Aυτό λογικά πρέπει να είναι καλύτερο απ'το διπλό αμμονιαζόλ, άρα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω κι εγώ ένα για τα τζάμια μου...
(προφανώς πιστεύω ότι ορισμένες μόντες είναι ενδιαφέρουσες βελτιώσεις, και άλλες ξεπερνώντας τα όρια της υπερβολής μετατρέπουν έναν απλό, τίμιο και καλό μονοκάναλο ενισχυτή σε Φρανκεστάιν/τέρας της Αποκαλύψεως)
(προφανώς πιστεύω ότι ορισμένες μόντες είναι ενδιαφέρουσες βελτιώσεις, και άλλες ξεπερνώντας τα όρια της υπερβολής μετατρέπουν έναν απλό, τίμιο και καλό μονοκάναλο ενισχυτή σε Φρανκεστάιν/τέρας της Αποκαλύψεως)
"Mέταλ" δεν σημαίνει πως παίρνω έναν ενισχυτή που φτιάχτηκε με διαφορετική φιλοσοφία, για άλλους εντελώς διαφορετικούς ήχους, και του αλλάζω τον αδόξαστο προσπαθώντας να πετύχω το ανέφικτο. Βάζοντας μπουριά, τρέντι λάστιχα και φιλτροχοάνες σε ένα Punto το κάνεις σούπερ γουάου από φανάρι σε φανάρι, αλλά δεν θα το πας να τρέξει στα NASCAR.
Επειδη βλεπω οτι φοβαστε μην παθω τιποτα, για προταση κιτ(το καταλαβαινω απολυτα,αν και δεν βλεπω το λογο να μην τα καταφερω,τελοσπαντων),μπορειτε plz να μου προτηνετε καποιον ετοιμο?Κατι που επρεπε να πω μαλλον απο την αρχη,σκοπος μου απο εδω και στο εξης ειναι να φερω τον ηχο μου οσο πιο κοντα γινεται στα Screaming for Vengeance- Ram it Down των Priest.Ευχαριστω.
τον ειχε προτεινει κ ενας προηγουμενος φιλος.Δεν ξερω...κολλαω στο δεκαρι μεγαφωνο.Λες να μην εχω τοσο προβλημα?η να τον παρω καλυτερα κεφαλη?αλλα μετα θα παει στα 500 η δουλεια.Και κατι αλλο ...βαγαζει τιποτα η jet city σε 5-10 watt?Απο οσο μπορω να κρινω στο youtube,φαινονται πολυ καλοι
;D ;D ;D εδω βλεπουμε εναν μαρσαλλ ακριβως 2 σκαλια απο αυτον που σου εδειξα πιο πανω δηλαδη αυτος ειναι 100αρης και αυτος που σου εδειξα ειναι 20αρης η βασικη φιλοσοφια ειναι λογικα η ιδια
επειδη δεν εχει φοτο στη αγγελια κ δεν καταλαβα, ειναι κεφαλη ο μαρσαλ?τοτε θα χρειαστω κ μια καμπινα(1χ12 πιστευω ειναι καλη) καπου στα 150, νταξει δεν ξεφευγω και πολυ.Αλλα τα 20 βαττ λαμπατου δεν ειναι πολλα για σπιτι?
Γειά χαρά, σου προτείνω σε αυτά τα λεφτά να κοιτάξεις και τον Spider Valve (1ης γενιάς) 2x12 combo που αυτή τη στιγμή στο dv247 έιναι 60% κάτω της τιμής που είχε έως πριν μερικούς μήνες (800-890 euros) ή έχει ακόμα σε άλλα καταστήματα. Διώχνουν ότι έχουν σε stock γιατί έχει βγεί το επόμενο μοντέλο με μερικά amp models και effect παραπάνω.
-προενίσχυση modelling με εφεδάκια για να προσεγγίζεις διάφορους ήχους...
-...πολύ εύκολα παρακάμπτεις την ψηφιακή (*) προενίσχυση και χρησιμοποιείς κάποια άλλη λαμπάτη(σε μορφή pedal, rack, ή πεταλιέρας),
-40W λαμπάτη τελική ενίσχυση by Bogner,
-λόγω των 2 celestions αν πάρεις κάποια άλλη κεφαλή στο μέλλον χρησιμοποιείς άνετα την καμπίνα του (120W στα 16Ohms).
Για τους παραπάνω λόγους νομίζω αποτελεί ευκαιρία σε αυτή τη τιμή (γι αυτό και το παρήγγειλα!). Ελπίζω να βοήθησα.
(*) Ενώ στην Line 6 λένε πως έχει (2) Sovtek 12AX7LPS preamp tubes, (2) Sovtek 5881/6L6WGC power amp tubes, στο διάγραμμα εμφανίζονται οι preamp tubes....μετά την προενίσχυση! ???
H μια προενισχυτικη λειτουργει σαν phase splitter που τροφοδοτει τις 2 τελικες, η αλλη προσφερει ενα τελικο σταδιο προενισχυσης για "λαμπατοζεστασυνη αλα κρεμ".
H μια προενισχυτικη λειτουργει σαν phase splitter που τροφοδοτει τις 2 τελικες, η αλλη προσφερει ενα τελικο σταδιο προενισχυσης για "λαμπατοζεστασυνη αλα κρεμ".
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.