επιλογη usb καρτας ηχου

manospsrk

Νέο μέλος
Πόντοι
1
ειμαι αναμεσα σε 3 usb καρτες ηχου και δεν μπορω να αποφασισω ποια μου κανει.

e-mu 0404, lexicon omega studio, m-audio fast track pro???

Και εγώ δεν ξέρω τι να μαγειρέψω σήμερα το βράδυ κοτόπουλο ή μακαρονάδα ???

ή μήπως και τα δυο???  ;D ;D ;D

εμένα μου κάνει για σένα η m-audio fast track pro...1ον κάνε ένα search στο φορουμ και είμαι σίγουρος οτι θα βρεις απαντήσεις...2ον χωρίς περαιτερω στοιχεία η απάντηση δε θα είναι σωστά βασισμένη στο τι θες...3ον καλως μας έφτασες στο φόρουμ!!!

θα σου ελεγα να αποφυγεις την  lexicon h opoia den exei k toso sταθερους  drivers...εχω την emu η οποια παιζει καλα σε ενα καλοστημενο systhma....εχω δουλεψει κ την ΜΑUDIO....UA SOY PROTEINA NA DEεις καρτες μεταξυ των native instrumests audio control1,emu 0404 usb kai maudio profire 610 k fast track ultra....h profire θεωρω οτι ειναι η καλυτερη απο ολες αυτες...και εχει το πλεονεκτημα οτι ειναι firewire. ;) ;) ;)

Εγω εχω την fast track pro και ειμαι μια χαρα. Εχει και καλους προενισχυτες για mic.

παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για οσα προτεινατε,μα ακομη ταλαντευομαι.το ποσο των 250euro θα το θεσω ως το ανωτερο.χρονια τωρα δουλευω με μια sound blaster audigy platinum pci με εξωτερικο panel,η οποια εχει latency 2ms,firewire αλλα οχι phantom.τι να κανω?να την αλλαξω με ποια?usb η' pci?θελω ομως panel, κατι που οι pci δεν δινουν αν δεν δωσεις αρκετα χρηματα.επιπλεον με αλλαγη pc και γενικοτερα μητρικης ισως να υπαρξει ασυμβατοτητα.να σα πω ομως πως δοκιμασα να παιξω με latency 10s και το καταλαβα...! και παλι ευχαριστω!

θα παρεις οπωσδηποτε  μια απο τις καρτες που αναφερθηκαν γιατι εχουν πανελ,πραγμα το οποιο σημαινει οτι γλυτωνεις μιξερακι για ελεγχο εντασης, εξοδο ακουστικων και επισης εχουν προενισχυσεις ανωτερες απο κονσολακια μετριας τιμης... :)

Αν οι εισοδοι -εξοδοι της native  σου κανουν ,θα προτινα να παρεις αυτην....εχει πολυ καλη ποιοτητα και πολυ σταθερους drivers...kai sigoyra oi piuanothtew  asymbatothtaw me mia usb καρτα ειναι μικροτερες απο αυτες που θα προκυψουν  me mia pci αν αλλαξεις αυτα που σκεφτεσαι μελλοντικα..

εγώ ως κάτοχος μιας audio kontrol 1  και μιας m-audio fast track ultra, αλλά και προκάτοχος fast track pro θα σου έλεγα ότι ανάμεσα στις fast track pro και audio kontrol 1 η κάρτα της native instruments είναι μακραααααααν ανώτερη...τη χρησιμοποιώ καθημερινά και στο στούντιο και σε live χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα...είναι ανθεκτικότατη, εύκολη στο χειρισμό και με πολύ καλές προενισχύσεις...

Loki είπε:
Και εγώ δεν ξέρω τι να μαγειρέψω σήμερα το βράδυ κοτόπουλο ή μακαρονάδα ???

ή μήπως και τα δυο???  ;D ;D ;D
μακαρονια οπωσδηποτε!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back