Ενημερωση για ban κ μονιμους αποκλεισμους

Status
Not open for further replies.
Βας

σκούφοΣ

Ξεσκούφωτος
Πόντοι
1,708
Αφορμη για αυτην τη συζητηση ειναι ενα προσφατο συμβαν, ο μονιμος αποκλεισμος του dimsonic.

Δε θελω να σχολιασω την τιμωρια του dim καθως δε μπορω να ειμαι αντικειμενικος.

Ομως δε θα επρεπε να υπαρχει ενας μηχανισμος να φαινεται πως καποιος ειναι αποκλεισμενος (πχ απο το προφιλ του), ή ακομα περισσοτερο καποια ενημερωση πως σε αυτο το μελος δεν επιτρεπεται πλεον η εισοδος στο φορουμ?

Εγω ας πουμε το εμαθα απο το φεησμπουκ σημερα.

Καποιος που μπορει να μην εχει προφιλ στο fb, μπορει να θελει να πει κατι στον dim κ μεω προσωπικων μηνυματων να μην οδηγειται πουθενα.

Τι εγινε ρε παιδιά... 

Να του  δώσει μια ευκαιρία η διαχείριση αλλιώς  θα βγω έξω στον δρόμο και θα πέσω μπροστά σε ένα αυτοκίνητο ουρλιάζοντας να με πατήσει. Για να μην κάνω κακό σε άλλον άνθρωπο  τυχαίο και τον χτυπήσω χωρίς να φταίει θα κάνω κακό στον εαυτό μου.  Για εσένα dimsonic!!!!!

Όσοι με ξέρουν καλά ξέρουν πως δεν έχω ικετέψει ποτέ μου στη ζωή μου.

Θα ικετέψω λοιπόν τον τον φίλο @Slew Rate.

Εκλεκτέ μας admin, πέφτω στα πόδια και ζητώ να του δώσεις μια τελευταία ευκαιρία, ζητώντας βέβαια και από τον Dim να δείξει μια κατανόηση και να συνεργαστεί καλύτερα με τους mod και τα νέα guidelines γιατί εδώ που τα λέμε, δίνω και δίκιο προσωπικά στη διαχείριση για το θέμα. Α, εγώ προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός.  

Όποτε είναι πείτε μου να σηκωθώ έτσι, γιατί η πολλή ώρα στα γόνατα πονάει.?

ζητώντας βέβαια και από τον Dim να δείξει μια κατανόηση και να συνεργαστεί καλύτερα με τους mod και τα νέα guidelines γιατί εδώ που τα λέμε, δίνω και δίκιο προσωπικά στη διαχείριση για το θέμα. Α, εγώ προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός. 
Μια που ανοίξατε το θέμα πείτε και τι έκανε και τον μπαναρανε

Λοιπόν, θα σας πώ εγώ τι έγινε.

Ο ......................................

?

Αυτό θα πρέπει να το πει η διαχείριση του forum.

Να καταλάβουμε γιατί φτάσαμε σε μόνιμο αποκλεισμό.

Να καταλάβουμε γιατί φτάσαμε σε μόνιμο αποκλεισμό.
Το ban ήταν για 2 βδομάδες αν θυμάμαι καλά, και χτες υποτίθεται έληξε, πλην όμως o Dim παρέμενε αποκλεισμένος. Έτσι σήμερα έμαθε ότι το ban μετατράπηκε σε μόνιμο.

Το ban ήταν για 2 βδομάδες αν θυμάμαι καλά, και χτες υποτίθεται έληξε, πλην όμως o Dim παρέμενε αποκλεισμένος. Έτσι σήμερα έμαθε ότι το ban μετατράπηκε σε μόνιμο.
Συν του ότι , ούτε το Μπαν ούτε ο μόνιμος αποκλεισμός φαίνονται κάπου 

Δηλαδή ο ντιμ θα φαινόταν σαν να αποφασίσε να κάνει μόνιμο λιγκ οφ από το προφίλ του

Ναι άλλα τι έκανε δεν μας λέτε
Δε μπορώ να σου πω τι ακριβώς ειπε, γιατί διαμαρτυρήθηκε για κάτι 2-3φορες σε θρεντ κ μετά το έγραψε σε στάτους του 

Κ έφαγε περμανάντ Μπαν για flooding 

Οπότε δεν επαναλαμβάνω τι είπε για να μην πάθω κ εγώ το ίδιο ?

Σχετικά με το αρχικό θέμα του post, έχω δει σε άλλα forums να υπάρχει κάτι σε τύπου announcement board. Εκεί βλέπεις εγγραφές νέων μελών, σημαντικά μηνύματα για τη σελίδα (πχ server maintenance ή η ανακοίνωση για τους νέους κανόνες), ε φαντάζομαι θα μπορούν να φαίνονται και τα bans. Η αλήθεια είναι πως αν φαίνονται πολλά τότε μπορεί να έχει μια εκφοβιστική αύρα, ειδικά στους νέους χρήστες.

Για τον Dim δε το ήξερα. Έχω διπλά συναισθήματα. Από τη μία ήταν τιμητικό μέλος, active για πολλά χρόνια, και ήταν σίγουρα σαν ένα ψηφιακό του σπίτι. Από την άλλη, δεν μπορείς να είσαι πάνω από τους κανόνες, για κανένα λόγο. Έπρεπε να προσαρμοστεί, και δεν προσπάθησε καν. Είμαι υπέρ του να μην υπάρχει bias σε αυτά τα πράγματα, αλλά σίγουρα είναι και λίγο θλιβερό.

Από την παράλλη, ναι μεν εγώ συμφωνώ με τους νέους κανόνες γιατί κάποια νήματα ξεφεύγουν με το παραμικρό, αλλά δεν βλέπω να αλλάζει και πολύ - και αν γίνει, θα πέσει πολύ μαχαίρι.

Εγώ τον dim τον έχω υποστηρίξει σε πολλές διαμάχες, είναι ένα μέλος που μου αρέσει να βλέπω να γράφει και γενικά τον συμπαθώ χωρίς να τον έχω γνωρίσει... Παρολαυτα νομίζω ότι το ban θα οφελησει πρώτα απολα τον ίδιο γτ τελευταία είχε χάσει λίγο το μέτρο θα έλεγα... 

Εγώ τον dim τον έχω υποστηρίξει σε πολλές διαμάχες, είναι ένα μέλος που μου αρέσει να βλέπω να γράφει και γενικά τον συμπαθώ χωρίς να τον έχω γνωρίσει... Παρολαυτα νομίζω ότι το ban θα οφελησει πρώτα απολα τον ίδιο γτ τελευταία είχε χάσει λίγο το μέτρο θα έλεγα... 
To permanent ban δε ξερω πως μπορει να βοηθησει το μελος στο οποιο επιβαλλεται.

Το permanent ban σημαινει πως το μελος πλεον δε μπορει να "βοηθηθει" κ επειδη τα εκανε "μπαχαλο", τον αποβαλουμε.

Απο εκει κ περα δεν εξεταζω αυτο γιατι δεν ειμαι διοικηση κ οπως ειπα απο την αρχη δε μπορω να ειμαι αντικειμενικος με τον ντιμ λογω προσωπικης σχεσης (εστω μεσω τηλεφωνου κ μηνυματων)

Αυτο που εθιξα στο πρωτο ποστ, ειναι αν θα μπορουσε να υπαρχει ειδοποιηση για τις ποινες(ban) κ αποκλεισμο καποιων μελων. Τις τελευταιες μερες με εχουν ρωτησει (εκτος φορουμ) επανειλημμενα καποια ατομα τι γινεται με τον dim, κ μεχρι να μαθω απο τον ιδιο για τον αποκλεισμο δεν ηξερα τι να πω. Δε φαινοταν δηλαδη καπου στο προφιλ του ουτε το δεκαημερο ban, ουτε μετα ο αποκλεισμος του

To permanent ban δε ξερω πως μπορει να βοηθησει το μελος στο οποιο επιβαλλεται.
Ενδοσκοπηση λεγεται

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back