επιλογη guitar kit

Κοσμάς1540725029

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Ενω ειχα κατασταλαξει σε ενα guitar kit τρομαξα με την ολη φαση της αποστολης (τελωνεια κλπ). Επειδη δεν εχω και καμια προηγουμενη εμπειρια με αγορες μεσω ιντερνετ και οσο μπορω τις αποφευγω υπαρχει κανενας λιγοτερο κουραστικος τροπος να παραγειλω μετριο guitar kit? αν ναι στειλτε site αλλα και συγκεκριμενα kits που θα αγοραζατε εσεις !

Ο μικρός Καγμακης έχει κάποια κιτς. Ρίξε μια ματιά και ούτε τελωνεία ούτε μεταφορικα ;)

αυτο το κιτ ειναι τζαμπα....

http://www.thomann.de/gr/harley_benton_eguitar_kit.htm?sid=178392d188e213468a4cf7d31009a9bb

Ποσο αξιολογο θεωρείτε? Θελω να πω αν εξαιρεσουμε τους μαγνητες (που λογικα θα αντικατασταθουν με κατι καλυτερο) ειναι καλη βαση για μια κιθαρα αντιστοιχη μιας vintage strat η μιας squier? Την εχει φτιαξει κανενας? απο ταστοδουλια και τρυπηματα  τι λεει?

marathon είπε:
....γύρω στα 200 ευρώ
Τώρα θα σου εξηγήσω γιατί είναι τζάμπα λεφτά αυτά τα κιτ.

1) Πιάνουν τα χέρια μου και έχω και κολλητήρι...

α) Βαφή. Ο πιο φτηνός τρόπος είναι να περάσεις το σώμα με tru oil. Βέβαια όλα αυτά τα φτηνά κιτ, δεν έχουν και τα καλύτερα ξύλα και φαίνονται και τα 3-5-6 κομμάτια που το αποτελούν.

Εάν αποφασίσεις να τη βάψεις θέλεις γύρω στα 50 ευρώ σε σπρευ

β) Ηλεκτρικά. Άλλο ένα 50-70 στη καλύτερη των περιπτώσεων

Σύνολο: 300-350 ευρώ για noname κιθάρα...

2) Δεν πιάνουν τα χέρια μου...

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε... ;)

marathon είπε:
153,58 λίρες κομπλέ και με το ΦΠΑ μέσα....γύρω στα 200 ευρώ
δηλαδη μπορεις να μου εξηγησεις ολη την διαδικασια απο την αρχη ? το παραγγελνω μετα πως το πληρωνω ?

Κοσμάς είπε:
το παραγγελνω μετα πως το πληρωνω ?
Συμπληρώνεις τη φόρμα που βγαίνει όταν πατήσεις το κουμπί Add to Basket.

Mετά πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα (Visa/Mastercard/Maestro/AMEX/JCB) ή λογαριασμό paypal.

Screen_.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back