Ενισχυτης συναρμολογημενος απο tad η ετοιμος;

treloagori

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ειδα τελευταια οτι ο γνωστοτατος tad εχει κιτακια τα οποια τα συναρμολογει κι ολασ κι οπωσ βλεπω ερχεται λιγοτερο απο εναν οριτζιναλ  fender marshall,αξιζει λετε;

αν θελεις να τον κρατησεις αξιζει και με το παραπανω...

αν θελεις να τον πουλησεις στο μελλον not so much...

Δε ξέρω πόσο σωστό είναι το ερώτημα. Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις έναν Amp-Kit Plexi 100 Watt Master Volume από TAD και να τον κάνει κάποιος που ξέρει να ακουστεί σαν Cameron Atomica π.χ.; Γενικά σαν πολύ γκαζωμένο marshall. Και πόσο να θέλει;

Για μενα οι TAD καλύτεροι... Βoutique υλικά που μετράνε πολύ και γενικά boutique κατάσταση.

Η αξία μεταπώλησης συμφωνω ότι δεν θα είναι και τοσο boutique. Αλλα αν αγοράσει κανεις ενισχυτη νομίζω οτι ξέρει, ειτέ θα χασεί λευτα ή  θα τον κράτήσει. Εκτώς αν μιλαμε για συλλέκτες και ειδικές περιπτώσεις.... ;D

full shred είπε:
Για μενα οι TAD καλύτεροι... Βoutique υλικά που μετράνε πολύ και γενικά boutique κατάσταση.

Η αξία μεταπώλησης συμφωνω ότι δεν θα είναι και τοσο boutique. Αλλα αν αγοράσει κανεις ενισχυτη νομίζω οτι ξέρει, ειτέ θα χασεί λευτα ή  θα τον κράτήσει. Εκτώς αν μιλαμε για συλλέκτες και ειδικές περιπτώσεις.... ;D
μπουτικ υλικα δεν ειναι σε καμια περιπτωση...

υλικα σημερινης παραγωγης ειναι...

μπουτίκ όχι δε τα λες. Ξέρει κανείς από περιέργεια αν μπορεί κανείς να βρει Mercury μετασχηματιστές από Ευρώπη;

Trending...

Νέα θέματα

Back