ο RIVERA QUIANA ακούγεται σαν ο μεγαλύτερος & καθαρότερος twin που έχεις ακούσει αλλα με πολύ περισσότερο όγκο & παρουσία & παρόλο που τυπικά έχει λιγότερα βαττ έχει περισσότερο headroom απο οποιονδήποτε twin έχω ακούσει.Επίσης είναι πολύ πιό "σφιχτός" & κατευθυντικός ενισχυτής πράγμα πολύ καλό για όσους χρησιμοποιούν πολλά εφέ (όπως εγω :wink: )
Βέβαια για να είμαι ειλικρινής ο Boogie Mark III έχω είναι πιό δυνατός και ακόμα πιό καθαρός (και πολύ βαρύς για το λιλιπούτιο μεγεθός του

) (δυστυχώς & αυτός είναι λίγο ακριβός).
Είναι δε δραματικά καλύτερα κατασκευασμένος απο τον Twin (σε σημείο παράνοιας :wink: ) για αυτό άλλωστε ζυγιζει και τόσο πολύ.
Εχει δε 2 κανάλια και όλες τις μοντερνες ευκολίες (effect loop κτλ) επίσης το reverb του έχει 6 ελατήρια (είναι Hammond) εν αντιθεση με τον Twin που έχει το κλασσικο 3αρι.
Το μόνο κακό του είναι η τιμη του

(και το τρομερό βάρος του)
Rivera σε προβάδικο δεν νομίζω να βρείς (τουλάχιστον απο όσο ξέρω).....
Μια καλή λύση είναι και ο Rivera chubster σε φθηνή για RIVERA τιμή
http://www.netzmarkt.de/thomann/thoiw2_artikel-170593.html
Πάντως κατα τη γνώμη μου και για την ελληνική πραγματικότητα οποιοσδήποτε combo ενισχυτής ποιότητας με ενα 12αρι μεγάφωνο και ισχύ 30-50 βατ (λαμπάτα) αρκει ,όλα τα αλλα είναι ελαφρώς υπερβολικά :wink:
Oπότε προτεινω να αγοράζετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα και ας φαίνονται λίγα τα βαττ ή το ενα μονο μεγάφωνο,στην πραγματικότητα φτάνουν & περισσεύουν (εγω π.χ. εκτος του studio μονο τον Mark III χρησιμοποιώ,ο Rivera δεν έχει βγεί ποτέ απο το recording room...)
Είμαστε πολύ τυχεροί που υπάρχουν καλοί και φθηνοί ενισχυτές με τα χαρακτηριστικά αυτά τους οποίους σχεδόν όλοι μπορούν να αποκτήσουν
(PV CLASSIC 30/DELTA BLUES,FENDER HOT ROD DELUX,ENGL 320,TRAYNOR 40 και πολλοί άλλοι)
Δε μένει παρα να κάνει κάποιος την ερευνά του και να δει πιός τύπος λυχνίας/ενισχυτή (6L6,EL84,EL34) του αρέσει & να επιλέξει.