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.

http://www.prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=4393
Δεν είμαι από Αθήνα και δυστυχώς εδώ Θεσσαλονίκη δεν την έχει κανένας...

Σκεφτόμουν να την πάρω απ'το Thomann σαν Creative Bundle μαζί με τον Fender Mustang I και μια βαλίτσα και ένα stand...

Όλα μαζι 350€...

Sinner είπε:

Σκεφτόμουν να την πάρω απ'το Thomann σαν Creative Bundle μαζί με τον Fender Mustang I και μια βαλίτσα και ένα stand...

Όλα μαζι 350€...
Ωραίο πακέτο! Είναι καλός συνδυασμός. Θέλεις και high gain ήχους?

Sinner είπε:
Εχω την εντυπωση οτι ειχα δει μια Dot στον Μαυρομουστακη οπως κατεβαινεις την Αγιας Σοφιας απο Εγνατια το πρωτο στενο δεξια δεν θυμαμαι οδο αλλα θυμαμαι οτι ειχε μια ακριβως σαν αυτη που ψαχνεις!

Αν θελεις ριξε μια ματια.

Sottos είπε:
Ωραίο πακέτο! Είναι καλός συνδυασμός. Θέλεις και high gain ήχους?
Why not?  ;)

Πάντως σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ ρε παιδιά για τα σχόλια... !

:)

johnsid είπε:
Εχω την εντυπωση οτι ειχα δει μια Dot στον Μαυρομουστακη οπως κατεβαινεις την Αγιας Σοφιας απο Εγνατια το πρωτο στενο δεξια δεν θυμαμαι οδο αλλα θυμαμαι οτι ειχε μια ακριβως σαν αυτη που ψαχνεις!
Καστριτσίου. I could be a cab driver. Hell yeah!  ;D

^μάλλον την έχεις στα χέρια σου και δεν την αφήνεις! :)

είδα ακριβώς την ίδια στον Καράντζιο στη Λάρισα (νομίζω κάποιος την έχει αφήσει για setup) και πραγματικά μου τράβηξε την προσοχή!

messalion είπε:
θα στο ξαναπω - ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα ηχητικα δειγματα στο thomann ειναι τα ΙΔΙΑ - και τα διαφοροποιουν αναλογα με το οργανο (που σπανια το κανουν) επειδη εχουν βαλει περισσοτερα μεσσαια στο συγκεκριμενο της epi δεν παει να πει οτι εχει παιχτει με την ιδια κιθαρα............
όχι βεβαια, για άκου το blues σε αυτή που έχει και τα λαθάκια του ;)

http://www.thomann.de/gr/parker_maxxfly_bolt_on_ft_3tsb_dragonfly.htm

δεν καταλαβαίνω γιατί η ειρωνία αντί να παραδεχτείς το λάθος σου

skantzos είπε:
δεν καταλαβαίνω γιατί η ειρωνία αντί να παραδεχτείς το λάθος σου
δεν σε ειρωνευτικα ρε..........αλλα γιατι εχω λαθος ?? επειδη το 99% των samples στο thomann ειναι τα ιδια ?? εσυ δεν το εχεις παρατηρησει δλδ αυτο ?? (συζητηση κανουμε μην παρεξηγησεις)

ok man αλλά πριν έλεγες εμφατικά ότι όλα είναι τα ίδια.

Για να μην παρεξηγούμασετε αυτό νόμιζα κι εγώ. Αλλά όταν άκουσα λίγο πιο προσεχτικά άρχισα να ακούω μικροδιαφορές στο παίξιμο, και δεν ξέρω τι να πιστεψω  :D

για να ελαφρύνω λίγο τη συζήτηση άκου και τη δική μου κθάρα :)

skantzos είπε:
ok man αλλά πριν έλεγες εμφατικά ότι όλα είναι τα ίδια.

Για να μην παρεξηγούμασετε αυτό νόμιζα κι εγώ. Αλλά όταν άκουσα λίγο πιο προσεχτικά άρχισα να ακούω μικροδιαφορές στο παίξιμο, και δεν ξέρω τι να πιστεψω  :D

για να ελαφρύνω λίγο τη συζήτηση άκου και τη δική μου κθάρα :)

ωραιος ο skatzos  ;D ;D

οπως ειπαμε και ποιο πανω ειναι φυσης αδυνατον καποιος να εχει παρει ΟΛΕΣ τις κιθαρες και να εχει παιξει ακριβως τα ιδια ριφς  ;) ;) αντε να εχει παρει 10 ?? 20 το πολυ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back