Για αλλαγή μπράτσου δεν θα εχεις πρόβλημα (έχω χρησιμοποιήσει jack &danny σώμα για project)........και τρέμολο, μην σου πω οτι δεν χρειάζεται καν αλλαγήsaviola είπε:Το σκέφτομαι για το σώμα και μονο ετσι.
εαν οι μαγνητες λενε ???
μετα υαλοχαρτακι, και καινουργιο χρωματακι.
καινουργια ηλεκτρικα επιλογεας ποτς και με 120 € εχεις κιθαρα εργαλειο...
ειναι license ομως για κουμπομα μπρατσου ή τρεμολο ???
Οι Visionstrat μου ήρθαν με dhl και παραλαβή δέματος στο ταχυδρομείο σε ορθογώνια κούτα που χωρούσε και τα 2 τριγωνικά box των κιθαρών.Mprob είπε:Ναι,οι τελε με τα 50 ευρω τα σπάνε.....για πες περισσοτερα.Πως σου ήρθαν κλπ???
Κανα τετοιο μαγαζακι με lp δεν υπαρχει???
Με τελε στα 50??
Έχουμε καεί...yannis37 είπε:sottos..... ;D ;D ;D ;D ;D είσαι αρρωστάκι ;D ;D ;D ;D ;D
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!bihlas87 είπε:Ο Sottos είναι ο απόλυτος εκφραστής του ''πολλές και φτηνές'' και στρώσιμο με
μερεμέτια, must ask για φτηνές αγορές![]()
ρε Νασο σορρυ κιολας αλλα επειδη υπηρξα,(και κατα ενα ποσοστο το κραταω ακομα) "συλλεκτης προσωπικης ομορφιας" (οτι μου αρεσε το επερνα)...ποσο θες για συντηρηση ρε φιλε ??Sottos είπε:Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!
Έχουν περάσει και μερικές fender usa και gibson απ τα χέρια μου αλλά τα value όργανα είναι το μεράκι μου(ειδικά τέτοιες εποχές που το G.A.S. υπάρχει, αλλά η τσέπη δεν...).
μην πας μακριαsaviola είπε:Χρηστο ριξ το στους ενισχυτες να σωθεις ;D ;D ;D
Όπως καταλαβαίνεις επισκευάζω/φτιάχνω/συντηρώ μόνος τα όργανα με min. κόστος και δεν αλλάζω τόσο συχνά χορδές(κρατάω φρέσκιες χορδές σε 2-3 κιθάρες το μήνα που χρησιμοποιώ για πρόβες/practice και πάει κυκλικά) αλλιώς πράγματι θα κόστιζε μια κιθάρα το μήνα η συντήρηση. Επίσης, η συντήρηση είναι το παν, επιμηκύνει την ωφέλιμη περίοδο χρήσης χορδών, λυχνιών, αναλώσιμων κλπ. Πολλοί μου λένε: "Σετάπ? Ναι, έκανα μια φορά πριν 3-4 χρόνια!...".messalion είπε:ρε Νασο σορρυ κιολας αλλα επειδη υπηρξα,(και κατα ενα ποσοστο το κραταω ακομα) "συλλεκτης προσωπικης ομορφιας" (οτι μου αρεσε το επερνα)...ποσο θες για συντηρηση ρε φιλε ??εγω καποια στιγμη που τα εβαλα κατω με:
4 μπασα
8 ηλεκτρικες
4 ηλεκτροακουστικες
2 κλασσικες
2 ακουστικες
σε χορδες ΜΟΝΟ ετρωγα κανα 130 ευρω το μηνα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
και δεν βαζω τα υπολοιπα τσουμπλεκια (λαδια καθαρισμου - πανακια κ.ο.κ.)