- Πόντοι
- 2,368
Τωρα ειναι που "θα τον παιζει"Τελικά θα υπάρξει μικροφωνική στο live!

Παρτε εναν 15αρι.....
Τωρα ειναι που "θα τον παιζει"Τελικά θα υπάρξει μικροφωνική στο live!
αν θες να εχεις χειροτερο ηχο και απο πεταλιερα ZOOM connect ναι ειναι... ;Dη μεθοδος κατα την οποια κρεμαμε το μικροφωνο απο πανω και στηριζουμε το καλωδιο στην χειρολαβη του ενισχ , ελλειψη σταντ μικροφωνου , ειναι αποδεκτη.
Πάρτε οπωσδήποτε mike stand, μόνο αυτά τα Senheiser έχω δει να δουλεύουν έτσι. Σιγά το έξοδο, 25 ευρώ το ένα έχει... αλλιώς... χμ, λετς τζαστ σέι ότι θα καταλάβετε τι & γιατί σας συνιστούσε ο SF...Superfunk είπε:αν θες να εχεις χειροτερο ηχο και απο πεταλιερα ZOOM connect ναι ειναι... ;Dη μεθοδος κατα την οποια κρεμαμε το μικροφωνο απο πανω και στηριζουμε το καλωδιο στην χειρολαβη του ενισχ , ελλειψη σταντ μικροφωνου , ειναι αποδεκτη.
μονο αν εχεις μικροφωνα τυπου Senheiser e906 δουλευει αυτη η μεθοδος...
get a mike stand!!
Δεν έχω ιδέα από μικρόφωνα και ηχοληψία πέρα από τα πολύ βασικά αλλά σας βεβαιώνω ότι την 1η (και μοναδική) φορά που δοκίμασα τέτοιο mic placement σε Live με κράξανε όλοι: από τον ηχολήπτη μέχρι τα μέλη της μπάντας που δεν ακούγανε κιθάρα αλλά ένα απαίσιο συνεχόμενο μουντό μπάσσο ήχο. Και mic stand να μην παίζει, κάποιο τρόπο θα βρεις. Εγώ ας πούμε έχω δοκιμάσει τα εξής:Superfunk είπε:αν θες να εχεις χειροτερο ηχο και απο πεταλιερα ZOOM connect ναι ειναι... ;Dη μεθοδος κατα την οποια κρεμαμε το μικροφωνο απο πανω και στηριζουμε το καλωδιο στην χειρολαβη του ενισχ , ελλειψη σταντ μικροφωνου , ειναι αποδεκτη.
μονο αν εχεις μικροφωνα τυπου Senheiser e906 δουλευει αυτη η μεθοδος...
get a mike stand!!
Ναι μωρέ, εγώ πιο πολύ για το χαβά τα ανέφερα ;DSuperfunk είπε:ρε,παιδια ας σοβαρευτουμε λιγακι,απο 10 ευρω ξεκινανε τα σταντς...![]()
Άμα σκίζετε και χωρίς να πολυακούγεται το παλικάρι, διώξτε τον και πάρτε στη θέση του μια αισθησιακή ύπαρξη (κι ας μην ακούγεται καθόλου)muddygiorgos είπε:εγω ξερω οτι το live εγινε και σκισαμε και χωρις stand και με marshall 30αρη τρανζιστορ(αν και δεν πολυακουγοταν το παλικαρι)....τεσπα...
ευχαριστουμε πολυ για τις απαντησεις σας!
Κανονικά εγώ δεν θα 'πρεπε να πω κάτι τέτοιο; Χαρίλατρε; ;Dharilatron είπε:Άμα σκίζετε και χωρίς να πολυακούγεται το παλικάρι, διώξτε τον και πάρτε στη θέση του μια αισθησιακή ύπαρξη (κι ας μην ακούγεται καθόλου)εγω ξερω οτι το live εγινε και σκισαμε και χωρις stand και με marshall 30αρη τρανζιστορ(αν και δεν πολυακουγοταν το παλικαρι)....τεσπα...
ευχαριστουμε πολυ για τις απαντησεις σας!![]()
εχουμε ηδη και απο αυτο....harilatron είπε:Άμα σκίζετε και χωρίς να πολυακούγεται το παλικάρι, διώξτε τον και πάρτε στη θέση του μια αισθησιακή ύπαρξη (κι ας μην ακούγεται καθόλου)εγω ξερω οτι το live εγινε και σκισαμε και χωρις stand και με marshall 30αρη τρανζιστορ(αν και δεν πολυακουγοταν το παλικαρι)....τεσπα...
ευχαριστουμε πολυ για τις απαντησεις σας!![]()
Όταν λες ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ, εννοείς κάπως έτσι;Superfunk είπε:εεεεε ??? μα φυσικα ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ πανω στη γρυλια