O Amru ίσως?Evilnye είπε:να τα γράφει καλά (και ορθογραφημένα) ώστε να αποτελούν άρθρα
O Amru ίσως?Evilnye είπε:να τα γράφει καλά (και ορθογραφημένα) ώστε να αποτελούν άρθρα
χαχαχαχαχαχαχα,marathon είπε:O Amru ίσως?
Για τη στήλη 'Anaikdwta ke kakos kimaina' σίγουρα.marathon είπε:O Amru ίσως?
Ωραία ιδέα το blog.Πριν το προχωρήσετε τόσο, μπορεί να γίνει μια αρχή με ένα ψηφιακό περιοδικό, με διαδραστικό χαρακτήρα. Το blog του Noiz, με αρθρογραφημένα κείμενα, το οποίο ανανεώνεται κάθε μήνα/εβδομάδα/όσο θέλετε. Είναι καλή ιδέα να μπορεί να σχολιάζει ο κόσμος κάτω από τα άρθρα - με το απαραίτητο spam moderation! Βλέπετε τι ενδιαφέρον παρουσιάζει και αν πηγαίνει τόσο καλά, ξεκινάτε δουλειά με PDF και μένει το blog ως προώθηση του PDF περιοδικού (το οποίο θα έχει σαφώς χαμηλότερη τιμή από κάθε έντυπο περιοδικό).
"ΜΟΡΦΕΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙ ΓΙΟΥ" χαχαχα.christabel_ είπε:Με επιλεγμένες διαφημίσεις όμως!!! Έχω βαρεθεί να διαβάζω για τη "φερετροποιεία-κατασκευή" και την "καυτή Νάταλι Θάνου"!!!
Ο μόνος δε ξέρω αν είσαι, αλλά όσο υπάχουμε κάποιοι που το συζητάμε σοβαρά μάλλον όχι.BigAlejandro είπε:παιδια, ειμαι ο μονος που βρισκει αυτη την κουβεντα αφελη και ανουσια?
χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος, δεν θα εβλαπτε που και που να ειμαστε ρεαλιστες!
Πανκ;ginargiros είπε:Φαντάσου όμως να έβγαινε ένα περιοδικό με Ελληνικές παρτιτούρες
Φανταστική ιδέα. Ειδικά θα κάνουν θραύση τα ταμπς για κοσμαγάπητες επιτυχίες της πατρίδας μας όπως "Πάρ'το Γκιούμι Κι Ελα Λίτσα", "Ενα Βράδυ Βγήκ'ο Χάρος", "Βλάχα Πλένει Στου Πουτάμ' ", "Τι Να Τα Κάνω Τα Φλουριά" αλλά και πιο κοντέμποραρι όπως "Βάλε Το Μαύρο Σου Το Στρινγκ", "Σεξ, Γαρδούμπα και Ντονέρ" και το πρόσφατο μέγκαχιτ "Το Νινί Σέρνει Καράβι". Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε και μίντι ριννγκτόουνς απ'αυτά, και να τους βάλουμε και μια συμβολική χρέωση. Θα χ#$τούμε στο τάληρο Χώστα μου... πότε ξεκινάμε?ginargiros είπε:Φαντάσου όμως να έβγαινε ένα περιοδικό με Ελληνικές παρτιτούρες
O δαίμων του τυπογραφείου.harilatron είπε:marathon: Το λουστράρω το μανίκΗ: Από το DIY στα κοντέινερ.