Εχω παιξει πολυ briefly με ενα Schertler
Παντως εγώ αν δοκίμαζα κάτι τέτοιο θα επερνα κανονικό ακουστικό ενισχυτή και θα τον τροφοδοτούσα με μπαταρία επαναφορτιζομενη και τροφοδοτικό.
8 ώρες πριν, serres είπε
Έχεις κάτι συγκεκριμένο να προτείνεις σε μπαταρία;Πάρε αυτόν, είναι κόπια του Aer, πολύ καλή τιμή και value for money. Δοκιμασμένος από πολλούς φίλους και μαγαζιά. Εγώ έχω και αυτόν και τον Aer 60, μια χαρά κάνεις δουλειά και με τον Bugera.
https://www.thomann.de/gr/bugera_ac60.htm
Για το δρόμο, υπάρχουν μπαταρίες που αντέχουν πολύ, δε χρειάζεται υποχρεωτικά ενισχυτής μπαταρίας πια.
Θες μπαταρία βαθιάς εκφόρτισης και inverter καθαρού ημιτονου.Κατι σαν αυτά.Έχεις κάτι συγκεκριμένο να προτείνεις σε μπαταρία;
Θες μπαταρία βαθιάς εκφόρτισης ...
Η αυτοκινήτου δεν κάνει διότι είναι μόνο για εκκίνηση και δεν αντέχει εκφορτισεις. Το θέμα είναι αν θα βγάλει χρήματα από αυτά οποτε αξίζει.Γενικα έχω δει αρκετούς μουσικούς στο δρόμο με αυτό το σεταπ.Μπαταρια inverter μικρά pa ηχεια και κονσόλα. Αλλά προφανώς παίζουν συνέχεια και βγάζουν χρήματα από αυτό οπότε θελουν καλο ήχο .Τώρα αν είναι για μια δυο φορές ένα απλός ενισχυτής φτάνει.Και αυτοκινήτου μια χαρά είναι.
Το θέμα είναι ότι θα μπει σε έξτρα έξοδα, που δεν είναι αμελητέα.
Η αυτοκινήτου δεν κάνει διότι είναι μόνο για εκκίνηση και δεν αντέχει εκφορτισεις.
1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε
Ρίξε μια ματιά σ' αυτά.
https://guitaristnextdoor.com/how-to-power-a-guitar-amp-outdoors/
Αυτός που το έγραψε δεν το έχει δοκιμάσει. Η απλή μπαταρία αυτοκινήτου μόλις αδειάσει 6-7-10 -15 φορές παπαλα.Χρειαζεται μπαταρία με πολλούς κύκλους επαναφορτισης.
Οι μπαταρίες αυτοκινήτου είναι για να δίνουν στιγμιαία πολύ μεγάλη ενέργεια ώστε να πάρει μπρος ο κινητήρας.Το θέμα είναι να μην την αφήσεις να εκφορτιστεί τελείως, γιατί καταστρέφεται.
Για το παραπάνω που γράφεις δεν έχω άποψη, γιατί δεν ξέρω.
Σίγουρα. Γι'αυτό το θίγουμε το ζήτημα, μήπως πάει σε κάποια λύση που έχει ήδη μέσα κάποια επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ή μπορεί να λειτουργεί με συμβατικές μπαταρίες. Ομολογώ ότι ούτε εγώ έχω ασχοληθεί με το θέμα φορητότητας για τέτοια θέματα.Ναι βρε παιδιά, αλλά όταν ο άλλος λέει μέχρι 500 βαριά για ενισχυτή, αν είναι να πάρει 200 ευρώ μπαταρία, 150 ευρώ power inverter, και κανένα 60άρι φορτιστή, θα καταλήξει με mini pignose ενισχυτή στο τέλος.
Είσαι ωραίος χαχαχαχα...Εκεί που το φτάσαμε το θέμα, δεν παίρνεις ένα φορητό φωτοβολταϊκό σύστημα? :classic_tongue:
Πολύ καλή τιμή για τόσο μεγάλο power bank μαζί με φωτοβολταϊκό.Εκεί που το φτάσαμε το θέμα, δεν παίρνεις ένα φορητό φωτοβολταϊκό σύστημα? :classic_tongue:
https://gr.banggood.com/Foursun-1500W-Portable-Power-Station-1598_4Wh-with-18V-100W-Solar-Panel-for-Outdoor-Home-Emergency-Electric-Power-Source-p-1982159.html?utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_organic&gmcCountry=GR&utm_content=minha&utm_campaign=aceng-pmax-grg-el-pc&currency=EUR&cur_warehouse=CZ&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_eu&utm_content=dcr&utm_campaign=aceng-pmax-grg-upca-3ysale-230307-2303sale&ad_id=&gclid=Cj0KCQjw7uSkBhDGARIsAMCZNJs44PLUNeYG_Ul8eDfLxlL25Y8dP_4_fJO9zAkJZ4LKb9wzA6G1dP0aAkYjEALw_wcB