τι ειπες ?? βγαζει κανεις νοημα γιατι εγω................ ??? ??? ???miii είπε:Απλα ειναι η φτηνη εκδοση της dot εναλλακτικες σ'αυτα τα λεφτα ειναι το κουπι benton oxi ολες η semiacoustic φτηνη ειναι αρα γιατι να μην την παρεις top seller αρα θα ειναι και φτιαγμενη με τα standar ths epiphone
μπα μη σκας ,ουτε εγω βγαζω.... ;Dmessalion είπε:τι ειπες ?? βγαζει κανεις νοημα γιατι εγω................ ??? ??? ???
miii είπε:Απλα ειναι η φτηνη εκδοση της dot εναλλακτικες σ'αυτα τα λεφτα ειναι το κουπι benton oxi ολες η semiacoustic φτηνη ειναι αρα γιατι να μην την παρεις top seller αρα θα ειναι και φτιαγμενη με τα standar ths epiphone
δε μ'αρεσει σ'αυτο το χρωμα παρε τη wc bh
τα διαβαζω ξανα και ξανα και εχω λιωσει..........facemelt που λενε και στα ελληνικα............βαριεμαι να βαζω κομματα και τονους μια φορα στη ζωη μου το κανα στις πανελλαδικες και πηρα 16.7 στην εκθεση να γραφω greeklish ?
ενταξει ρε συ - ειπαμε για κιθαρα που κανει 250 ευρω - η φτηνοτερη hangstrom εχει τα διπλασια - cort δεν την πολυεμπιστευομαι αν και μου εχεις πει πολυ καλα λογια σε αλλο θρεντ.......μενει να δοκιμασω και εγω μερικες για να καταληξωkpeyos είπε:Σε ένα shootout που έκανα πριν καμιά διετία για μια κόπια 335 που έψαχνα κατέληξα ότι...
1. Hangstrom
2. Cort
Δεν μου άρεσαν οι πολύ φθηνές της Epiphone και της Washburn και της Ibanez ήταν μέτρια σαν κατάσταση. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβή μοντέλα οπότε δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάω.
Και μενα μου φάνηκε περιέργο που μπορούν να σου την φέρουν μόνο για δοκιμή...messalion είπε:μπραβο εξυπηρετηση ;D ;D ;D
αντε με το καλο - κρατα μας ενημερους
πες μας τωρα και οτι νομιζεις οτι τα ηχητικα δειγματα του thomman ειναι διαφορετικα το ενα απο το αλλο...............vaggelis1234 είπε:Απο τις λιγες κιθαρες που ακομη και στα ηχητικα δειγματα του thomann ακουγεται χαλια.
1oν δεν υπαρχουν διαφορέςvaggelis1234 είπε:Μεχρι πριν απο λιγο πιστευα οτι οι διαφορες ειναι ελαχιστες. Αλλα στη συγκεκριμενη αυτο που ακουγεται ειναι εξωφρενικα κακο. Το ειπα...