Πάντως και ο dsl20hr νομίζω ''μεγάλες'' λάμπες έχει
Η αλήθεια είναι ότι εφόσον ισχύει αυτό που λέει ο
@Paris K με το gain μόλις στο 9, το πρόβλημα είναι, επειδή το master volume είναι shared απ'ότι βλέπω, αν υπάρχει unity gain (ίδια ένταση καθαρού και lead καναλιού) σε τόσο χαμηλό gain..... ή αν για να το πετύχεις αυτη την ισορροπία καθαρού - βρώμικου θα πρέπει αναγκαστικά να έχεις το gain πχ στο 5 το οποίο ως αποτέλεσμα έχει στα λάιβ να ''παντρεύεσαι'' ήχο πιο βαρβάτο και από... Kreator
(έχω το ίδιο πρόβλημα με έναν fireball, πρώτης γενιάς 60ρη. Mε EMGs το gain μετά 9-10 ο'clock είναι αστεία πολύ. Αλλά ''ευτυχώς'' έχει δυο ξεχωριστά master volumes για να κάνεις assign το κάθε κανάλι και να ισορροπήσεις το καθαρό και το βρώμικο, ευκολία η οποία βέβαια καταστρέφεται από ένα τραγικά ηλίθιο σχεδιασμό 2 button footswitch το οποίο αλλάζει ή μόνο το κανάλι ή μονο το master στο οποίο είναι assign το κανάλι, καθιστώντας άχρηστο το να έχεις 2 μάστερ, με λίγα λόγια να πρέπει να πατήσεις ταυτόχρονα ΚΑΙ τα δυο buttons για να κάνεις την δουλειά σου σωστά.... είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο

)
Επίσης παίρνω πίσω το ότι ο MT-15 είναι πιο προσιτός στην τιμή, φαίνεται πως οι διάφοροι lunchbox EVH στις ίδιες τιμές κυμαίνονται.
Και εγώ αυτό πιστεύω, μην ξεχνάμε πόσο συνδεδεμένο είχε το όνομά του ο Paul Reed Smith με όλα αυτά τα nu metal σχήματα που ανέφερες όπως linkin park, Staind κτλ ...δεν ξέρω αν υπήρχαν PRS ενισχυτές τότε, αλλά κατά γενική ομολογία ο Paul ''έσπρωχνε'' αρκετά το brand του σε αυτούς επειδή ήταν της μόδας (ασχετα αν μετά το τέλος της μόδας του nu metal έτρεχε να καθησυχάσει τον κόσμο ότι οι κιθάρες του είναι vintage προσανατολισμού) και ο mt-15, όντας signature του Mark Tremonti ''επισφραγίζει'' αυτή την nu metal εποχή του PRS brandname.
Το ιδανικό θα ήταν με βάση τα παραπάνω περί unity gain να δεις από κοντά και τον MT-15 και τους EVH και να δεις με βάση τις κιθάρες και τους μαγνήτες σου σε ποιον ενισχυτή παίρνεις το πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα.
O DSL20 είναι πιο φθηνός γιατί είναι βιετναμέζικος, ενώ οι EVH είναι μεξικάνικοι (νομίζω, μιας και φτιάχνονται από την fender). O MT-15 δεν ξέρω. Παρεπιπτόντως ο DSL20 έχει όντως την επιλογή να ρυθμίσεις τα volumes του κάθε καναλιού ξεχωριστά, απλά, όπως είπα πριν, δεν ξέρω αν κάνει για το στυλ που θέλεις.
Για την ένταση μην σε νοιάζει, ένας 100ρης πέρα από ένταση και τα όσα πολύ χρήσιμα αναφέρονται σχετικά με τα db από τους συμφορουμίτες, έχει πιο πολύ thump από έναν 20αρη γιατί είναι απλά μεγαλύτερος ενισχυτής, αλλά παρόλα αυτά ΔΕΝ αξίζει το κουβάλημα και την ταλαιπωρία ειδικά στις μέρες μας που δεν υπάρχουν stages που να δικαιολογούν εύκολα 100w λαμπατο ενισχυτή. Να στο πω αλλιώς, μια στις εκατό που όντως θα εύχεσαι να είχες το 100w κεφάλι, θα κουβαλάς μια ζωή τα παραπάνω κιλά του ενώ θα μπορούσες τις υπόλοιπες 99 φορές να ήσουν μια χαρά με τον εικοσάρι...(τωρα, αν έχεις στις πρόβες -που δεν υπάρχει PA- έναν ΤΟΣΟ κάφρο ντράμμερ ή συν-κιθαρίστα που παίζουν τόσο δυνατά που μετά την πρόβα πίνουν αίμα παρθένας και κάνουν θυσία στον Odin να το συζητήσουμε)
Το θέμα της καμπίνας, όπως προαναφέρθηκε, είναι το ίδιο σημαντικό με τον ενισχυτή. Μπορεί να πάρεις ενισχυτάρα αλλά να μην το καταλάβεις λόγω λάθους καμπίνας ή λόγω λάθους μεγαφώνου ή και τα δυο.
Καλή τύχη και καλές αγορές!