- Πόντοι
- 18
Γεια χαρά. Αναζητώ ενισχυτή ηλεκτρική κιθαρας με καθαρά που θα προορίζεται για ελληνικά λαϊκά τραγούδια, πιο πολύ συναυλιακου τύπου, πχ αφιερώματα τραγουδιστών και συνθετών. Αφού θα παίζω κυρίως ρυθμό (κυρίως ελληνικούς ρυθμούς πχ ζεϊμπέκικα, χασάπικα,κτλ) με ενδιαφέρει να έχω ένα κάλο ρυθμικό καθαρό ήχο με ατάκα που θα ξεχωρίζει εύκολα στην μίξη χωρίς όμως να έχει πολλές μεσσαίες και να βγάζει "ηλεκτρίλα".
Προς το παρών χρησιμοποιώ μια πεταλιερα boss GT-6 που είναι μεν πολύ ευέλικτη άλλα καμιά φορά νιώθω ότι ο ήχος μου "ψευτίζει" λίγο και για αυτό αναρωτιέμαι μήπως με ενισχυτή θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα. Παίζω μα μια stratocaster που φοράει texas special. Εχετε να μου προτείνετε κάποιο ενισχυτή η μήπως να μεινω στην GT-6?
Προς το παρών χρησιμοποιώ μια πεταλιερα boss GT-6 που είναι μεν πολύ ευέλικτη άλλα καμιά φορά νιώθω ότι ο ήχος μου "ψευτίζει" λίγο και για αυτό αναρωτιέμαι μήπως με ενισχυτή θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα. Παίζω μα μια stratocaster που φοράει texas special. Εχετε να μου προτείνετε κάποιο ενισχυτή η μήπως να μεινω στην GT-6?
Τελευταία επεξεργασία από moderator: