Επιλογή μαγνητών για squire VM

Επειδή μερικοί  ;) προτείνουν τα ίδια και τα ίδια, εγώ, ως μετριόφρων άρχοντας του σύμπαντος και φωτεινός παντογνώστης ορατών τε και πάντων αοράτων, θα σου πω για οικονομικούς μαγνήτες που θα καλύψουν τα γούστα σου.

Σε πιο οικονομική κατηγορία υπάρχουν οι Tonerider Jazz Plus - TRJ1. Αξιοπρεπείς μαγνήτες (και όχι μόνο) για τα λεφτά τους.

Λίγο πιο ακριβοί (κοντά στα €40 έκαστος) έρχονται από την συμπάσχουσα Ισπανία οι Jess Loureiro Jazz που μου είχαν φανεί πολύ ωραίοι μαγνήτες. Άσε που έχεις και το "Pups Of Spanish Copper" mojo. ;D

Ανεβαίνοντας λίγο πας στους εξαιρετικούς Wizard 64 από την μαγνητομάνα Ουαλία. Ακόμα κρατάω τον Trad P-bass που είχα πάρει από κιούς.

Και στα ίδια χρήματα αλλά με αναμονή και από Αμερική, πας J-45 από τον παππού Bill Lawrence και την Becky που θα σας εξυπηρετήσει.

Δεν σας έβαλα link γιατί η μισή χαρά είναι να το ψάχνεις.

Μασημένη τροφή σας έδωσα, λεφτά σας έσωσα και καλό ήχο θα χετε.

Δε λέω ποτέ όχι στα κεράσματα ευγνωμοσύνης.

audiokostas είπε:
Επειδή μερικοί  ;) προτείνουν τα ίδια και τα ίδια,
Φίλος, δεν ξέρω αν το παρατήρησες, αλλά ΔΕΝ πρότεινα Villex- το έκανε άλλος  :o ;D

Καθότι να πεις στον άλλον, βάλε αμερικάνικο μπουτίκ μαγνήτη στο κουτσουράκι... ε, είναι λίγο «εξτραβαγκάντ» αν και την έχω κάνει την ματσόλα  ;D

Εγώ θα του έριχνα ιδέα να τσεκάρει και τους Wilkinson- που είναι τζάμπα και πολύ- μα πάρα πολύ βροντεροί (έχω έναν ΜΜ στιλ σε μια κόπια Stingray και μιλάμε για πολλά γκάζια)  :D

ΥΓ: και φυσικά πάντα τους passive  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φίλος, δεν ξέρω αν το παρατήρησες, αλλά ΔΕΝ πρότεινα Villex- το έκανε άλλος  :o ;D
α) Σε πειράζω και βου) τους έχεις ξαναναφέρει.

Εγώ όμως ήμαν οριτζινάλ ®

audiokostas είπε:
α) Σε πειράζω και βου) τους έχεις ξαναναφέρει.

Εγώ όμως ήμαν οριτζινάλ ®
Α) Το ξέρω  ;D

Β) Εγώ πάντως δεν σου κρύβω ότι σοκαρίστηκα όταν είδα ότι συνφορουμίτης ανέφερε τους Villex  :o  ;D Να φανταστείς ότι σκέφτηκα, «ωχ, θα με κυνηγάει ο Κώστας»  ;D ;D ;D

Πάντως οι Wilkinson που προτείνω, κάνουν 33 λίρες το κομμάτι- 66 το σετάκι, όπερ 82 σχεδόν ευρώπουλα. Μάζι με τα μεταφορικά (από Αγγλία) να του πάνε ούτε μια 100αρα. Ας πούμε ότι είναι ένα «λογικό» κόστος αναβάθμισης για αυτό το όργανο.

Από την άλλη, παίζουν κάτι J σετάκια στις αγγελίες σε χαμηλότερες τιμές, που και αυτά θα έπαιζαν πολύ καλύτερα από τους υφιστάμενους DD που έχει το κούτσουρο.   

Το θέμα σε αυτές τις δουλειές (αναβάθμισης «σκουίερ» κούτσουρων)  ;D είναι το πόσο αξίζει να ρίξεις πολλά λεφτά... Γιατί αν είναι να σου πάει η αναβάθμιση + ενάμιση όργανο, καλύτερα πούλα το και πάρε άλλο...  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Το θέμα σε αυτές τις δουλειές (αναβάθμισης «σκουίερ» κούτσουρων)  ;D είναι το πόσο αξίζει να ρίξεις πολλά λεφτά... Γιατί αν είναι να σου πάει η αναβάθμιση + ενάμιση όργανο, καλύτερα πούλα το και πάρε άλλο...  ;D
Ρε συ, ξέρεις πόσο έχουν πάει τα 75RI ?  ;D

audiokostas είπε:
Ρε συ, ξέρεις πόσο έχουν πάει τα 75RI ?  ;D
;D ;D ;D

Νταξ μωρέ, 1300 με 1600 (τιμή σε... πενιχρά δολάρια και όχι σε κραταιό ευρώ)  ;D ;D ;D

Λεφτά υπάρχουν  ;D ;D ;D ;D ;D

ΥΓ: Πλάκα στην πλάκα με μόλις (που λέει ο λόγος  ;D )  900 κάτι ευρώ , εδώ από την ημεδαπή, παίρνεις ένα ξεγυρισμένο... Γιδολή, που επί της ουσίας είναι RI από τα τότε  ;) ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back