Επαναεπιχρυσωμα hardware της epiphone LP custom zakk wylde

kwstas79 είπε:
Δεν χρειάζεται να τσιμπήσεις, τσίμπησαν ήδη εκατομύρρια κορ... εεε... καταναλωτές πριν από σένα.
Ένας, δύο, δέκα καταναλωτές μπορεί να είναι κοροϊδα...εκατομμύρια δεν γίνεται. Σκέψου λίγο σοβαρά να δείς ότι δεν συμφέρει το κόστος των μηνύσεων. Όταν θα αφήσεις τις μαϊμούδες-μπανάνες, θα καταλάβεις...μικρός (και ανύπαντρος) είσαι ακόμα.

Marathon πάρε κι εσύ ενα iphone και κρύψτο στο πατάρι.

Ετσι θα είναι σαν καινούριο και μετά την καταστροφή του κόσμου το 2012 θα έχει γαμάτη συλλεκτική αξία. Ξέρεις το κόλπο.  ;)

Ετσι θα σπουδάσεις τα παιδιά σου και θα σου μείνει για την σύνταξη....

Μη μου πεις ότι δεν νοιώθεις ένα γαργάλημα εκεί κάτω... Ενα thread που μιλάει για νίτρα, mac και απομίμηση Gibson. K@βλ@ σκέτη ε;

Τσάμπα βηάγκρα.

Ειμαι σιγουρος οτι το κομικ το φτιαξαν τυπακια της microsoft σαν απαντηση στα βιντεο που δημοσιευσε η apple "pc vs mac".

Αλλα αν το καλοσκεφτεις, η apple εκανε ολοκληρα βιντεο, με ηθοποιους, καστινγκ, παραγωγη, ενω η microsoft απλα ενα κομικς!!!

μηπως την εχου την λιγο πιο μικρη?..? ......την μπανανα τους τα παλικαρια της  MICRO+soft (μαλακο?)

audiokostas είπε:
Marathon πάρε κι εσύ ενα iphone και κρύψτο στο πατάρι.
Εάν είχα αυτό με το serial number 0001 θα το έκανα...αλλά δεν το πρόλαβα.

Έχω όμως το Echo de Savanes Νο1...μετράει?

Και για να κλείσουμε αυτό το θέμα πλήρως

img0.jpg

Και ακόμα μια

ΥΓ. παρακαλώ παρατηρήστε το δεξί...αντίχειρας στις χορδές, δείκτης στο τρέμολο, μικρό στο volume...τσιρκο σκέτο!!!

jeff.jpg

audiokostas είπε:
Μη μου πεις ότι δεν νοιώθεις ένα γαργάλημα εκεί κάτω... Ενα thread που μιλάει για νίτρα, mac και απομίμηση Gibson. K@βλ@ σκέτη ε;
Θα ήθελα πολύ να δώ τις εκφράσεις του παιδιού που άνοιξε το θέμα μετά απο όλα αυτά.

jeff_beck_ledge.jpg

Ο θεός ΚΑΙ με Gibson, πολλαπλός οργασμός ;D

Το καλώδιο πάει καρφί σε GarageBand

Για να επανέλθουμε (λίγο) στο αρχικό θέμα, αυτό που αναρωτιέται ο φίλος μας λέγεται επινικέλωση? Και εάν ναι, γίνεται κάπου στην Ελλάδα? Θα με ενδιέφερε γιατί πρόσφατα έκανα δοκιμές χάραξης laser σε neckplate και θα ήθελα να ξέρω εάν έχω τη δυνατότητα (και έαν συμφέρει οικονομικά) ένα ξαναπέρασμα.

Το χρυσό στο hardware δεν είναι μέταλλο όπως π.χ. στο hardware νίκελ ή  χρωμίου, είναι κάποιου είδους μπογιά, ή οποία φεύγει πανεύκολα. Αν προσέξεις σε παλιό χρυσό hardware κάτω από το χρώμα είναι και αυτό νικελωμένο, απλά δεν έχει γυαλιστεί. Οπότε δεν θές χρωμίωση αλλά ... βάψιμο.

Από την άλλη για νικέλωμα ή χρωμίωση υπάρχουν μαγαζιά που κάνουν αυτήν την δουλειά, αν βάλεις στο google π.χ. "επινικελώσεις" θα βρεις.

Είναι ακριβούτσικα απ' όσο ξέρω. Μικρός είχα εμπειρίες με νικελώματα σε μηχανάκια κλπ. Πανκ.

Αν θες να νικελώσεις κάτι που ήταν ήδη νίκελ αλλά έχει χαλάσει, έχει διαδικασία, αμμοβολές, επιχαλκώσεις και μετά νικελώματα. Μπλέκεις.

Αν το κάνουν κατευθείαν, δεν γίνεται δουλειά, θα αρχίσει να μαδάει το νικελ.

Επιμετάλωση με χρυσό είναι η παλαιότερη μέθοδος επιχρύσωσης και επιτυγχάνεται με εμβάπτιση σε διαλύματα με σύνθεση Χλωριούχου χρυσού 10 g/l, και Ανθρακικό κάλιο 480 g/l.

Νομίζω ότι έχω δει στο Μεταξουργείο. Θα κοιτάξω και θα σου πω

Θα ασχολούνται με μεγάλα εξαρτήματα και επιφάνειες, αν τους πας μια tuneomatic με

20 μικροσκοπικά εξαρτήματα δεν γλιτώνεις το κράξιμο.

Όχι ρε συ, όλα τα φτιάχνουν. Απλά πάρε και κάνα υπογλώσσιο μαζί όταν πας να πληρώσεις.

kwstas79 είπε:
Όχι ρε συ, όλα τα φτιάχνουν. Απλά πάρε και κάνα υπογλώσσιο μαζί όταν πας να πληρώσεις.
Nαι ρε συ, αλλά πόσο περίπου? Γιατί έτσι που έχετε συνηθίσει από τις ψευτοκιθάρες που αγοράζετε, μπορεί να σας πουν 30 ευρώ και να λιποθυμήσετε?

εμ και σε βοηθάμε εμ και μας τη λες

Άσε σtrigga, το είδαμε και αυτό το χρώμα την κυριακή.

playloud είπε:
ο... William Sats ειναι ;D ;D ;D

τον ατιμο :)
Εγώ είμαι αυτός, εγώ φταίω για όλα ;D ;D ;D

Τα επίχρυσα με μισούν αφάνταστα, σε όργανο 390.000δρχ (εν έτη 1999), που υποτίθετε οτι είχε "καλά" parts, έγινε σα τζην στην χλωρίνη μέσα σε 7-8 μήνες, με παίξιμο στο σπίτι και τακτικό καθάρισμα (χωρίς έντονο τρίψιμο) και αυτό λόγο του ιδρώτα μου...σνιφ σνιφ, αν και μου αρέσουν τα επίχρυσα έχω αποδεχτεί το γεγονός οτι ποτέ κάτι τέτοιο δεν θα μου κρατήσει. (και δεν θα μιλήσω για τις χορδές, που έχω γίνει μέτοχος στην ernie ball και στην elixir ;D )

Anyway, to the point.

Όπως είπε και ο SF, αν δουλεύει καλά η γέφυρα κράτα την και απλά για το αισθητικό, πάρε ένα 1200άρι γυαλόχαρτο και τρίψ' την λίγο να γίνει πιο ομοιόμορφο (αν και τα "παράσημα" μετράνε), αλλιώς το να μπείς στη διαδικασία να κάνεις επιμετάλλωση, απλά και φιλικά στο λέω ξέχνα την. Μετά απο λίγους μήνες θα έχεις πάλι τα ίδια και θα κλαίς το 50άρι-60άρι που θα έχει δώσει.

Εναλακτικά αν επιμένεις οτι θέλεις χρυσό στην κιθάρα, πάρε καινούργια με τα ίδια λεφτά που δώσεις για την επιμετάλλωση και θα σου μείνουν και τα παλιά parts. Ακόμα και τα original Gibson Parts θα σου κοστίσουν περίπου 70€ (tune-o-matic & Stop Tailpiece).

Επειδη και εγω ειμαι στην ιδια κατασταση(αυτη με τον τοξικο ιδρωτα ντε....) βγαλε τα χρυσα hardware και πανε και βαλε Chrome.Στην κιθαρα που εχεις τα chrome πανε παρα πολυ... ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back