• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Επιλογή καλού MIDI.

Χαιρετώ όλους τους NOIZάδες!!!

Μόλις γράφτηκα στο forum και νομίζω θα έχει ενδιαφέρον να βρίσκομαι στην παρέα σας.....

Ειμαι αυτες τις μέρες έτοιμος να πάρω midi controler keyboard...

Είμαι αναμεσα στα Novation ReMOTE LE 61 και EMU Xboard 61. Στην αρχή προσανατολιζόμουν προς το Novation αλλά τώρα έχω καταλήξει στο EMU....

Το Novation μάλλον δεν το βρίσκεις εύκολα, ενώ το EMU φοριέται πιο πολύ.. Ένας φίλος πιανίστας που είδε το EMU μου είπε ότι του άρεσε το κλαβιέ του και ότι για την κατηγορία του είναι αξιοπρεπέστατο. Μου έδειξε μάλιστα και το www.thomann.de που το έχει 199 ενώ στο Νακα το έχουν 249...

Με ενδιαφέρει γενικά ο πειραματισμός σαν computer music, και σκέφτομαι να ξεκινησω με Reason και κάποια soft synths... Κάρτα ήχου έχω μια Audigy για την ώρα, που νομίζω θα με καλύψει καθώς έχει σχετικά χαμηλό latency (την θέλω και για γενική χρήση στο PC). Audio δε νομίζω να ηχογραφώ..

Περιμένω τα σχόλια σας και προτάσεις για το που να αγοράσω το κλαβιέ.. (την Πέμπτη θα είμαι Αθήνα και ίσως το αγοράσω εκεί..)............

Έχω το Remote SL-61 που έχει εξαιρετική αίσθηση στα πλήκτρα και τρομερές δυνατότητες. Το LE-61 νομίζω έχει ελαφρώς διαφορετική αίσθηση στα πλήκτρα αλλά είναι και πολύ φθηνότερο.

Για να μην αναφέρω κατάστημα που το βρήκα

Μπες στο Site της Novation και δες τους αντιπροσωπους στη χώρα μας. Ενας απο τους δυό το είχε σε τιμή 20-30 ευρώ πάνω απο το thomman που πάλι με ταχυδρομικά θα έβγαιναν το ίδιο, οπότε και το πήρα απο εκεί.

Το reason δεν παίρνει softsynth σαν vst. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο αυτά που ερχεται μαζί. Αν θες επιπλέων δυνατότητες ξεκίνα με κάτι ποιό ισχυρό που θα σου μείνει, όπως Cubase ή Sonar.

Θα ασχοληθώ και με το Cubase, αλλά και με το Ableton Live, που πρέπει να είναι το καλύτερο όλων... Σιγά σιγά βέβαια, καθώς δεν περισσεύει χρόνος...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα