επιασα και εγω λαγο και το λενε metal hammer

πανε οι καλες εποχες....τοτε το 80 .χρυσες εποχες

αν ειχα γεννηθει το πιο παλια και disco θα προλαβαινα να ζησω:lol:

αλλα ουτε placebo,ladytron,kasabian,distillers...δεν θα ηξερα ομως αρα

πορισμα:καθε εποχη εχει και τα καλα της 8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πλην όμως υπάρχουν ακόμη πολύ καλά groups. Σίγουρα δεν υπάρχουν leaders' date=' όπως υπήρχαν παλιότερα, αλλά καλά groups πάντα υπάρχουν. Εγώ πλέον δεν πολυασχολούμαι με τα πολύ πολύ βαριά του metal, αλλά για παράδειγμα οι Fates Warning, οι Spock's Beard κλπ[/quote']
Spock's Beard metal??? 8O 8O Sorry για το άσχετο reply, αλλά πιο metal νομίζω είναι ο Χιώτης... :lol: :lol:

...και shredder!!! :wink:

Παιδια το μεταλ δεν εχει πεθανει οπως και σχεδον καμια μουσικη δεν πεθαινει πραγματικα. Απο (σχετικα) νεες μπαντες παντως εχω ξεχωρισει tool' date=' soilwork, trivium και αρκετες αλλες ...[/quote']Μα εννοείται... Σε ποιον δεν άρεσε το νέο opeth, nevermore , arch enemy, spiritual beggars, blind guardian, tool, mastodon, angra, queensryche και δε συμαζεύεται ;;; Ποιος δε χτύπησε ασταμάτητα το κεφάλι του στο άκουσμα αυτών;

Ναι σε όλους αυτούς προσθέστε και 1000 ακόμα κλέφτες... ε...συγνώμη επιρεασμένους ήθελα να πω (stratovarius πχ; :twisted: :twisted: ) και όντως το metal ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει. :lol: Και επειδή ξεφεύγουμε από το αρχικό θέμα, μιας και βρέθηκαν παλιά τεύχη του hammer καθίστε και δείτε κριτικές για διάφορους την εποχή εκείνη και πως (άραγε;...) ξαφνικά έγιναν καλλιτεχνάρες και έβγαλαν δισκάρες (τα πρώην σκουπίδια;)!

Oι ΤΟΟL metal? 8O 8O 8O

Ασε που και αυτοι το "παραεψαξαν" το θεμα..Που ειναι ενα

aenima?Τι ουσιαστικο παιξιμο,τι ιδεες,τι εκτελεσεις.. :|

Παντως metal δεν ειναι,progressive rock ισως.. :lol: Και ναι,ρε

παιδια,αν το καλοσκεφτουμε,τι διαμαντια εβγαιναν παλιοτερα

(anthrax,motorhead,twisted sister,dio,accept,saxon,paradise

lost,fates waning,tokyo blade) ,και τι βγαινει τωρα..

Φυσικα το "metal" εχει εξελιχθει,και αποδιδω τα ευσημα

σε Rage against the machine(θεωρουνται rapcore),SOAD,Soulfly

,slipknot.Και ευτυχως που υπαρχουν και μπαντες σαν τους Pain of

salvation... :lol:

Ολα τα αλλα για μενα ειναι απλα ανυπαρκτα

+1000 για το θεμα "σοβαροφανειας" :wink: :lol:

Νομίζω πάντως πως η σοβαροφάνεια ξεφτιλίστηκε τελείως με την είσοδο του "gothic metal" (T.O.T., The Gathering κλπ) όπου όλοι την είδαν aristocracy με τα "old english" του Raymond (.....χωρίς κριτική -μου αρέσουν οι TOT- ο τύπος πρέπει να αισθάνεται πολύ αμήχανα με τα παλιά τους, αν σκεφτείς ότι πλέον ακούει eminem + διάφορα ηλεκτρονικά :lol:) και τα "οπερατικά" (καλά μιλάμε για πολύ παρεξηγημένη έννοια) φωνητικά αρχικά της Liv Kristine και αργότερα (και τραγικότερα) της Tarja (Nightwish). Επιπλέον, έχω τη γνώμη ότι και το black/death δε βοήθησε και πολύ, με τους σατανικούς/ψευτοφιλοσοφικούς στίχους αντίστοιχα. Φυσικά και ΔΕ μιλάω για όλα τα groups, αλλά γενικώς πιάνει ο καθένας μια κιθάρα, λέει πέντε μπούρδες και τη βλέπει φιλόσοφος και αντικομφορμιστής. Έλεος δηλαδή.

Pastelius γενικώς νομίζω ότι το prog metal πάντα μπορείς να το χαρακτηρίσεις ως "rock", με την έννοια ότι λόγω του progressive χαρακτήρα του ανοίγεται πολύ περισσότερο από τα όρια του metal. Αν και δε νομίζω πως έχει πολύ νόημα να το ψάξουμε :)

ps. Πόσο απίθανη δισκάρα είναι το A Pleasant Shade of Gray!!!!!

' date='τι διαμαντια εβγαιναν παλιοτερα(anthrax,motorhead,twisted sister,dio,accept,saxon,paradise

lost,fates waning,tokyo blade) ,και τι βγαινει τωρα..

Φυσικα το "metal" εχει εξελιχθει,και αποδιδω τα ευσημα

σε Rage against the machine(θεωρουνται rapcore),SOAD,Soulfly

,slipknot.Και ευτυχως που υπαρχουν και μπαντες σαν τους Pain of

salvation... :lol:

[/quote']

Eμένα τώρα μου φαίνονται απλά αηδίες! :lol: :lol: ¶κου εκεί accept... :lol:

Btw βγήκε το καινούριο των p.o.s.

Pastelius και menelaos δεν μπορείτε να φανταστήτε πόσο συμφωνώ μαζί σας! Επιτέλους γιατί είχα αρχίσει να απελπίζομαι με αυτά που διάβαζα! :D :D

Pastelius και menelaos δεν μπορείτε να φανταστήτε πόσο συμφωνώ μαζί σας! Επιτέλους γιατί είχα αρχίσει να απελπίζομαι με αυτά που διάβαζα! :D :D
Ποια; :)

Ποια; :)
Xι χι εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας! :lol: :lol:

:) :) :)

Μενέλαε αν εξαιρέσεις τα όσα είπες για τον Lemmy (και που μια μέρα θα καείς στην κόλαση γι' αυτό :twisted: :twisted: :twisted: ) και ότι μάλλον δεν κατάλαβες τη διαφορά σοβαρότητας-σοβαροφάνειας, καθώς με το gothic metal ξεφτιλίστηκε η σοβαρότητα, εν αντιθέσει με τη σοβαροφάνεια που κατέπνιξε τα πάντα :wink: (εκτός αν εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς :oops: ) στα άλλα δεν διαφωνούμε :D

Αυτά που με καράφλιασαν ήταν κάτι tool ( 8O )και διάφοροι άλλοι για metal! ¶ντε και επόμενη μέγα Metal band οι.......FRANZ FERDINAND :D :D :D

Μενέλαε αν εξαιρέσεις τα όσα είπες για τον Lemmy (και που μια μέρα θα καείς στην κόλαση γι' αυτό :twisted: :twisted: :twisted: ) και ότι μάλλον δεν κατάλαβες τη διαφορά σοβαρότητας-σοβαροφάνειας' date=' καθώς με το gothic metal ξεφτιλίστηκε η σοβαρότητα, εν αντιθέσει με τη σοβαροφάνεια που κατέπνιξε τα πάντα :wink: (εκτός αν εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς :oops: ) στα άλλα δεν διαφωνούμε :D
Αυτά που με καράφλιασαν ήταν κάτι tool ( 8O )και διάφοροι άλλοι για metal! ¶ντε και επόμενη μέγα Metal band οι.......FRANZ FERDINAND :D :D :D[/quote']

Χεχε, εννοούσα ότι ξεφτιλήστηκε το θέμα με τη σοβαροφάνεια, δηλαδή ότι την εξύψωσαν σε νέα επίπεδα! :) Απλά δεν το διατύπωσα και πολύ καλά :)

Πάντως δε με χαλάνε κιόλας οι Franz, για το είδος τους είναι πολύ καλοί - άλλο που όντως το είδος τους δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ metal :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Φυσικά και είναι καλοί στο είδος τους όπως και οι tool και φυσικά δεν είναι metal :lol: :lol:

Καμία σχέση φυσικά οι franz ferdinand με metal, κάτι που δεν είναι κακό, μιας και παίζουν πολύ ωραία power-pop τραγουδάκια! 8)

Τι είναι αυτά που ακούν τα αυτιά μου? Πάμε καλά?

Εχετε χαζέψει όλοι μου φαίνεται... Οκ δεν είναι cool να δηλώνεις μεταλλάς εν έτη 2006 αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα για χάρη της διαφορετικότητας μας.

Γουστάρουμε Τοοl, SOAD κτλ αλλά επειδή ντρεπόμαστε να πούμε ότι είναι metal τους βγάζουμε έξω από τη μεταλ σκηνή. Ετσι για να ψαρώνει η γκόμενα...

'Ακούω post-rock progressive με psychedelic στοιχεία, δηλαδή Τοοl,Isis κτλ αλλά όχι μέταλ.' κ ψαρώνει το γκομενάκι...

Κ αυτά περί 'δε βγαίνει τίποτα καλό σήμερα' είναι δικαιολογίες για να μην ασχοληθούν κάποιοι μ' ένα είδος μουσικής που απαιτεί χρόνο,γνώσεις κ συνεχή ενημέρωση.

Α κ πείτε μου κ κάτι άλλο, εγώ που παίζω σε metal μπάντα είμαι σοβαρός ή όχι; Η μήπως είμαι σοβαροφανής;.. Ξεκολλάτε.

Δεν νομίζω ότι μίλησε κανείς για τους οπάδους αλλά για τα μεγασυγκροτήματα της τσίχλας :wink:

Τώρα για τα αν οι tool είναι metal τι να σου πω, ρώτα τους ίδιους :wink:

Όσο για τα γκομενάκια που λες που τη δίνουν οι μεταλλογκόμενες. Όσο για το αν ασχολούμαι με αυτό ή όχι θα σου πω ότι οι biomechanical είναι τρομεροί. ¶σε που το είδος που ασχολούμαι τώρα όχι μόνο απαιτεί περισσότερο ψάξιμο καθώς εν ελλάδι δεν υπάρχει το αρμόδιο έστω zine, αλλά στην τελική αξίζει και περισσότερα (προσωπική πάντα άποψη). ¶σε που για το Metal διάβαζει κάποιος απλά κάποιες κριτικές στο hammer και αγοράζει. ¶σχετο αν ο δίσκος αυτός λέει ή όχι (και η κριτική άποψη του κάθε συντάκτη δεν είναι ή κάνω λάθος;).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back