Επιλογη καλης στρατοκαστερ με συγκεκριμενα specs

jimi Ts. είπε:
Επισης και η σειρα AM vintage εχει τα spec που ζητας
δεν θα το ελεγα...εχει vintage radius & frets....δεν εχει locking tuners...και παχυ μπρατσο εχουν μονο η 58αρα και η 65αρα.

επισης αν και φοβερες κιθαρες,ειναι πανακριβες (ακριβοτερες απο την EJ).

Superfunk είπε:
δεν θα το ελεγα...εχει vintage radius & frets....δεν εχει locking tuners...και παχυ μπρατσο εχουν μονο η 58αρα και η 65αρα.

επισης αν και φοβερες κιθαρες,ειναι πανακριβες (ακριβοτερες απο την EJ).
την 58 ειχα στο μυαλο μου αλλα εχεις δικιο για τις παρατηρησεις που κανεις

www.warmoth.com

Kαι φτιαξε το οργανο των ονειρων σου με τα καλυτερα ξυλα της αγορας,σε τιμες μεξικανικης κιθαρας.

Σε αυτα τα λεφτα εκτος απο την EJ καταπληκτικες  επιλογες ειναι και αυτες

in fact μαλλον ΑΥΤΕΣ ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οτι θελει ο ΟΡ

http://www.thomann.de/gb/fender_vint_hot_rod_50s_strat_mn_frd.htm

http://www.thomann.de/gb/fender_vint_hot_rod_60s_strat_rw_owt.htm

http://www.fender.com/series/vintage-hot-rod/vintage-hot-rod-60s-stratocaster-rosewood-fingerboard-3-color-sunburst/

http://www.fender.com/series/vintage-hot-rod/vintage-hot-rod-50s-stratocaster-maple-fingerboard-fiesta-red/

www.warmoth.comKαι φτιαξε το οργανο των ονειρων σου με τα καλυτερα ξυλα της αγορας,σε τιμες μεξικανικης κιθαρας.
κατω απο 1000αρικο ΠΟΛΥ δυσκολα θα παει,αν τον πιασουν δε στο τελωνειο θα παει γυρω στα 1400,και παλι θα εχει μια no name κιθαρα ,με πολυεστερικο φινιρισμα,χωρις σκληρη θηκη και με μικρη μεταπωλητικη αξια..

don't get me wrong και οι ΔΙΚΕΣ μου κιθαρες partscasters ειναι και μαλιστα με..."καλυτερα"..κΣυλα  ;D απο Warmoth (ειδικες παραγγελιες απο Musikraft & one piece swamp ash nitro finished MJT bodies)..και μου αρεσουν πολυ αλλα με τα μοντελλα που βγαζει πλεον η Fender ΕΙΔΙΚΑ σε Stratocaster...για να γλυτωσω 400-500 ευρω (απο τα οποια ετσι κι αλλοιως τα 200 θα ηταν η θηκη) δεν θα εκανα καν τον κοπο εκτος και αν ηθελα κατι ΠΟΛΥ ειδικο (οπως θελω ας πουμε στις tele μου)

Moisiadis είπε:
www.warmoth.com

Kαι φτιαξε το οργανο των ονειρων σου με τα καλυτερα ξυλα της αγορας,σε τιμες μεξικανικης κιθαρας.
σε τιμη 2 μεξικανικων κιθαρων  ;)

jimi Ts. είπε:
σε τιμη 2 μεξικανικων κιθαρων  ;)
Κατσε να τα υπολογισω ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

1.βαμμενο σωμα απο το showcase swamp ash/light alder $390

2.βαμμενο μπρατσο απο το show case $350

3.κλειδια,hardware,pickguard,electronics $150

4.μαγνητες SD  $180

5.ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ $100

6.ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΜΟΥ (28%) $330

το συνολον $1500  με σημερινη ισοτιμια αυτο εινα 1110 ευρω

συν

7.Ελαχιστη χρεωση μαστορα (μονο fret dress) 60 euros,μεγιστη χρεωση μαστορα (total assembly 150 ευρω)

φτανουμε τα 1200 ευρω....χωρις θηκη και μεταπωλητικη αξια

sorry θα σωσω ενα 500αρικο παραπανω να παρω την Fender Vint Hot Rod 60s... ;)

Superfunk είπε:
Κατσε να τα υπολογισω ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

1.βαμμενο σωμα απο το showcase swamp ash/light alder $390

2.βαμμενο μπρατσο απο το show case $350

3.κλειδια,hardware,pickguard,electronics $150

4.μαγνητες SD  $180

5.ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ $100

6.ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΜΟΥ (28%) $330

το συνολον $1500  με σημερινη ισοτιμια αυτο εινα 1110 ευρω

συν

7.Ελαχιστη χρεωση μαστορα (μονο fret dress) 60 euros,μεγιστη χρεωση μαστορα (total assembly 150 ευρω)

φτανουμε τα 1200 ευρω....χωρις θηκη και μεταπωλητικη αξια

sorry θα σωσω ενα 500αρικο παραπανω να παρω την Fender Vint Hot Rod 60s... ;)
σωστος +1

treloagori είπε:
κατα καιρους ειχα και αμερικανες,στανταρντ,deluxe,malmsteen,hot rod 57,mexico road worn(οι μονες που μου εκαναν εντυπωση)
Φίλε ΟΡ λες ότι έχεις παίξει με hot rod 57 και δεν σου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, όμως από τα specs που θέτεις η συγκεκριμένη δεν έχει μόνο τα locking tuners όπως και η eric johnson που σου προτείνουν οι γνώστες.

Επίσης τι παραπάνω πιστεύεις ότι θα έχει η partscaster (ok εκτός από locking tuners) από την σειρά hot rod ή την ej; Κατά την γνώμη μου σχεδόν τίποτα και αν δεις και το οδηγό αγοράς του SF είμαι σίγουρος ότι το θέμα έχει κλείσει. 

επειδη ειμαι φαν του χοντρου λαιμου και εχω μπερδευτει λιγο...απ το μεγαλυτερο προς το μικροτερο παχος ποια ειναι τα profiles?

baseball bat,d shape,ushape,vshape,c,shape?

basebal bat προφιλ δεν υπαρχει.

επισης το ΠΑΧΟΣ δεν εχει σχεση με το προφιλ ,ενα ΠΑΧΥ μπρατσο πρεπει να ξεκιναει με τουλαχιστο 0.850" στο πρωτο ταστο

τωρα απο τη στιγμη που ειναι παραπανω απο τοσο ειναι παχυ

τα profiles εχουν να κανουν με το ΣΧΗΜΑ του μπρατσου και το ποσο "shoulders" (πλαϊνα) εχει

αν λοιπον ενα μπρατσο εχει ας πουμε παχος 1" στο πρωτο ταστο τοτε το FEEL που θα εχει (ποσο θα γεμιζει το χερι δηλ.) παει ως εξης απο το παχυτερο στο "λεπτοτερο"

ushape>d shape>c shape> vshape

ενα μπρατσο ομως 1" με c shape ειναι παχυτερο απο ενα 0,850 με d shape

treloagori είπε:
john mayer τιποτα ε?κανενας?
Κάτοχος John Mayer. Ξεκινάμε:

1) ΠΟΛΥ ωραίο παχύ μπράτσο. Άνετο στο παίξιμο ακόμα και για μένα που η 2η μου κιθάρα είναι μια Floral Jem με μπράτσο οδοντογλυφίδα.

2) Θέμα μαγνήτες. LOW OUTPUT. Και το τονίζω. Αν θες μια all around strat που να αγγίζει και higher gain ήχους. αυτή ΔΕΝ είναι για σένα. Αν θες μια strat για blues κατά κύριο λόγο και ροκάκια τότε προχώρα.

Στα της χροιάς της, αν σου αρέσει ο τόνος του Mayer με το ''quack'' της στρατ στη θέση που παίζουν μεσαίος και μπροστά τότε θα σου κάτσει τέλεια.

Ο πίσω μαγνήτης όπως είπα είναι ''δύσκολος''. Είπαμε vintage προσανατολισμών με λιγο περισσότερα πριμάκια απ'ότι θα ήθελα. Σκέφτομαι να τον αντικαταστήσω (μόνο αυτόν) με κάτι πιο ''ζουμερό'' για lead παιξίματα και καλύτερη συνεργασία με τα fuzz και οverdrive πετάλια μου. Έιναι λίγο περίεργος χαρακτήρας και δεν τα πάει καλά μαζί τους.  ;D

3) H ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή. Δεν ξεκουρδίζεται για κανένα λόγο και δεν έχω σκεφτεί ποτέ να αλλάξω tuners.

δηλαδη ποιο μοντελο της φεντερ αυτη την στιγμη εχει το παχυτερο μπρατσο?

Αν μιλας για τα ΤΩΡΙΝΑ μοντελλα απο Telecaster η NOCASTER

απο strat η ΕJ & η ΗΟΤ ROD που ειχες οπως και η 50s HOT ROD & η SRV & JM,η 65 RI,58RI & η 50s Roadworn

To παχυτερο ever το ειχαν οι παλιες Jeff Beck

Υπαρχει και αυτη βεβαια μονο $4500 ;D

http://www.themusiczoo.com/custom/FenderNoNeckStratocaster_Info.php

πουλαγε ενα παλικαρι και μια Hot Rod '62 Strat (δεν βγαινει πια) και αυτη εχει γομαρι λαιμο σχεδον σαν την JB

Σας θαυμάζω εσάς που μπορείτε και βολεύεστε με τα μπαστούνια του baseball...Εγώ μια ζωή με φλούδες είμαι!! ;D

ας ειναι καλα τα 8 χρονια πιανο....εχουν φαει stretching τα δαχτυλα...δεν μασανε....

εγω παντως,που τα δαχτυλα μου ειναι μια σταλια και οχι ιδιαιτερα στρετσαρισμενα,αν παιξω πανω απο μιση ωρα σε μανικια τυπου ιμπανεζ,με πιανει απιστευτος πονος!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back