ενα θεμα απο ρε mixolydian σε 3/4...

longshadow

Μέλος
Πόντοι
38
Το αρχικο θεματακι και το rhythm section αποτελουν την αρχη ενος δικου μου αρκετα παλαιοτερου instrumental το οποιο ηταν πιο ολοκληρωμενο καθως ειχε και αλλη αλλαγη...(Την οποια ομως δεν μπορω μεχρι στιγμης με τιποτα να θυμηθω γιατι δεν την βρισκω πουθενα καταγεγραμμενη.. :()...Ετσι μη εχοντας τι να κανω αρχισα να αυτοσχεδιαζω.. :-\.....Που θα μου παει ομως θα την θυμηθω!. :D......Ενδεχεται δηλαδη να ακουσετε κατι πιο ολοκληρωμενο αλλα "με δοσεις"......;).............(Η κιθαρα που χρησιμοποιηθηκε ειναι αυτη που φαινεται στο avatar: Guild s-300 η αλλιως..."the SG Killa!!")  :)         EDIT: το αρχειο "d7solo01" ηταν η πρωτη αποπειρα ,το ολοκληρωμενο ειναι το "D7complete01" ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 8 POSTS ΠΙΟ ΚΑΤΩ.. ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπράβο longshadow πολύ όμορφο ;) ;) ;)

longshadow είπε:
Η κιθαρα που χρησιμοποιηθηκε ειναι αυτη που φαινεται στο avatar: Guild s-300 η αλλιως..."the SG Killa!!"
Ή αλλιώς "pure mahogany sustaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn.....nnnnn"

thanks crisk... :) :).....εσυ ξερεις απο τετοια "εργαλεια"... ;)....βλεπω οτι το mp3 κατεβαστηκε πολλες φορες αλλα ειχε μονο ενα σχολιο....θα με ενδιεφερε η αποψη σας θετικη η αρνητικη...

Πολύ πολύ ωραίο longshadow!! Ωραίο μοτίβο στα 3/4, μονάχα που νομίζω ότι μένει κολλημένο στη ρε ματζόρε. Εγώ σε κάποια στιγμή θα έκανα μια αλλαγή σε φα ματζόρε για 2 μέτρα, μετά σε μι μινόρε για άλλα 2 μέτρα και επιστροφή στη ρε.

Επίσης θα σήκωνα λίγο στη μίξη τα ακκόρντα που συνοδεύουν παναρισμένα αριστερά. Κατά τα άλλα θεσπέσιο όμως!!! Τα ντραμς από πού προέρχονται;

Γεια σου Σπυρο!....τα drums ειναι xln addictive....το κομματι εχει δευτερο θεμα απο μι μινορε αλλα παλευω μερες τωρα να θυμηθω την αρμονια του (ειναι αρκετα chords) χωρις να τα καταφερνω και εχω ψιλοσπαστει...το θεμα που επαιζα με αυτα τα chords το θυμαμαι αλλα χωρις αυτα δεν λεει τιποτα... :(...μιλαμε για θεμα 8-9 ετων... ;)

Κι εμένα μου άρεσε, αν και όπως είπε ο eangle είναι λίγο μονότονο. Αν ήταν να διαλέξω, θα διάλεγα το τελευταίο τμήμα του λίγο πριν το fade out.  :)

thanks guys!...

Κι εμένα μου άρεσε, αν και όπως είπε ο eangle είναι λίγο μονότονο. Αν ήταν να διαλέξω, θα διάλεγα το τελευταίο τμήμα του λίγο πριν το fade out.   
εκει μαλλον σου αρεσε επειδη καταλαβες οτι τελειωνε!.. ;D                                                                                    Τα νεα ομως ειναι οτι μετα απο παρα πολυ ψαξιμο βρηκα παλια κασσετουλα με το κομματι ηχογραφημενο live οποτε σε 1-2 μερες θα το ακουσετε ολοκληρωμενο..

1-2 μερες ειπα αλλα τελικα το εφτιαξα σημερα.. :).....να η αλλαγη που σας ελεγα..

ωραίο θεματάκι, ταξιδιάρικο, μπράβο μαν

Περίμενα τον morrison να μπει.. :D :D

Πολύ όμορφο longshadow!!! ;) :)

Γεια σου ρε longshadow, παιχταρά μου.... Χάσιμο είναι το κομμάτι... Ταξίδεψα...  Ωραία η Guild.... ;)

Η αλήθεια είναι ότι θυμίζει the end, ειδικά το δεύτερο.... Το πρώτο μου θύμισε πιο πολύ Allman Brothers...

Keep travelling!!! :D :D :D

Πολύ ωραίο!!! ;)

Μάλιστα σου "έκλεψα" 1-2 μέτρα από την αρχή που δεν έχει σόλο και το loop-αρα, κάνοντάς το έτσι έαν ωραιότατο backing track για εξάσκηση ;D

Το ύφος με παρέπεμψε στο θεϊκό κομμάτι του SANTANA "Aquamarine":

Thank you guys!...το θεμα ειναι οτι δεν εχω "πολυακουσει" doors στη ζωη μου (οχι τοσο τουλαχιστον ωστε να πιστευω οτι με επηρεασαν υποσυνειδητα) αλλα οι παλαιοτερες δουλειες του Santana οπως η "θεικη" κομματαρα που ποσταρε ο Ηλιας σιγουρα τριγυριζουν στο κεφαλι μου απο την "πολλη χρηση"... ;D ;)....ειδικα οταν ημουν νεωτερος οι 7 στους 10 μου ελεγαν: "μου θυμιζεις Santana"......(Ηλια εισαι ενας παλιοκλεφτης!!.. ;D ;D ;D )

Ωραιο κομμάτι και ωραία παιξίματα!!

Θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις πως εφτιαξες αυτο τον ηχο στο μπασο

Επισης πως μετρας τα 3/4;  δεν μου βγαινει. εγω μετραω 4+2 δηλαδη 6 με το ταμπουρο να πεφτει στο 5.

φιλε gpolic το μπασο προερχεται απο το προγραμμα "broomstick bass"....τοσο το μπασο οσο και τα τυμπανα ειναι προγραμματισμενα νοτα νοτα και οχι παιγμενα γιατι δεν διαθετω midi keyboard...οσο για το μετρημα, σωστα το μετρας ,απλα μετρας σε ογδοα..(4+2=6 ογδοα)....για να καταλαβεις τα τεταρτα ακου την "κουδουνα" που εβαλα...

Κι εγώ 6/8 θα το μέτραγα πάντως, και όχι 3/4.

Ωραία κιθάρα, εμένα μου θυμίζει Σπάθα ;) Πολύ όμορφες γραμμές πάντως, ωραία ατμόσφαιρα, απλά όντως του λείπει *κάτι* για να το πεις ολοκληρωμένο κομμάτι. Ίσως ένα πιο σαφές θέμα. Πολύ καλός ήχος και ατμόσφαιρα πάντως ;)

Παιδιά αποφασίστε αν είναι 3/4 ή 6/8. Θέλω να το ακουσω και φοβάμαι μην μπερδευτώ.

(Αστειεύομαι το άκουσα)

Τώρα μάλιστα longshadow.  :) 

Πολύ ωραίο. Και τα drums ακούγονται πολύ ωραία.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back