- Πόντοι
- 2,368
SONAR PRODUCER 8.5 (εχω μια Μ-AUDIO FW 410 & εναν παλαιο στερεο λαμπατο προενισχυτη της TL AUDIO για τη φωνη,τα μικροφωνα των κιθαρων ,το μπασο και ολα τα φυσικα οργανα συνδεδεμενο line με την 410)A) Σε τι sequencer γράφεις; Ή σε τι άλλο εν πάσει περιπτώσει.
καρφι στον TL AUDIO & μετα το πειραζω με το Ampex SVT plug in ,οταν βαριεμαι να παιξω μπασο η οταν ειναι...δυσκολο χρησιμοποιω το Trilogy & το παιζω στα πληκτρα ,παντα βεβαια του αλλαζω τα φωτα στο eq/comp.B) Το bass πώς το γράφεις (δες και λίγο πιό κάτω)
τα τυμπανα ειναι παντα BFD στο συγκεκριμενο τα τριγκαρω παιζοντας πανω σε ενα φτηνο Millenium electronic pad kit ,καποιες φορες τα "παιζω" και στα πληκτραC) Τα τύμπανα είναι BFD ή κάτι παρεμφερές; (κάπου την ξέρω αυτή την κάσσα και μου αρέζει…..Slingerland 14 x 24 ; )
οχι ρε μη σκας ,ξερω οτι γραφω τραγουδαρες...μου το εχουν πει πολλοι.... ;D ;D ;Dκαι δεν το λέω για να σε υποτιμήσω ως συνθέτη, φαντάζομαι με εννοείς
δεν ειναι tele,Εastwood tuxedo με Lollar P90 & Flatwounds ειναι.... ;Dσυμφωνω με τον νεστορα για την τελε
κι η ντιλέι-ρυθμική αλα edge, δίνει πολύ ωραία διάσταση
ευτυχως που συμφωνειτε μεταξυ σας.... ;DΕκείνο που με χαλάει είναι είναι ο τρόπος που συνοδεύει με τη ρυθμική κιθάρα (πράγμα που κάνει κατά συρροή στα κλιπ του).
τα ευσημα στην Native Instruments....Ο ήχος στα πλήκτρα είναι φοβερός, τελείως νοσταλγικός
Απόγονε του Βασίλη Βασιλειάδη με το Farfisa, διαβάζεις τα σχόλια και κρίνεις κατά το δοκούν.Superfunk είπε:ευτυχως που συμφωνειτε μεταξυ σας.... ;D
+100%Nestoras είπε:Ε! λοιπόν τούτο είναι το πιο ενδιαφέρον συνθετικά κομμάτι που άκουσα από τον Νίκο τώρα τελευταία.
και σε αυτόν που επέλεξε τον ήχο.τα ευσημα στην Native Instruments....![]()
Οκ, ίσως δεν εκφράστηκα σωστά. Έχω θετική προδιάθεση για τα άτομα που χρησιμοποιούν ακομπλεξάριστα οποιαδήποτε εκφραστικά μέσα, με στόχο να σχηματίσουν και να αναδείξουν τα κομμάτια τους και ταυτόχρονα, γράφουν τέτοια κομμάτια, που χρειάζονται ετερόκλητα στοιχεία για να αναδειχθούν. Στο συγκεκριμένο, νομίζω πως η farfisa επιλογή ήταν σούπερ εύστοχη και σε συδυασμό με την ρυθμική κιθάρα, έδωσαν αυτό το "κάτι" παραπάνω. Πάντα στα δικά μου αυτιά. Κι αν έχω καταλάβει καλά, ο sf είναι άτομο, που ακόμα κι αν είχε στο μυαλό του να προσθέσει ταμπουρά, κουαρτέτο εγχώρδων και mahogany-metal κιθαριές, θα το τολμούσε και ξαναλέω, αυτό είναι κάτι που εκτιμώ.Nestoras είπε:Απόγονε του Βασίλη Βασιλειάδη με το Farfisa, διαβάζεις τα σχόλια και κρίνεις κατά το δοκούν.![]()