οι RG όντως είναι για hard rock-metal και θα μείνεις ικανοποιημένος.. κατά την γνώμη μου δώσε κάτι παραπάνω για να αξίζει τον κόπο και να την έχεις χρόνια...ο τριμης είναι η αντιπροσωπία της ibanez αλλά θα τις βρεις σε πάρα πολλά μαγαζιά στην Αθήνα.. πήγαινε μια βόλτα Χαριλάου Τρικούπη...
και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ibanez μου, πολύ ευέλικτη κιθάρα με πολύ ωραία αίσθηση και ήχο.. παιδία βάλτε την σε λαμπατο ενισχυτή με τους μαγνήτες της μάνας της και μάλλον δεν θα ξανά ονειρευτείτε τους dunkan...με το κούρδισμα της μόνο έχω παράπονα αντίθετα με τον φίλο πριν,θέλει προσοχή και συχνό set up!!
Θα σου πρότεινα να δεις και καμιά Cort σε αυτά τα λεφτά έχω δεί πολυ αξιοπρεπείς κιθάρες όπως οι Cort X-6 και X-11 που είναι σε styl IBANEZ αν σε ενδιαφέρει τέτοια φάση.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.