- Πόντοι
- 36
Όχι ότι νοιάζει κανέναν, αλλά μετά από αρκετά χρόνια που έχω myspace το έσβησα λόγω του ότι ο χώρος έπαψε να εξυπηρετεί πρακτικά όποιον ενδιαφερόταν να παρακολουθεί τι κάνουν οι πιο μικρές μπάντες ή να διατηρεί μια μικρή δικτύωση με μουσικό προσανατολισμό. Δεν είναι λειτουργικός και προσπαθεί να γίνει facebook στη θέση του facebook.
Κατά τη γνώμη μου οι νέες μπάντες τα ελάχιστα που κέρδιζαν με αυτό το χώρο πια τα χάνουν.
Υποσημείωση άλλου ενδιαφέροντος, πιστεύω πως αυτό το thread δεν εξυπηρετεί τις μπάντες να ασχοληθεί κανείς να τους ακούσει.
Θα ήταν πολύ καλύτερο αν όποιος ήθελε να παρουσιάσει το γκρουπ του άνοιγε ένα ξεχωριστό θέμα στο οποίο θα έδινε όσες πιο πολλές πληροφορίες γίνεται για τη μπάντα του παρά ένα ξερό λινκ.
Καλές γιορτές!
Κατά τη γνώμη μου οι νέες μπάντες τα ελάχιστα που κέρδιζαν με αυτό το χώρο πια τα χάνουν.
Υποσημείωση άλλου ενδιαφέροντος, πιστεύω πως αυτό το thread δεν εξυπηρετεί τις μπάντες να ασχοληθεί κανείς να τους ακούσει.
Θα ήταν πολύ καλύτερο αν όποιος ήθελε να παρουσιάσει το γκρουπ του άνοιγε ένα ξεχωριστό θέμα στο οποίο θα έδινε όσες πιο πολλές πληροφορίες γίνεται για τη μπάντα του παρά ένα ξερό λινκ.
Καλές γιορτές!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: