Επιλογή κιθάρας για πειράματα

Mprob

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Καλησπέρα,

Έχω στο μυαλό μου να αγοράσω μια κιθάρα για πειράματα,προσωπικά για δικό μου βίτσιο.

Είμαι ψιλο-fenderakias και κάτοχος μια στρατοκάστερ.

Λόγω του ότι το strat σχήμα είναι πολύ διαδεδομένο σκφτόμουν μια squier,αλλά κάνω αυτό το πόστ να πάρω κι άλλες γνώμες.

Δεν ψάχνω κάτι να είναι τραπέζι με χορδές,αλλά να έχει κάτι το αξιόλογο ώστε αν αλλάξω 2-3 πράγματα να το κάνω ένα καθώς πρέπει όργανο..

Δεν θέλω να δώσω πάνω από 200 ευρώ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κοιτα μιας κ μιλας για 200ευρω...

αν σ αυτα τα 2-3 πραγματα π λες να αλλαξεις εννοεις σωμα, μανικι κ ηλεκτρικα τοτε κατι γινεται... αλλιως λιγο δυσκολο σε κοβω σ αυτο το μπατζετ να παρεις κατι π να το πεις αξιλογο.  ;D

χαχαχα

αντε να το κανουμε 250.

Πιστευω ότι κλατι θα γίνεται.Δεν μιλάμε για <<καλή κιθάρα>>.Μιλάμε για κάτι που θα πάιζει αρκετά καλά

Μια κιθαρα π θα παιζει αρκετα καλα εγω την θεωρω καλη  :P

Τι πειραματισμους θελεις να κανεις?

Αλλαγές.

Μαγνήτες,κλειδιά.

Έτσι να πειραματιστώ,γιατί στην ΜΙΜ δεν υπαρχει περίπτωση :)

Τοτε γιατι δεν ξεκινας να φτιαξεις μια partcaster κομματι κομματι? απο το να παρεις μια ετοιμη φτηνη κ να τ αλλαξεις ολα?

Mprob είπε:
Αλλαγές.

Μαγνήτες,κλειδιά.

Έτσι να πειραματιστώ,γιατί στην ΜΙΜ δεν υπαρχει περίπτωση :)
Οι αλλαγές θα σου κοστίσουν πιο ακριβά από την ΜΙΜ...

Ναι,σκεφτόμουν μια τελε,αλλά δεν ξέρω αν έχω απαραίτητες γνώσεις για partcaster

Ψαξε κ ενα video π λεγεται assembling an electric guitar. τα λεει ολα μεσα... κ εισαι κουκλος

Mprob είπε:
Αλλαγές.

Μαγνήτες,κλειδιά.
Φιλικά πάντα, το να αλλάξεις κλειδιά δεν είναι και κάτι το απίστευτο. Ούτε και είναι κακό να βγάλεις και να ξαναβάλεις αυτά που έχει η κιθάρα σου. Δε θα πάθει τίποτα. 2 βίδες είναι και ένα παξιμάδι ;)Για τους μαγνήτες το συζητάμε

Θ'ελει κοψίματα και πολλά άλλα .Θα επειμείνω στο έτοιμο.

Με συγχωρεις

Μπορεις να βρεις σωμα κ λαιμο ετοιμα π να θελουν μονο βιδωμα τοποθετηση μαγνητων κλπ... Εσυ ξερεις. Με το βιντεο π σ ειπα παντως πιστευω μπορει να το κανει ο καθενας ανετα. δν ειναι κατι ιδιαιτερο...

funkysoul είπε:
ενα κιτ ειναι οτι πρεπει.

http://www.guitarfetish.com/Guitar-And-Bass-Kits_c_74.html

μια φτηνη αξιοπρεπεις παρτκαστερ θα παει κανα 400 περιπου
Τα συγκεκριμένα κιτ είναι τόσο κινέζικα όσο και του Βέλγου που παράθεσα και στη διπλάσια τιμή επίσης... ;) Δεν αξίζει ένα τέτοιο κιτ υλικά που να φτάσουν τα 400 ευρώ

Squier Affinity Tele...

1) Μπαίνεις θωμα...

2) Διαλέγεις χρώμα

3) Πληρώνεις το κιθαρονι...

4) Έρχεται στην πορτα σου

5) Ανοίγεις του κουτί...

6) Βγάζεις την κιθάρα...

7) Ξεβιδώνεις tuners...ξεκολλάς μαγνητες...ξεκολλάς το 3way...και οτι άλλο θες..

8) Οτι έβγαλες το βάζεις στο νοιζ...σε τιμές νοιζ...

9) Την επόμενη μέρα που θα τα πουλήσεις ολα..μπαίνεις στο guitarfetish.com και στις αγγελιες του νοιζ...

10) διαλέγεις..ψαχνεις..αγοράζεις..περιμένεις...και κάνεις μοντες...

:)

στα λεω γιατί πηρα την κιθαρουμπα 130 ευρα απο συμφορουμιτη...πούλησα κάποια parts...και στην τελική εχω κιθάρα που εχει locking tuners...παραπολυ καλους μαγνήτες...greacebucket...treble bleed...και κατι αλλα πραγματα που απλα δεν θυμαμε...Ολο το project μαζι με την κιθάρα και τα καινούρια/μεταχειρισμένα εξαρτήματα...180 ευρώ...

είναι οτι πρέπει το όργανο..

Κάτι τέτοι σκεφτόμουν,γιατί και τελε δεν έχω και είναι πιο blues-rock κιθαρα!

ασχετο, αλλα αφου το εφερε η κουβεντα ποσο ειναι οι φοροι και τα μεταφορικα απο guitarfetish , ξερουμε??? ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back