ενα μωρο..

ratman είπε:
το τζαμι μπροστά γιατί τ βάζει ?
"Κόβει" λίγο από το volume και "εξισορροπεί" κάτα κάποιον τρόπο τον ήχο.

joe_ampsm.jpg

Οντως πολυ καλη ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ...(ειδατε τι εντυπωση που κανει,αν η ηχογραφηση ηταν η..συνηθισμενη του youtube ουτε που θα το προσεχατε... ;D)

Superfunk είπε:
Οντως πολυ καλη ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ...(ειδατε τι εντυπωση που κανει,αν η ηχογραφηση ηταν η..συνηθισμενη του youtube ουτε που θα το προσεχατε... ;D)
Όντως πολύ καλή ΚΑΙ η ηχογράφηση."Βγάλε" μου τέτοιο ήχο με  ένα...κινεζοκούτι και μιά Strat της κακιάς ώρας και θα δηλώσω ότι τα Ξύλα  (;D) δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο και θα αρχίσω εφ'όρου ζωής να ψάχνω μόνο για...μαγνήτες...  ;D ;D

Βy the way,πέρα από τον ενισχυτή,η κιθάρα που χρησιμοποίησε είναι μιά 64άρα Strat... (που ναι,έχει ΚΑΙ μαμάτους μαγνήτες κρίνοντας από το αποτέλεσμα  ;D)

"Βγάλε" μου τέτοιο ήχο με  ένα...κινεζοκούτι και μιά Strat της κακιάς ώρας και θα δηλώσω ότι τα Ξύλα  (Grin) δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο
με εναν απλο Bassman Reissue & μια αξιοπρεπη strat με καλους μαγνητες σου βγαζω καλυτερο... :)

S9F είπε:
"Κόβει" λίγο από το volume και "εξισορροπεί" κάτα κάποιον τρόπο τον ήχο.

θενξ φίλε .. παίζει ρολο τπτ με γονείς κλπ ? αν ειναι εχω κατι τζάμια που δεν τα χρειάζομαι........ ;D  :P

ratman είπε:
θενξ φίλε .. παίζει ρολο τπτ με γονείς κλπ ? αν ειναι εχω κατι τζάμια που δεν τα χρειάζομαι........ ;D  :P
μπα...οι ξενοι φευγουν απο το σπιτι απο τα 18...! :P ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back