- Πόντοι
- 36
Σωστός. Αλλά και τα φθηνά μικρά πρέπει να τρώνε ΧΤα φθηνά μεγάλα 450+ πρέπει να τρώνε ένα μεγάλο Χ απο όλους μας :twisted: :twisted: :twisted:
Σωστός. Αλλά και τα φθηνά μικρά πρέπει να τρώνε ΧΤα φθηνά μεγάλα 450+ πρέπει να τρώνε ένα μεγάλο Χ απο όλους μας :twisted: :twisted: :twisted:
Απ' την αριστερή καθώς ανεβαίνεις; :roll:από την αριστερή μεριά καθώς ανεβάνεις, λίγο πριν το Πλαίσιο
Οταν ανοιγω ενα κομματι μου που εχει 73 καναλια audio kai midi απο τα οποια τα τα 40 ειναι mute και not connected' date=' η μνημη φτανει το 1.07G ητε παιζει το κομματι ητε οχι !!!
ειναι φυσιολογικο ?[/quote']
8O 8O 8O Έστω και 33 audio και midi κανάλια να δουλεύουν!!!! Τι τα κάνεις τόσο βρε παιδάκι μου;
Οταν ανοιγω cubase χωρις να εχει τπτ ουτε audio καναλι oute midi
η μνημη ειναι στα 350 το cpu στο 4
Οταν ανοιγω ενα κομματι μου που εχει 73 καναλια audio kai midi απο τα οποια τα τα 40 ειναι mute και not connected' date=' η μνημη φτανει το 1.07G ητε παιζει το κομματι ητε οχι !!!
ειναι φυσιολογικο ?[/quote']
Αυτο ενοειτε...με τοσα καναλια ποσα αραγε plug's και vst istruments εχεις ανοιχτα;Με ολα αυτα,παιζει δεν παιζει το καμματι σου ειναι φυσιολογικο να ειναι στα υψη.