επιασα και εγω λαγο και το λενε metal hammer

Το παιδί έχει μέχρι το 94... αλλά μια που κάνουμε requests...

Mήπως έχει κανείς ένα τεύχος του 2001, Μάιος ή Ιούνιος, που έχει μέσα ένα άρθρο για μια συναυλία στο Camel Club με εμφάνιση του Portnoy? Αν ναι, το δανείζει για σκανάρισμα? Ή και το αγοράζω ακόμα.

πλέον έτσι κατέντησε όλη η σκήνη του metal. Πολύ κακία' date=' δυσκοιλιότητα, φιλοσοφικές αναζητήσεις και δυστυχώς ελάχιστη σοβαρότητα :evil: :evil:[/quote']
Γιατί πότε ακριβώς η σοβαρότητα ήταν μέρος της σκηνής; :(

Όποιος δεν έχει γνώση γύρω από τη metal σκηνή ας μη μιλάει.

Τελεία κ παύλα.

Τελεία κ παύλα.
Εεε, αυτό σε εμένα πάει; Γιατί πίστεψέ με, έχω πολύ καλή γνώση.

db548 έγραψε:

Τελεία κ παύλα.

Mi skiseis kana kalson

Τελεία κ παύλα.
Εεε' date=' αυτό σε εμένα πάει; Γιατί πίστεψέ με, έχω πολύ καλή γνώση.[/quote']

Για πες μου όμως λίγο...Τι εννούσες πριν όταν είπες για σοβαρότητα;

Ευχαρίστως :) Εννοούσα ότι η σοβαρότητα δεν ήταν και δεν είναι μέρος της σκηνής, γιατί η σοβαρότητα δεν πάει με τη μουσική αλλά με τον άνθρωπο. Σοβαροί άνθρωποι υπάρχουν σε κάθε σκηνή. Παρ'όλα αυτά δεν θεωρώ σοβαρούς και ενδιαφέροντες ούτε το 10% των μουσικών της συγκεκριμένης σκηνής είτε από συνεντεύξεις που έχω διαβάσει, είτε από συζητήσεις με τους ίδιους. Είτε και απλά διαβάζοντας αυτά που έχουν να πουν μέσα από στίχους. Και επιπλέον, εγώ τουλάχιστον, δε βλέπω σοβαρότητα σε κάποιον ο οποίος κάθεται και πουλάει μούρη, κάτι το οποίο γίνεται από τεράστιο ποσοστό μουσικών ανεξαρτήτως σκηνής.

Ευχαρίστως :) Εννοούσα ότι η σοβαρότητα δεν ήταν και δεν είναι μέρος της σκηνής' date=' γιατί η σοβαρότητα δεν πάει με τη μουσική αλλά με τον άνθρωπο. Σοβαροί άνθρωποι υπάρχουν σε κάθε σκηνή. Παρ'όλα αυτά δεν θεωρώ σοβαρούς και ενδιαφέροντες ούτε το 10% των μουσικών της συγκεκριμένης σκηνής είτε από συνεντεύξεις που έχω διαβάσει, είτε από συζητήσεις με τους ίδιους. Είτε και απλά διαβάζοντας αυτά που έχουν να πουν μέσα από στίχους. Και επιπλέον, εγώ τουλάχιστον, δε βλέπω σοβαρότητα σε κάποιον ο οποίος κάθεται και πουλάει μούρη, κάτι το οποίο γίνεται από τεράστιο ποσοστό μουσικών ανεξαρτήτως σκηνής.[/quote']

Τι μουσική ακούς;;

Afou eisai kathisterimenos kai thes epexigisi to:

MI MILAS TELEIA KAI PAYLA einai apeira fasistiki ekfrasi CRETINE!!

Sorry 4 the greeklish

Λοιπόν για κριτικές παλαιοτέρων τευχών ανατρέξτε στο site του περιδικού www.hammer.gr.

Όσο για το περιοδιό το οποίο παίρνω κάθε μήνα έχω να πω πως ως προς κάποιες απόψεις και νοοτροπίες των συντακτών διαφωνώ καθέτως αλλά μουσικά κάνει εξαιρετική δουλειά. Έχει φιλότιμη συντακτική ομάδα, με γνώσεις και άποψη (μουσική). Πραγματικά μετά την ανανέωσή του ειδικά τον απρίλιο του 06' έχουν γίνει πολύ καλές προσπάθειες και οφείλω ως ένας αντικειμενικός αναγνώστης να το ομολογήσω.

Δεν ήταν ποτέ σοβαρή η σκηνή;;;;; :evil: :evil: :evil: δηλαδή συγκροτήματα σαν τους παλιούς καλούς iron maiden, metallica, judas priest, slayer, kreator, sodom, anthrax, death, motorhead, candlemass και πόσα άλλα ήταν ασοβάρευτα εφηβάκια που απλά έβγαζαν μουσικούλα για άλλα αθώα παιδάκια;;; Πρωτοτυπία!!!!! Έχω ακούσει τόσες και τόσες κατηγορίες από σχετικούς και άσχετους με αυτή τη μουσική αλλά αυτό πρώτη φορά το ακούω!!!! :evil:

Ξεκολλάτε ρεεεεε...

ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ!!!!!! :wink:

Τι μουσική ακούς;;
Ακούω γενικώς rock κατά κύριο λόγο' date=' συμπεριλαμβάνοντας και το metal σε αυτήν. Αυτά που είπα φυσικά ισχύουν και εδώ. Νομίζω ότι πρέπει να κρίνουμε τον κάθε άνθρωπο/μουσικό ξεχωριστά, όχι ως μέρος μιας σκηνής. Υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα άτομα στη metal σκηνή -όπως και σε κάθε σκηνή- υπάρχουν όμως και άπειροι ασόβαροι τύποι.

Δεν ήταν ποτέ σοβαρή η σκηνή;;;;; :evil: :evil: :evil: δηλαδή συγκροτήματα σαν τους παλιούς καλούς iron maiden, metallica, judas priest, slayer, kreator, sodom, anthrax, death, motorhead, candlemass και πόσα άλλα ήταν ασοβάρευτα εφηβάκια που απλά έβγαζαν μουσικούλα για άλλα αθώα παιδάκια;;; Πρωτοτυπία!!!!! Έχω ακούσει τόσες και τόσες κατηγορίες από σχετικούς και άσχετους με αυτή τη μουσική αλλά αυτό πρώτη φορά το ακούω!!!! :evil:
Ξεκολλάτε ρεεεεε...

ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ!!!!!! :wink:
Μάλιστα. Όταν λοιπόν λέω ότι η σοβαρότητα κρίνεται ανά άτομο και όχι ανά σκηνή εννοώ ότι κανένας στη metal σκηνή δεν ήταν/είναι σοβαρός ε; Μάλιστα, ενδιαφέρον. Δεύτερον, τι κόλημα παίζει με τη μουσική για "αθώα παιδάκια"; Δηλαδή πρέπει να πουλάμε καφρίλα και κακία ντε και καλά; Εγώ γουστάρω να είμαι καλός άνθρωπος και τρυφερός, υπάρχει κανένα πρόβλημα; Τρίτον, πρέπει απαραίτητα να θεωρώ σοβαρούς όλους αυτούς που αναφέρεις; Τύπους σαν τον Lemmy που είναι ο ορισμός του κατεστραμένου ανθρώπου που είναι ανίκανος να κάνει οτιδήποτε στη ζωή του γιατί είναι όλη μέρα μαστουρωμένος και παίζει πέντε συγχορδίες μπας και βγάλει λεφτά να ζήσει και να πηδήξει και καμία; Συγνώμη, εγώ δεν τον θεωρώ σοβαρό μουσικό. Τι το πιο σοβαρό έχει από τον Καρβέλα; Ή έχει πει καμιά βαθειά φιλοσοφία τόσα χρόνια; Σιγά, επειδή πουλάνε και καλά αντίδραση δηλαδή πρέπει να τους θεωρώ και φιλόσοφους; Παρεμπιπτόντως, ΟΧΙ, δεν πιστεύω αυτό το πράγμα για ΟΛΟΥΣ τους μουσικούς της σκηνής (κάτι που θα έπρεπε να είναι εμφανές από το προηγούμενο post μου επί του θέματος όπου έλεγα ότι κρίνω τον καθένα ξεχωριστά και όχι βάσει μουσικής).

Θα σε παρακαλούσα να μη συγκρίνεις τον Lemmy με τον Καρβέλα. :wink:

Όχι πως ο Lemmy είναι υπόδειγμα ανθρώπου αλλά τουλάχιστον αυτός παίζει rock και είναι ρεμάλι o Καρβέλας είναι ρεμάλι ούτως η άλλως. :lol: :lol: :lol:

Ασφαλώς και είμαι κάθετα εναντίον της δήθεν καφρίλας και κακίας. Εξάλλου αν διάβαζες όλα όσα έγραψα το αναφέρω συνεχώς! :wink: Το αθώα αναφερόταν στα παιδάκια (με όλη τη σημασία της λέξεως) που ακούνε αυτή τη μουσική είτε για μαγκιά, είτε για να παίζουν σε κανά συγκροτηματάκι για να βρουν καμιά άλλη κακιά γκομενίτσα να έχουν να χαίρονται!!! (Να κάτι που συμφωνούμε :D )

Τώρα για τον Lemmy ( 8O ) απλά δεν σχολιάζω. Ο άνθρωπος είναι η προσωποποίηση της ροκ!!!

Ε άρα συμφωνούμε όλοι (εκτός από το παράδειγμα του Lemmy που διαφωνούμε :)), οπότε ας μην καταστρέψουμε το thread :) No hard feelings λοιπόν! :)

ο Lemmy? ROCK? 8O εκτος αν εννοειται heavy metal rock(δεν ξερω αν ειναι καποιο νεο ειδος μουσικης :lol: )

αν και ουτε metal ουτε rock δεν κατατασσω προσωπικα τον lemmy 8O δεν ξερω που να τον καταταξω 8O

Rock με την ευρεία έννοια της λέξης, περισσότερο ως φιλοσοφία και τρόπος ζωής :wink:

Menelaos επειδή με τσάτισες τώρα :D :D :D :D :D

Πάρε νά καμαρώνεις...

lemmy.jpg

:lol: :lol: :lol:

Janick είσαι θεός :D :D Up the fists λοιπόν! :twisted:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back