κιτα δεν ειναι θεμα μαρκας,επισης δεν θελει απαρετιτα λαμπα, μπορει να παρει και transistorgdevelek είπε:τότε πιθανότατα ξέρεις πως αν ο φίλος σου θέλει ΤΕΤΟΙΑ ισχύ από κορυφαία φίρμα αντί για Bugera, δεν θα του φτάσουν με τίποτε τα 400Ε
Γιατί να το κάνει αυτό ενώ μπορεί να πάρει λάμπα; Και εφόσον δεν είναι θέμα μάρκας γιατί είπες όχι απαραίτητα bugera; Περίεργα μας τα λες...να είσαι πιο συγκεκριμένος εξ'αρχής. Όπως και να 'χει αυτές είναι οι καλύτερες προτάσεις στα λεφτά και με τα κριτήρια που όρισες, ούτως ή άλλως.Petr@r@s είπε:κιτα δεν ειναι θεμα μαρκας,επισης δεν θελει απαρετιτα λαμπα, μπορει να παρει και transistor
ειμαστε στο ιδιο σηγκροτημα και θελουμε μια ποικιλια στουσ ηχουςmetalmike είπε:Γιατί να το κάνει αυτό ενώ μπορεί να πάρει λάμπα; Και εφόσον δεν είναι θέμα μάρκας γιατί είπες όχι απαραίτητα bugera; Περίεργα μας τα λες...να είσαι πιο συγκεκριμένος εξ'αρχής. Όπως και να 'χει αυτές είναι οι καλύτερες προτάσεις στα λεφτά και με τα κριτήρια που όρισες, ούτως ή άλλως.
ο ενισχυτης παει για σπιτι και liveVaggelis_Revolted είπε:Δύσκολα θα βρει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα, εκτός αν πάει για μεταχειρισμένο.
Για ποιά χρήση προορίζεται ο ενισχυτής;
Πες το ντε...δίκαιο, καταλαβαίνω τι εννοείςPetr@r@s είπε:ειμαστε στο ιδιο σηγκροτημα και θελουμε μια ποικιλια στουσ ηχους
Φιλε μου απο τη μια εχεις δικιο αλλα απο την αλλη αν παρει bugera θελει τον 333-212metalmike είπε:Πες το ντε...δίκαιο, καταλαβαίνω τι εννοείςΕφόσον έχεις τον 333-212 αν πάρει ο φίλος σου τον 6262-212 θα έχετε διαφορετικό ήχο, ο δικός σου είναι πιο μπασάτος σε γενικές γραμμές, ο άλλος "ξύνει" (με την καλή έννοια) πιο πολύ.
\κιτα εμενα για τη πικιλια στα αυτα μου το υποληπο συγκροτημα θελει,τωρα απο θεμα ενισχυτη αυτος θελει το 333-212 λογο οτι εχει ακουσει απο εμενα και τον προτημα λογο τριων καναλιωνmetalmike είπε:Λες να βάλεις ΕL34; Aυτό είναι δικό σας θέμα να το ξεκαθαρίσετε μεταξύ σας πάντως, το αν πάρει τον 333 ή τον 6262 δηλαδή. Θέλει τον 333-212 επειδή τον έχει ακούσει από εσένα και τον γουστάρει χώρις να έχει ακούσει τον 6262 ή άλλον φαντάζομαι ε; Κι εσύ αντιδράς σε αυτό γιατί δεν θες να έχετε τον ίδιο ενισχυτή (και για να έχετε ποικιλία ήχων στο συγκρότημα)![]()
λογικα αφου δεν εχουμε τις ιδιες κιθαρες αλλα πανω-κατω θα μιαζουν οι ηχοιkoraxprs είπε:Δεν εχω παίξει κάποιον απο τους αναφερθέντες ενισχυτές, θέλω απλά να σχολιάσω ότι η πρόταση "Αν έχουμε τον ίδιο ενισχυτή θα έχουμε ίδιο ήχο" είναι λανθασμένη. Αν αυτό είναι το θέμα που σας απασχολεί, τότε... να μη σας απασχολεί.
![]()