- Πόντοι
- 36
Παιδια καλησπερα...Τωρα αν ειναι ακυρο το θεμα μου δεν ξερω...Εχω βαρεθει να αλλαζω 9βολτες(καθε 2-3 βδομαδες) και μου περασε απ το μυαλο αυτο...γνωριζει καποιος κατι σχετικο?
+1 Με πρόλαβεςtoneless είπε:Έχει συζητηθεί αρκετές φορές.
Κάνουν μια χαρά δουλειά αλλά ενας απλός μετασχηματιστής κάνει καλύτερη... και δεν χρειάζεται επαναφόρτιση.
Δες αυτές. Λογικά θα πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου μια επιπλέον φορτισμένη. Υπάρχουν κ φορτιστές.Evilnye είπε:
Χαχαχαχαχα...λοιπον...το τελευταιο βραδυ στη δουλεια ειχα μαζι μου εξτρα δυο μπαταριες...ελα ομως που καμια δεν ειχε ζωη μεσα της...ως αποτελεσμα κατα τις τρεις και μιση και ενω τελειωνε το προγραμα το μπασο εβγαζε ενα υπεροχο ντραιβ...ελα ομως που εκεινη την ωρα παιζαμε το με το ιδιο μακο και το φοβαμαι και αλλα τετοια τραγουδια... ;DEvilnye είπε:Δες αυτές. Λογικά θα πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου μια επιπλέον φορτισμένη. Υπάρχουν κ φορτιστές.
Μήπως να ψάξεις για Passive μπάσο; ;D
warwickplayer είπε:Χαχαχαχαχα...λοιπον...το τελευταιο βραδυ στη δουλεια ειχα μαζι μου εξτρα δυο μπαταριες...ελα ομως που καμια δεν ειχε ζωη μεσα της...ως αποτελεσμα κατα τις τρεις και μιση και ενω τελειωνε το προγραμα το μπασο εβγαζε ενα υπεροχο ντραιβ...ελα ομως που εκεινη την ωρα παιζαμε το με το ιδιο μακο και το φοβαμαι και αλλα τετοια τραγουδια... ;D
Λιγο ακυρο αλλα εγω γουσταρα με τον ηχο μου ;D
Είναι πολύ πιθανό μετά απ'τις πρώτες 2-3 ώρες και αφού η τάση πέσει κάτω απ'τα 8V να στο δώσει.bloody_sunday είπε:Οι μη αλκαλικές βγάζουν ορισμένες φορές ένα sag που ακούγεται καλύτερο. Ξέρει κάποιος αν συμβαίνει αυτό και με τις επαναφορτιζόμενες?
Ο μετασχηματιστής σου ρυθμίζετε ως προς την τάση εξόδου?;D ;D ;D
Να κάνω μια λίγο άκυρη ερώτηση με αφορμή το θέμα... σε μερικά ακριβά (και με τρανζιστοράκια διαλεγμένα από παρθένες high elf priests κάτω από πανσέληνο την εαρινή ισημερία) φαζ μου που φοβάμαι μην καεί κάτι, δεν τους δίνω τροφοδοσία από μετασχηματιστή αλλά χρησιμοποιώ πάντοτε μπαταρίες.
Μα αυτό είναι το θέμα, πως δεν θέλω να χρησιμοποιώ μετασχηματιστή για τα φαζ μου επειδή πάντοτε καραδοκεί μια στραβή, είτε από καμιά υπέρταση είτε από άλλα (εδώ είχα πάρει μερικά σε ένα στούντιο και παραλίγο να βάλουν 9V σε ανάποδη πολικότητα χωρίς να το προσέξουν - κι εγώ παραλίγο να την πάθω...)WilliamSats είπε:Ο μετασχηματιστής σου ρυθμίζετε ως προς την τάση εξόδου?Αν ναι δοκίμασε να τον βάλεις στα 6V ή 7.5V![]()
Έχω βάλει 9v με ανάποδη πολικότητα σε 2 3 πετάλια (για μετασχηματιστή μιλώντας πάντα), απλά δεν έπαιζαν. Τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί; Ή κάτι δεν κατάλαβα;bloody_sunday είπε:Σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Μα αυτό είναι το θέμα, πως δεν θέλω να χρησιμοποιώ μετασχηματιστή για τα φαζ μου επειδή πάντοτε καραδοκεί μια στραβή (εδώ είχα πάρει μερικά σε ένα στούντιο και παραλίγο να βάλουν 9V σε ανάποδη πολικότητα χωρίς να το προσέξουν - κι εγώ παραλίγο να την πάθω...)