- Πόντοι
- 18
Σκέφτομαι να αποκτήσω την κεφαλή Warwick Gnome για να αντικαταστήσω το Ampeg BA-108 που χρησιμοποιώ τώρα. Ο χώρος μου είναι 7,6 τετραγωνικά μέτρα με ύψος 2,50. Το πάτωμα είναι laminate και υπάρχει μια μεγάλη ντουλάπα που βοηθάει στην απορρόφηση κάποιων συχνοτήτων. Η χρήση θα είναι κυρίως για practice στο σπίτι, σε χαμηλές εντάσεις (master γύρω στο 1-2), αλλά υπάρχει και χώρος στο υπόγειο που στο μέλλον θα ήθελα να χρησιμοποιήσω με κάποια διαφορετική καμπίνα. Συνεπώς, θέλω οπωσδήποτε μια ελαφριά και ήσυχη κεφαλή.
Παίζω με Fender P-Bass CP και αναζητώ έναν ήχο με βαθύ, καθαρό και ζεστό μπάσο, καθώς με ενδιαφέρει κυρίως να καλύψω τα είδη reggae, blues και κυρίως Ελληνικό rock. Εξετάζω τις εξής επιλογές καμπίνας:
Ποια από αυτές τις καμπίνες πιστεύετε ότι θα μου προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα για το στυλ που επιθυμώ, λαμβάνοντας υπόψη το μικρό δωμάτιο και τη χρήση για practice; Κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη!
Παίζω με Fender P-Bass CP και αναζητώ έναν ήχο με βαθύ, καθαρό και ζεστό μπάσο, καθώς με ενδιαφέρει κυρίως να καλύψω τα είδη reggae, blues και κυρίως Ελληνικό rock. Εξετάζω τις εξής επιλογές καμπίνας:
- 1x12: Για γεμάτο και πλούσιο low-end.
- 1x10: Ως μια ενδιάμεση επιλογή, με καλύτερο έλεγχο στις χαμηλές συχνότητες, αλλά με το 8άρι του Compo είμαι λίγο απογοητευμένος (αν και δεν είναι κάποιο σοβαρό μηχάνημα).
- 4x5: Compact μέγεθος και διάσπαρτος ήχος (αν και δεν με ψήνει πολύ).
Ποια από αυτές τις καμπίνες πιστεύετε ότι θα μου προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα για το στυλ που επιθυμώ, λαμβάνοντας υπόψη το μικρό δωμάτιο και τη χρήση για practice; Κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη!