Ενα μέτριο ερωτηματολόγιο

Που περίπου συχνάζεις?

• Σύνολο ψηφοφόρων
    14
το έχω πει σε κοπέλα Θεσσαλονικιά . Πιστεύω φαντάζεσαι τι αντίδραση είχε 

Το τσόκαρο στο κεφάλι σου, και ... "Γιατί να μου την πέφτουν εμένα μόνο κάτι τέτοια γίδια?"

πως πραγματικά είναι:

Πάντως για να λέμε και την αλήθεια από τα περισσότερα "προάστια" πιο ωραία είναι και πιο πράσινα ? άσε που δε χρειάζεται να οδηγήσεις και μισή ώρα για να πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δλδ εγώ στα Φιλαδέλφεια θεωρούμαι κέντρο ;;;

Κέντρο απόκεντρο.

Ένα τσιγάρο δρόμος από το Κολωνάκι είναι.

Έλα μωρή ΑΕΚΑΡΑ.

Δλδ εγώ στα Φιλαδέλφεια θεωρούμαι κέντρο ;;;

Καλά θα προτιμούσα να μένω στΑ Φιλαδέλφεια anyday of the week and twice on Sunday παρά στην..."πράσινη" ζώνη (μη πεθάνουμε και από ΠΛΗΞΗ στα γεράματα ? )

Ασε που η μασαμπουκα στην περιοχή απλά δεν παίζεται...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλά θα προτιμούσα να μένω στΑ Φιλαδέλφεια anyday of the week and twice on Sunday παρά στην..."πράσινη" ζώνη

Πράσινη ζώνη είναι η λεωφόρος Αλεξάνδρας και ο βοτανικός.

Τα Φιλαδέλφεια είναι κίτρινη περιοχή, λογικό είναι να θέλεις να μείνεις εκεί, σωστός.

Έχω Gibson (τρεις) αλλά ψήφισα ότι δεν δίνω πάνω από 1500 ευρώ για όργανα, αν και μια από αυτές που βγήκε λίγο παραπάνω. Αλλά κατά κανόνα δεν δίδω πάνω από 1500 συνήθως.

Στην δεύτερη ερώτηση δεν χρησιμοποιοώ τίποτα από αυτά, μόνο ενισχυτές πετάλια, δεν γράφω καθόλου μουσική και ούτε χρησιμοποιώ μπιμπλίκια για ήχο.

Τέλος είμαι από επαρχία

Έχω Gibson (τρεις) αλλά ψήφισα ότι δεν δίνω πάνω από 1500 ευρώ για όργανα, αν και μια από αυτές που βγήκε λίγο παραπάνω. Αλλά κατά κανόνα δεν δίδω πάνω από 1500 συνήθως.

Στην δεύτερη ερώτηση δεν χρησιμοποιοώ τίποτα από αυτά, μόνο ενισχυτές πετάλια, δεν γράφω καθόλου μουσική και ούτε χρησιμοποιώ μπιμπλίκια για ήχο.

Τέλος είμαι από επαρχία

Δεκα σαν εσενα να εχει δειγμα ο OP, θα βγαλει και γ@μω τα συμπερασματα ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back