Ενισχυτης με καλο distortion καναλι

ppanousos

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ειμαι στην αναζητηση ενυσχητη που να εχει αυτονομο αξιολογο καναλι distortion.Δεν θελω να χρησημοποιησω οποιοδηποτε πεταλι booster,overdrive κλπ.Θελω το καναλι να παιζει απο μονο του χωρις καμια βοηθεια.Απο εκει και περα αλλα χαρακτηριστικα που θελω ειναι να ειναι 1x12,να εχει αρκετα watt ωστε να μπορει να σταθει σαν stage monitor σε ενα gig.To αν θα ειναι λαμπα η οχι δεν με ενδιαφερει.Δεν ψαχνω κατι boutique,ενα εργαλειο απλα να κανω την δουλεια μου

Peavey Classic,Marshall DSL.

Γενικα δυσκολα θα βρεις ενισχυτη με ΚΑΚΟ βρωμικο καναλι στις μερες μας....ειδικα αν ειναι λαμπατος...

επισης δεν υπαρχει ενισχυτης με distortion καναλι,μαλλον overdrive εννοεις.

Κατι δεν παει καλα. Δε βλεπω τις ερωτησεις ''τι ειδος μουσικης παιζεις?'' και '' ποιο ειναι το budget σου?''!

Gianniss είπε:
Κατι δεν παει καλα. Δε βλεπω τις ερωτησεις ''τι ειδος μουσικης παιζεις?'' και '' ποιο ειναι το budget σου?''!
ειναι Παρασκευή γιαυτο..!

Dark Oblivion είπε:
Εσυ και δεν προτινεις Jet City?

Κατι εχεις... :P :P
Καταρχην θελει καλο γκαζι χωρις βοηθηματα (πεταλια) οποτε μπορει να του φανει λιγο πλαδαρος.....

......Επισης δεν εχει το χρηματικο ευρος στο οποιο θελει να κινηθει προτεινα (ισως) το καλυτερο γκαζι που μπορει να αγορασει  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ο mesa dual rectifier θελει και πεταλακια?

Παδια καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις.Ψαχνω κατι budget και value for money.Το ηχοχρωμα που εχω στο μυαλο μου ειναι marshalloχροια.

Αγαπητέ τσίμπα αυτόν και καθάρισες με ελάχιστα φράγκα και γκάζια απο μπλούζ μέχρι τριγαμοσταυρέιτορ...τα έχω ξαναπεί δεν θα γίνω γραφικός! Καλά τα EVH, τα μεσα μπούγκια και τα ντιζελόνια αλλά πρέπει να δουλεύεις ένα χρόνο για να τα πάρεις και για εμένα αν δεν εισαι προ, δεν υπάρχει λόγος!

http://smart.noiz.gr/details.php?id=217803

εννοείται καμία σχέση με τον πωλητή(εκτός του ότι τον ζηλεύω - θέλω να του κάνω ληστεία κτλπ)

Ενισχυτάρα ο club 40,συμφωνώ με τον παικταρά τον Γιάνναρο!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back