reverend είπε:
Μαλλον εχειs δει πολλες ταινιες western εαν ο ηχος σε παραπεμπει σε καουμποικο!!!Δεν ειναι αυτο χαρακτιρισμος!!Καποτε ειχα μια μπαντα κ παιζαμε surf-rockabilly με fender σε καθαρο καναλι με μπολικο reverb και καποιος μου ειχε πει θυμαμαι'''''Μπραβο φιλε!!Ωραια!!!Βουτσας εε??ΕΕ!!Αυτο του ηρθε του παιδου..αυτο ειπε!!....τι να γινει!!??...Αν ο καλος ο κακος και ο ασχημος ειχε γραφτει με ds δεν θα υπηρχε τετοιο θεμα!!!Τελος παντων ο νοτιος ηχος του blues μας μυριζει κοπρια και ουισκι......ετσι νομιζα και εγω μεχρι ποu γνωρισα το r'n'r!!!
Αφεντικό συγνώμη που είδα πολλά γουέστερν. Έχεις δίκιο κάνω λάθος στους χαρακτηρισμούς μου ,σου ζητώ ταπεινά συγνώμη .
Αυτό με το Βουτσά κοίταξέτο ,ο Βουτσάς είναι ένας ηθοποιός που λίγοι άνθρωποι και λίγοι επαγγελματίες ,μπορούν να σταθούν δίπλα του. Δε νομίζω να θες να με τιμήσεις τόσο όσο τιμημνος ,είναι ένας Βουτσάς ,εκτός αν δε ξέρεις ποιός είναι αυτός και πιστεύεις ότι ήταν τόσο λίγος
Ο καλός ο κακός και ο άσχημος ,σίγουρα δε γράφτηκαν με ds.Τα γουέστερν του Μορικόνε γράφτηκαν σίγουρα στο νότο ,αλλά της Ιταλίας ,δεν είχαν καμιά σχέση με τα μπλούζ και ο Μορικόνε επίσης δε σύχναζε σε σταύλους ,τους οποίους δεν έχεις δει ποτέ στη ζωή σου ........................και που τους γνωρίζω καλύτερα από σένα ,μια και είναι η δουλειά μου, να ανακατεύομαι με τα σκατά και να τα τρώω
Το R N'R, το γνωρίζει ο καθένας ,όπως το αισθάνεται και καλά κάνεις και πιστεύεις ,ότι το κατέχεις .
Αυτά και ένα οκτώ ,που κάνει δεκαπέντε και δεν είναι δεκαεξάμετρο . Και πάω τοίχο ,τοίχο ,γιατί ,όταν λαλάνε οι άνθρωποι και κόβουν πείρο ,δε τους φταίω εγώ .
Αν λέγωντας δυό κουβέντες ,ο καθένας θέλει να με κρεμάσει ,εγώ δε πρόκειται να κάτσω .
Μιλώντας και γενικώτερα περί της συμπεριφοράς των ατόμων του φόρουμ . Ναι ,επειδή μας φταίει ο γάιδαρος ,βαράμε το σαμάρι . Την επιθετικότητα ,το τσαμπουκά και το πρόβλημά σας να το βγάζετε εκεί που πρέπει και όχι στο πρώτο τυχόντα ,που τυχε να πει μια κουβέντα ,μια γνώμη μια άποψη βρε αδελφε .