- Πόντοι
- 2,368
οπου περασαμε θαυμασια ,και απο το ethnik σαχλοφωνο του Κυναιγειρου...ξυπνησα σημερα και εφτιασα ενα....νταμπακι για σαχλοφωνο... ;D
sweet_and_red.mp3
sweet_and_red.mp3
για αυτο σκας?είναι αυτά που θέλω (και δεν μπορώ) και για τα δικά μου tracks (όγκος , σαφήνεια)
fair trade ;D ;D ;D ;DSuperfunk είπε:για αυτο σκας?
οταν κατεβεις (ή οταν ανεβω) θα με δωκεις λιγη απο την εκπαγλη καλονη σου και θα σε δωκω mixing tips... ;D ;D
Πλάκα κάνεις.......Reborn είπε:.....αλλά δεν κατάλαβα από που πάρθηκε η αφορμή!! ??? ???
Έχω λίγο καιρό να συνδεθώ....Έχασα κάτι??!!!!audiokostas είπε:Πλάκα κάνεις.......
Όχι απαραίτητα....... http://www.noiz.gr/index.php?topic=189903.0Reborn είπε:Έχω λίγο καιρό να συνδεθώ....Έχασα κάτι??!!!!:'(
ωχ,τωρα θα σε στεναχωρησω... ;DΠάντως με αυτά και με αυτά (και άσχετα αν μου αρέσει), ο ήχος της Tele του Sf κοντέυει να γίνει (αν δεν έγινε ήδη) trademark. Και δεν είναι λίγο σε ένα τόσο χιλιοπαιγμένο όργανο.
Ήμαρτον ;D ;D ;D Πάρε βρε παιδάκι μου επιτέλους μια... Stratocaster να βρεις το φως σου ;D ;D ;DSuperfunk είπε:ωχ,τωρα θα σε στεναχωρησω... ;D
δεν ειναι τελε...
αυτη η γκουμουτσα ειναι...με flatwound χορδες...9 μηνων ;D
Έκανες το λάθος να βγάλεις μία καινούργια ασυνήθιστη κιθάρα στο τραπέζι...Δώσε πληροφορίες! ;D ;DSuperfunk είπε:ωχ,τωρα θα σε στεναχωρησω... ;D
δεν ειναι τελε...
αυτη η γκουμουτσα ειναι...με flatwound χορδες...9 μηνων ;D
![]()
δεχομαι ομως με ευχαριστηση το "ο ηχος του ΘΕΟΥ SF ειναι trademark μια και εχει πληρη επιγνωση του "κρουειν την ΛΑ"..... ;D
...μην χρησιμοποιείτε το όνομά μου...επί ματαίω...δεν παίζω τίποτα, ήμουν απλά η πηγή έμπνευσης! ;Daudiokostas είπε:Αν δεν ακούσω το backing του SF με τα σόλο του Marathon, γνώμη δεν εκφράζω.
(Totally forgot!)(Επίσης)Χρόνια πολλά Νίκο! ;D ;Dmarathon είπε:Χρόνια πολλά Νικολάκη....![]()
Την εχω 2 χρονια τωρα,αυτη εδω ειναι αλλα με μαγνητες LolarΈκανες το λάθος να βγάλεις μία καινούργια ασυνήθιστη κιθάρα στο τραπέζι...Δώσε πληροφορίες
Superfunk είπε:Την εχω 2 χρονια τωρα,αυτη εδω ειναι αλλα με μαγνητες Lolar