- Πόντοι
- 16
Η καλύτερη λύση είναι τα Silent piano's της Yamaha http://www.yamaha-europe.com/yamaha_europe/netherlands/10_musical_instruments/10_pianos/40_silent_series/20_silent_series_upright_pianos/index.html
Βασικα τα σφυρακια χτυπανε τις επαφες αντι για τις χορδες.Παντως το MP8 με τα ξυλινα πληκτρα του ειναι πολυ κοντα στο real thing ανεξαρτητα του οτι το πραγματικο παραμενει ασυναγωνιστο.δεν θα αλλαζα το ορθιο καβαι μου με κανενα ηλεκτρικο πιανο με πυκνωτες κ αντιστασεις να 'βαρανε΄ αντι για σφυρια...
προς το παρον την τρωω παντως' date='εγω της εφερα την αστυνομια,προκαλουσε θορυβο με τα σφυρια της.[/quote']
:twisted:
ρε παιδιά σοβαρά μιλάτε? σιγα μη παω να δωσω μια τεσσαρα με πενταρα χιλιαρικα -το λιγοτερο- για να παρω ενα ηλεκτρικό πιάνο αντιστοιχο του δικου μου' date=' που σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά το κλασσικό για να μην ενοχλουνται τα τσουτσέκια! που θα παίξεις καλό μου τη σπουδη του σοπέν? στο κλαβίνοβα?? η θα σταματήσουμε το πιάνο για τα απαιδευτα αυτια τους? οι γείτονες μου δεν ενοχλούνται με βανδη, ομως για το πιανο μου έκαναν φασαρία.[/quote']
Αυτός ο σεβασμός σου επεκτείνεται και γενικότερα στη συνύπαρξή σου με τους συνανθρώπους σου;
Δηλ. αν εχεις ΦΡΑΓΚΑ εισαι... μαγκας..αν δεν εχεις δεν εισαι.. :roll:να εισαι ιδιοκτητης και οχι ενοικιαστης
ρε παιδιά σοβαρά μιλάτε? σιγα μη παω να δωσω μια τεσσαρα με πενταρα χιλιαρικα -το λιγοτερο- για να παρω ενα ηλεκτρικό πιάνο αντιστοιχο του δικου μου' date=' που σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά το κλασσικό για να μην ενοχλουνται τα τσουτσέκια! που θα παίξεις καλό μου τη σπουδη του σοπέν? στο κλαβίνοβα?? η θα σταματήσουμε το πιάνο για τα απαιδευτα αυτια τους? οι γείτονες μου δεν ενοχλούνται με βανδη, ομως για το πιανο μου έκαναν φασαρία. η λύση που προτείνω σε αυτες τις περιπτώσεις ειναι μια: ξεκαθαρίζεις στον γείτονα οτι μια που θα σου χτυπησει την πόρτα σου για παραπονα ξανα, και μια που θα του φερεις το πιανο στο κεφαλι. (εκτος αν στειλει την ομορφη κορη του...) θα ειναι ακομη καλυτερο αν το ξεκαθαρισεις παρουσια ολων σε μια απο τις συνελευσεις που γινονται. μοναδικη προυποθεση: να εισαι ιδιοκτητης και οχι ενοικιαστης. εγω το εφαρμοσα και λειτουργησε. οσο για τα νομικα -περι συνηθπθους χρησης- ρωτησα τη θείτσα-νομικό και λεει οτι δε σε κουναει κανείς εφοσον παιζεις σε ώρες μη κοινης ησυχιας. ενα 5ωρο διαβάσματος ειναι πολυ για να εχεις και γειτονες στο κεφαλι σου. οι νοτες φτανουν και περισσευουν._[/quote']
Και γω θα έβαζα τον ενισχυτή της κιθάρας μου κολλημένο στον τοίχο σου και θα έπαιζα με ότι καφρο-παραμόρφωση υπάρχει και το volume στο 10!
Θα σ' άρεσε;
:roll: :roll:
Συμβιβασμοί και υποχωρήσεις είναι οι μαγικές λέξεις! Απ' όλους! Λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος και θα είμαστε ευχαριστημένοι...
Μάλλον πρέπει να τις κάνουν μόνο οι άλλοι όμως....... :roll: Ααααααααααααχ, καλά πάμε...Συμβιβασμοί και υποχωρήσεις είναι οι μαγικές λέξεις!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Και γω θα έβαζα τον ενισχυτή της κιθάρας μου κολλημένο στον τοίχο σου και θα έπαιζα με ότι καφρο-παραμόρφωση υπάρχει και το volume στο 10!
Θα σ' άρεσε;
Πέρα από την πλάκα' date=' αν φίλε Κωνσταντίνε νομίζεις ότι είσαι ο σταυροφόρος που ήρθε να σώσει τον κόσμο από την κακογουστιά της Βανδή εξαναγκάζοντας τους γείτονες να ακούνε στη διαπασών Ραχμάνινοφ, το είδες λάθος το θέμα.[/quote']
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ!!!
Έτσι, έτσι...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ!!!