- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
For whom the bells told?odis13 είπε:TOLD STATUS:
[ ] NOT TOLD
[ ] TOLD
[ ] FUCKING TOLD
[Χ] KNIGHTS OF THE TOLD REPUBLIC
For whom the bells told?odis13 είπε:TOLD STATUS:
[ ] NOT TOLD
[ ] TOLD
[ ] FUCKING TOLD
[Χ] KNIGHTS OF THE TOLD REPUBLIC
κι η θλίψη εξαφανίστηκεstaraflur είπε:μετά από 6 αδημοσίευτα ποστ μου,μπορώ να σας καληνυχτίσω.ζήτω η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου.ζήτω οι συντονιστές.κατά την πάγια τακτική σας,ανεβάστε τα 5 ώρες μετά.αίμα τιμή του νόιζ η συντονισμοί....
Αντε απο κει παιδάκι μου που θα μας πεις "αίμα τιμή" και χαζαμάρες.staraflur είπε:μετά από 6 αδημοσίευτα ποστ μου,μπορώ να σας καληνυχτίσω.ζήτω η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου.ζήτω οι συντονιστές.κατά την πάγια τακτική σας,ανεβάστε τα 5 ώρες μετά.αίμα τιμή του νόιζ η συντονισμοί....
statrena!harilatron είπε:Αντε απο κει παιδάκι μου που θα μας πεις "αίμα τιμή" και χαζαμάρες.
Είναι η τρίτη φορά που το κάνεις.
stapitt.
Όχι, Deep Stones θα λέγεται.trolley είπε:Έχω, σε αποκλειστικότητα το τίτλο του νέου άλμπουμ από τα "Διάφανα Κρίνα".
Θα λέγεται Rolling Purple.
Χτυπά κι ο μεγαλύτεροςτων μοντ ο αρχηγός τουςatreu73 είπε:Χτυπάει μια ο staraflur
Το αίμα αυλάκι κάνει
Χτυπάνε κι οι συντονισταί
Το αίμα τάφρο κάνει
400 κιλά άρθρο για τα πνευματικά δικαιώματα, αλλά εσύ το χαβά σου.messalion είπε:@bloody......Το κλεβω ;D
Γράπσαι σοστά ορε ΦειούζωνΓκτρ, μαι "Ο" γράφαιτε τω "σαγώνοια"...fusiongtr είπε:θα πέσουνε σαγώνια.