μου είχε ξεφύγει αυτό το θέμα.
Bandcamp και κσερο πσομι είναι η άποψή μου γιατί είναι απόλυτα στοχευμένο στη μουσική χωρίς γραφιστικά "φτιασίδια" : ανάμεσα σε όμοιες σελίδες παρουσιάζεται με τον πιο τίμιο τρόπο η δουλειά σου, δηλαδή με βάση την επισκεψιμότητα και όχι με το αγενές και αποκρουστικό (πλέον) τρίπτυχο friend request-spam-ανταλλακτικό comment.
Το πιο σημαντικό όμως που προσφέρει είναι το Buzz, το οποίο είναι ένα πολύ ενδιαφέρον διαχειριστικό εργαλείο που δείχνει σε ποιούς τρίτους χώρους αναφέρθηκε το link που σε συνδέει με το bandcamp. Μάλιστα τα στατιστικά που είναι διαθέσιμα στον bandcamper διαχωρίζουν τα plays σε complete,partial και skip για να έχουμε μια επίγνωση του τι σημαίνουν τα νούμερα.
Προσθέτωντας τις υπόλοιπες δυνατότητες που προσφέρει (δυνατότητα πωλήσεων, αποτελεσματικο tagging κλπ) απορώ αν θα παραμείνει "δωρεάν" και δεν απέχω πολύ από τη διαγραφή μου από το myspace, για την κατάντια του οποίου φταίμε ΚΑΙ οι ίδιοι ως χρήστες (θέλω να έχω πολλούς friends, αλλα βαριέμαι να βλεπω τα bulletins τους γιατι δεν με ενδιαφερει τι κανουν αυτοι, αλλα θελω να ξερουν τι κανω εγω κλπ κλπ κλπ).