Hey Mr. Babiniotis...
H klisi grafetai "κλίση" και όχι "κλήση" ' date=' εκτός αν μιλάς για καμία αναπάντητη...[/quote']
xa xa :lol:
Οκ, ευχαριστώ.
δεν ξερω πως να το εξηγησω ρε γαμωτο αλλα κατι δεν παει καλα με εσενα ρε ιχνηλατη..δεν εισαι και πολυ νορμαλ νομιζω....κοτσάνες; 8O Προφανώς δεν έχεις συνηδητοποιήσει την έννοια της λέξης …
Η λέξη «Εκδίκηση» έχει μέσα της την λέξη «Δίκη - Δίκαιο».
Η φύση που είναι η υλοποίηση του Φυσικού – Κοσμικού Νόμου' date='
δεν μπορεί παρά να είναι δίκαιη και να αποδίδει στον καθένα αυτό που του αξίζει…
Εκδικάζει τις πράξεις μας, τιμωρεί (και διδάσκει) προς σωφρονισμό μας.
Πού βλέπεις εσύ τις «κοτσάνες»; 8O
[b']Πού είδες εσύ να έριξα εγώ ευθύνες στην φύση;[/b] 8O
Είσαι στα καλά σου άνθρωπέ μου; :lol:
Ή μήπως το μίσος σου για μένα σε κάνει και παραμιλάς; :evil:
Είσαι απλά ένας συκοφάντης. :twisted:
Πράγματι, τον κόσμο που εγώ ζώ, εσύ μόνον με την φαντασία σου μπορείς να τον προσεγγίσεις.
Ποτέ σου δεν άκουσες τις φωνές των ζώων,
δεν έμαθες τις ανάγκες τους,
δεν αφουγκράστηκες τους ήχους του δάσους,
δεν εισέπνευσες ποτέ την φρεσκάδα της ομίχλης ,
δεν έχεις πιει νερό από λακκούβα στο δάσος,
και δεν ετράφηκες ποτέ με φυσικό τρόπο.
Ο πραγματικός φυσικός κόσμος,
φαντάζει μέσα από την βρώμικη γυάλα με τα χρυσόψαρα, ως φανταστικός.
Τι κρίμα.
.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:ρε ιχνηλάτη αφού έχεις τοοοοσο ελεύθερο χρόνο να γράφεις τοοοοοοσο γιγαντιαία post δε πας να πιάσεις την γαμημένη την αρκούδα καλύτερα???
ΕΙΣΑΙ Θ Ε Ο Σ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:ρε ιχνηλάτη αφού έχεις τοοοοσο ελεύθερο χρόνο να γράφεις τοοοοοοσο γιγαντιαία post δε πας να πιάσεις την γαμημένη την αρκούδα καλύτερα???
ρε ιχνηλάτη αφού έχεις τοοοοσο ελεύθερο χρόνο να γράφεις τοοοοοοσο γιγαντιαία post δε πας να πιάσεις την γαμημένη την αρκούδα καλύτερα???
Αυτή η «υπόκλιση» στο «μεγαλείο», μου φαίνεται λίγο ύποπτη. :wink:ANTOUAN ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!! :lol: :lol:
Αυτή η «υπόκλιση» στο «μεγαλείο»' date=' μου φαίνεται λίγο ύποπτη. :wink:ANTOUAN ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!! :lol: :lol:
Χμ, δεν μας τα λές καλάααα… :roll:[/quote']
καλα μονο εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι με τον αντουαν εδω και 2 μηνες εχουμε σχεση;
Aπλα.......το επιβεβαιωνω..........Αυτή η «υπόκλιση» στο «μεγαλείο»' date=' μου φαίνεται λίγο ύποπτη. :wink:ANTOUAN ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!! :lol: :lol:
Χμ, δεν μας τα λές καλάααα… :roll:[/quote']
καλα μονο εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι με τον αντουαν εδω και 2 μηνες εχουμε σχεση;
εχθες δοκιμασαμε και την νεα μας σταση Αρκουδα.........και σε σκεφτομασταν Ιχνηλατη......
δεν ξερω πως να το εξηγησω ρε γαμωτο αλλα κατι δεν παει καλα με εσενα ρε ιχνηλατη..δεν εισαι και πολυ νορμαλ νομιζω....
Ωραία φωτό. Με νόημα … :wink:
Ωραία φωτό. Με νόημα … :wink:
Την έστειλα σε μια φίλη μου' date='
αν φέρει αποτέλεσμα … θα σου είμαι υπόχρεος.
:lol:[/quote']
Νόμιζα ότι είσαι παντρεμένος... :roll: :roll: