Αυτό είχα στο μυαλό μου κι εγώ. Tech 21 power engine, αν και δεν έχω παίξει μαζί του με πεταλιέρα, οπότε δεν έχω προσωπική εμπειρία.mustafank είπε:ενώ σε φάση τελικού, υπάρχει και ο tech21 power engine, που είναι πεταλομηχανή (και μια εξαιρετική λύση για χρήση με πεταλιέρα)
http://smart.noiz.gr/details.php?id=205014
leon7pap είπε:Οι Bugera που λεγαμε πριν ειναι 19κιλα ο V22 και 22,5 ο V55.
O ηχοληπτης θα πρεπει να κοιταξει να κανει τη δουλεια του ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ οσο πιο καλα μπορει....με αμοιβαιο σεβασμο παντα
Εξακολουθεις να τα εχεις...
Μη το παρεις προσωπικα δεν το λεω για σενα (και δεν διαφωνω) αλλα θα ηθελα πολυ να δω μερικα blind tests σε live καταστασεις...
Ειμαι κ εγω της αποψης οτι απο τη στιγμη που παιρνεις πεταλιερα AXE FX η οτιδηποτε της ιδιας συνομοταξιας πρεπει να το υποστηριξεις αναλογως.Αν ειναι αλλα να ακους στα ακουστικα σου και αλλα στον ενισχυτη σου και αλλα στο P.A τοτε καλυτερα παρε ενα λαμπατο οπως λες κ εσυ και πεταλακια να το κανεις και πιο σωστα....αποψη μου παντα φιλικα.
Κοίτα στην θεωρία ίσως και να μπορείς (αν τα Ohm που βγάζει φτάνουν - που το αμφιβάλλω να βρείς ενισχυτή 5watt με έξοδο 8 ή 16 Ohm), αλλά τα 5watt δεν έχουν αρκετή ισχύ για να οδηγήσουν μια καμπίνα 4χ12 πχ...κοινώς εγώ θα έλεγα όχι.Να ρωτήσω κάτι άλλο. Από τη στιγμή που ο ενισχυτής θα είναι κυρίως για μέσα στο σπίτι, αν πάρω τώρα έναν 5άρι (πχ. bugera v5 ή vht special) θα μπορώ σε ενδεχόμενο live να τον χρησιμοποιήσω με μια καμπίνα και να 'χω την ένταση που χρειάζομαι, ή καλύτερα να πάω στα 15-20 watt από την αρχή;
Υ.Γ.: Σόρυ αν σας έχω ζαλίσει, αλλά έτσι είμαι σε κάθε μου αγορά ειδικά όταν αγοράζω κάτι για πρώτη φορά![]()
Αυτο προυποθετει οπως ειπα και πριν οτι ο αγοραστης εχει κατασταλαξει στον ηχο που θελει να παρει ομως εδω δεν προκειται για τετοια περιπτωση.Μαζί σου, απλά είμαι της λογικής του αν είναι να μπείς σε τέτοια διαδικασία θα ήταν καλύτερα να πας για το "real thing" ενισχυτή αντί πετάλι.
δηλαδη σε ηχεια...Δηλαδή ή πας για πεταλιέρα σε ΡΑ
???? Εδω σε εχασα!!!!ή αν θες ηχεία πας για ενισχυτή και μικρόφωνο..
Συμφωνω οτι στο τελος ολα ειναι υποκειμενικα και θεμα γουστου αλλα το οτι πχ καρφωνοντας την πεταλιερα στο ινπουτ του ενισχυτη εχεις προενισχυση + προενισχυση = βαβουρα (η τελοσπαντων "κατι αλλο" το οποιο βεβαια ειναι θεμα γουστου και αυτο...)Είναι και θέμα γούστου βέβαια..
Δηλαδη θα ειναι οτι και το fx loop ενος ενισχυτη με το ιδιο Celestion 12" ηχειο?Με το Power Engine ο ήχος/ηχόχρωμα της προενίσχυσης θα προέρχεται, εξ ολοκλήρου, από την πεταλιέρα (οπότε θα τη χρησιμοποιεί στο 100% των δυνατοτήτων της).
Ναι τώρα που το ξαναδιάβασα και εγώ δεν έβγαλε και πολύ νόημα.. ;D ;Dleon7pap είπε:???? Εδω σε εχασα!!!!
Ακριβώς.Εμεις απλα λεμε τη γνωμη μας αναλογα τις γνωσεις και τις εμπειριες μας.Για τον ΟΡ το να τις ακουσει μπορει ειτε να φανει (στη χειροτερη)ασκοπο ειτε (στην καλυτερη) σωτηριο (για την τσεπη του).Απο τι στιγμη που ανοιξε θεμα και ρωταει θα τα ακουσει αυτα που θελουμε να πουμε εμεις και οχι αυτα που θελει να ακουσει αυτος (φιλικα παντα) και αναλογως θα πραξει...
Γραψτε λαθος...ενα ορθογραφικο μπηκα να διορθωσω και κατεληξε σε λαλακια!!!leon7pap είπε:Εμεις απλα λεμε τη γνωμη μας αναλογα τις γνωσεις και τις εμπειριες μας.Για τον ΟΡ το να τις ακουσει μπορει ειτε να φανει (στη χειροτερη)ασκοπο ειτε (στην καλυτερη) σωτηριο (για την τσεπη του).Απο τη στιγμη που ανοιξε θεμα και ρωταει θα τα ακουσει αυτα που θελουμε να πουμε εμεις και οχι αυτα που θελει να ακουσει αυτος (φιλικα παντα) και αναλογως θα πραξει...