Εμπνευσμενος απο το χθεσινο..CIRCUS...

thumbs_up.jpg

super νικος.....τα σπαει μαν

Ναι, τα ντράμς είναι «κτηνώδη» ;D ;D….(ωραίο ταμπούρο) !!!! Με μάσσο , τύμπανα  και εν γένει παραγωγή δικά σου (δεν ξανα ασχολούμαι), είναι αυτά που θέλω (και δεν μπορώ) και για τα δικά μου tracks (όγκος , σαφήνεια) ;) .  Πολύ «ναζιάρα» και η κιθάρα!

Δεν ξέρω , αν ήταν δικό μου, δεν θα το έδινα για να σολάρει άλλος ;D ;D…..ooops Ξέχασα ο Ανέστης υπάγεται και στις δικές μου εξαιρέσεις :D.

είναι αυτά που θέλω (και δεν μπορώ) και για τα δικά μου tracks (όγκος , σαφήνεια)
για αυτο σκας?

οταν κατεβεις (ή οταν ανεβω) θα με δωκεις λιγη απο την εκπαγλη καλονη σου και θα σε δωκω mixing tips... ;D ;D

Superfunk είπε:
για αυτο σκας?

οταν κατεβεις (ή οταν ανεβω) θα με δωκεις λιγη απο την εκπαγλη καλονη σου και θα σε δωκω mixing tips... ;D ;D
fair trade  ;D ;D ;D ;D

Αξίζει απίστευτα! ;D ;D αλλά δεν κατάλαβα από που πάρθηκε η αφορμή!! ??? ???  ;D

Reborn είπε:
.....αλλά δεν κατάλαβα από που πάρθηκε η αφορμή!! ??? ???
Πλάκα κάνεις.......

Reborn είπε:
Έχω λίγο καιρό να συνδεθώ....Έχασα κάτι??!!!! :(  :'(
Όχι απαραίτητα....... http://www.noiz.gr/index.php?topic=189903.0

Αν δεν ακούσω το backing του SF με τα σόλο του Marathon, γνώμη δεν εκφράζω.

Πάντως με αυτά και με αυτά (και άσχετα αν μου αρέσει), ο ήχος της Tele του Sf κοντέυει να γίνει (αν δεν έγινε ήδη) trademark. Και δεν είναι λίγο σε ένα τόσο χιλιοπαιγμένο όργανο.

Πάντως με αυτά και με αυτά (και άσχετα αν μου αρέσει), ο ήχος της Tele του Sf κοντέυει να γίνει (αν δεν έγινε ήδη) trademark. Και δεν είναι λίγο σε ένα τόσο χιλιοπαιγμένο όργανο.
ωχ,τωρα θα σε στεναχωρησω... ;D

δεν ειναι τελε...

αυτη η γκουμουτσα ειναι...με flatwound χορδες...9 μηνων  ;D

p1_udigf5w3f_so.jpg

δεχομαι ομως με ευχαριστηση το "ο ηχος του ΘΕΟΥ SF ειναι trademark μια και εχει πληρη επιγνωση του "κρουειν την ΛΑ"..... ;D

Superfunk είπε:

δεν ειναι τελε...

Ήμαρτον  ;D ;D ;D Πάρε βρε παιδάκι μου επιτέλους μια... Stratocaster να βρεις το φως σου  ;D ;D ;D

ΥΓ: Χρόνια πολλά για χτες, να σε χαιρόμαστε  :D

Superfunk είπε:

δεν ειναι τελε...

p1_udigf5w3f_so.jpg

δεχομαι ομως με ευχαριστηση το "ο ηχος του ΘΕΟΥ SF ειναι trademark μια και εχει πληρη επιγνωση του "κρουειν την ΛΑ"..... ;D
Έκανες το λάθος να βγάλεις μία καινούργια ασυνήθιστη κιθάρα στο τραπέζι...Δώσε πληροφορίες! ;D ;D

audiokostas είπε:
Αν δεν ακούσω το backing του SF με τα σόλο του Marathon, γνώμη δεν εκφράζω.
...μην χρησιμοποιείτε το όνομά μου...επί ματαίω...δεν παίζω τίποτα, ήμουν απλά η πηγή έμπνευσης! ;D

Χρόνια πολλά Νικολάκη.... ;)

Superfunk είπε:
Την εχω 2 χρονια τωρα,αυτη εδω ειναι αλλα με μαγνητες Lolar

This has more bite than Dracula, θεός!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back