ενισχυτες απο την digitech

Μου φάνηκε ενδιαφέρουσα είδηση αλλά μόλις είδα το 8άρι μεγάφωνο στα λαμπάτα combo απελπίστηκα  :-[

Σπερα  ;D

Μου φαινεται καπως οξυμωρο η μια εταιρια σαν την Digitech να βγαζει ενισχυτες χωρις κατι modeling πανω και με ΚΤ-88 (αυτες για μπλουζοκατασταση δεν ειναι;; τετοιοες δεν εχουν οι πλεξι;;)

τελειως αντιαισθητηκο και το logo στον ενισχυτη  :o :o ... αλλα δεν πρεπει να ειμαστε προκατηλημενοι

Ειδομεν εκ του αποτλεσματος λοιπον ;D ;D ;D ;D

avalon είπε:
Μου φαινεται καπως οξυμωρο η μια εταιρια σαν την Digitech να βγαζει ενισχυτες χωρις κατι modeling πανω
Ενώ, ας πούμε, από την Behringer, ε?

Δύο πράγματα:

1) Η Digitech άρχισε να ασχολείται με τα modelιστικά, όταν εξαγόρασε την Johnson. Που έβγαζε ενισχυτές.  ;)

2) Αν η Harman (ο όμιλος που ανήκει η Digi) αποφασίσει ΣΟΒΑΡΑ να ασχοληθεί με τα κιθαριστικά, θα χάσει τον ύπνο του πολύς κόσμος. Να θυμάστε που το πρωτοδιαβάσατε αυτό.  ;)

The Genius Loci είπε:
Ενώ, ας πούμε, από την Behringer, ε?
Η Behringer ,κατα την αντιληψη μου, εχει κανει ευρεως γνωστο οτι πουλαει ρεπλικες σε πολυ καλυ τιμη, απο τα ποιο δημοφιλη προιοντα αλλων εταιριων

(σημειωση: δεν εχω ασχοληθει καθολου με ιστοριες εταιριων και λοιπα απλα παραπανω εννουσα οτι εχω συνδιασει το ονομα τζιτζιτεκ με μηχανηματα dsp και με αλλα μπλιμπλικια  ;D ;D )

είναι κακάσχημοι πάντως....  ;D :P ::)

Μου φαινεται καπως οξυμωρο η μια εταιρια σαν την Digitech να βγαζει ενισχυτες χωρις κατι modeling πανω και με ΚΤ-88 (αυτες για μπλουζοκατασταση δεν ειναι;; τετοιοες δεν εχουν οι πλεξι;
οχι δεν εχουν τετοιες οι Plexi,συνηθως μονο ενισχυτες ...μπασου εχουν λυχνιες με τοσο τεραστιο headroom & wattage (και καποια μοντελλα της VHT),φοβερες λυχνιες,ο παραδεισος του καθαρου αλλα βγαζουν παρα πολλα βαττ & ειναι ακριβες.

επισης δεν υπαρχουν λυχνιες για...μπλουζοκατασταση...(In fact μερικοι απο τους μεγαλυτερους μπλουζιτσες παιζαν με...solid state ενισχυτες.... ;D) 

Superfunk είπε:
οχι δεν εχουν τετοιες οι Plexi,συνηθως μονο ενισχυτες ...μπασου εχουν λυχνιες με τοσο τεραστιο headroom & wattage (και καποια μοντελλα της VHT),φοβερες λυχνιες,ο παραδεισος του καθαρου αλλα βγαζουν παρα πολλα βαττ & ειναι ακριβες.

επισης δεν υπαρχουν λυχνιες για...μπλουζοκατασταση...(In fact μερικοι απο τους μεγαλυτερους μπλουζιτσες παιζαν με...solid state ενισχυτες.... ;D) 
Ναι δικιο εχεις ... μπερδευτηκα με τον ενισχυτη του Χενριξ που και αυτος εχει ΚΤ-66 και οχι ΚΤ-88

Ναι δικιο εχεις ... μπερδευτηκα με τον ενισχυτη του Χενριξ που και αυτος εχει ΚΤ-66 και οχι ΚΤ-88
και εδω κανεις λαθος.... ;D..στους Marshall του  (μερικοι υποστηριζουν οτι αυτο ειναι μυθος) ο Hendrix εβαζε  6550 αντι για EL34 για μεγαλυτερο headroom....  ;),ΚΤ66 φορουσαν οι JTM45 που δεν χρησιμοποιουσε ο Hendrix.

ναι οντως δεν το εθεσα σωστα ...

εννοουσα το signature model SUPER jh 100 η κατι τετοιο  ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back