- Πόντοι
- 16
Τρ τον ειδα :ginargiros είπε:Πιο πάνω δε στον έγραψα?
Καλύτερα είναι να πας στο Νάκα να τον ακούσεις με την κιθάρα σου για να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη.

Τρ τον ειδα :ginargiros είπε:Πιο πάνω δε στον έγραψα?
Καλύτερα είναι να πας στο Νάκα να τον ακούσεις με την κιθάρα σου για να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη.
+1ginargiros είπε:Πιο πάνω δε στον έγραψα?
εννοείται πως όχι αλλά όταν έχει 200-300 ευρώ κάπως πρέπει να προσαρμοστείς ... για μένα για core πράγματα η λύση σε τόσα λίγα χρήματα είναι η κάτι σα tiny terror ή κάτι σα λαμπάτο πετάλι...ginargiros είπε:Δλδ μπορείς να συγκρίνεις έναν Recto με τον tiny terror?
Φυσικά και δεν είναι ότι καλύτερο γενικά αλλά είναι μια καλή λύση για αρχή.
http://www.thomann.de/gr/orange_tiny_terror_combo.htmpan12 είπε:εννοείται πως όχι αλλά όταν έχει 200-300 ευρώ κάπως πρέπει να προσαρμοστείς .
εκτιμώ ότι αρέσουν σε τόσο κόσμο απλά εμένα δε μ'αρέσουν .. αυτοι και ο ήχος τους καθόλου και λάιβ που τους είδα δεν άλλαξα γνώμη...mariopol είπε:
προφανώς αναφέρομαι σε μεταχειρισμένο...επίσης πάς και στο λογοθετη και τον δοκιμάζεις...Synyster_G είπε:
το μεσουγκα ειναι η αγνωστη λεξη ;Dpan12 είπε:εκτιμώ ότι αρέσουν σε τόσο κόσμο απλά εμένα δε μ'αρέσουν .. αυτοι και ο ήχος τους καθόλου και λάιβ που τους είδα δεν άλλαξα γνώμη...
Τελικα αυτος ειναι ο μονος τροπος να αποφασισω ποιος ενισχητης μου ταιριαζειSottos είπε:Α! Και καλές βόλτες στα μαγαζιά για δοκιμές!)
Έτσι είναι σινιστέριεSynyster_G είπε:Τελικα αυτος ειναι ο μονος τροπος να αποφασισω ποιος ενισχητης μου ταιριαζει