Ένα καλοκαιρινό

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,058
Επειδή μας έχει φάει η μαυρίλα τον τελευταίο καιρό και καθότι έπιασαν γερές ζέστες αλλά η θάλασσα προς το παρόν είναι άουτ οφ ριτς, σκάρωσα ένα lounge, αισιόδοξο κομματάκι έτσι για πλάκα.

Enjoy

Could_have_been_worse.mp3

Attachments

ΩΡΑΙΟ!!!

Να φανταστείς πριν παίξει το σολάκι είχα στο μυαλό μου <να έπαιζε και ένα σολάκι> και το φανταζόμουν σε ίδιο στυλ και παρώμοιο ήχο.

Αυτή η κιθάρα θα μας κάνει βιονοικούς ανθρώπους. ;D ;D ;D

Ωραιο ειναι.

Προτιμω βεβαια καποια αλλα παλαιοτερα κομματια σου αλλα δε λεει κατι.

Δεν παυει να ναι πολυ καλο-ισως λιγο πιο μικροτο εισαγωγικο μερος πριν το σολο?

Φίλος καλώς ήρθες στην μεγάλη του Ασανσέρ Σχολή  ;D

Νομίζω ότι με τον Yameth (άντε και με τον Marathon και το σαχλόφωνο του) θα κάνατε το απόλυτο τρίο  8)

Ωραίο το mood που βγάζει και με άρεσε πολλάν το σόλο  :D  Να μην σου πω ότι ήθελα και μερικά μέτρα παραπάνω  ;)

Εξαιρετικό κομμάτι συνθετικά. (Θαυμάσια σειρά ακκόρντων, άριστο μπάκιν). Το improvise μέρος είναι μέτριο όμως. Θα σου πρότεινα να το ξανασκευτείς και με την ησυχία σου (κοπτοραπτική) να το επανηχογραφήσεις. Είναι κρίμα ένα αριστούργημα να χάνει το 10άρι για μια βιαστική αντιμετώπιση.

Nestoras είπε:
Είναι κρίμα ένα αριστούργημα να χάνει το 10άρι για μια βιαστική αντιμετώπιση.
Έχεις γίνει κριτίκαρος από την Καλαμάτα!  :o

Costas Siachamis είπε:
Έχεις γίνει κριτίκαρος από την Καλαμάτα!  :o

To λέει και ο ξάδερφος. ;)

Μου άρεσε πολύ (ειδικά αμονικά)! :)

Θα ήθελα κι εγώ μεγαλύτερο σόλο με λίγο διαφορετικό παίξιμο στην συνέχειά του (μεγάλα διαστήματα, arpeggios, κλπ) .

Αλλά πώς μου αρέσει που συνέχεια ψάχνεσαι!

Κι εσύ fusion είσαι φίλος. ;D ;D

Μια Blues, μια Jazz, μια New Wave.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

Παιδιά σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις.

Ο Νέστορας έχει δίκιο όσον αφορά το σόλο. Η αλήθεια είναι ότι αρχικά δεν ήθελα να βάλω καθόλου σόλο κιθάρα και να του δώσω μια λιγότερο "οργανοπαικτική" και περισσότερο ηλεκτρονική προσέγγιση ενορχηστρωτικά. Τελικά, του έδωσα αυτή τη μορφή και κότσαρα και τον αυτοσχεδιασμό, για ένα κόρους, ο οποίος γράφτηκε και παίχτηκε πρόχειρα.

Θα το ξαναπιάσω μες στο Σαββατοκύριακο ούτως ή άλλως οπότε θα επανέλθω. Πρώτη σκέψη πάντως είναι να το εμπλουτίσω με vst ήχους και να βγάλω το σόλο.

Costas Siachamis είπε:
To arturia παίζει εδώ;
Όχι Κώστα. Είναι ένα συνθ του Reason.

Θα μου άρεζε πιο πολύ με ένα «ελαφρύ» wha-wha η rhythm guitar, αρκετά πιο χαμηλά στο mix. Το lead μέρος είναι πάρα πολύ καλό, μην το αλλάζεις  .

Αυτού του είδους η μουσική αν και δεν είναι κιθαριστική αμιγώς, μπορεί να απογειωθεί από τις σωστές κιθάρες.

Κατά τα άλλα εγγύηση by Spyros.

H εισαγωγή μου φερε λίγο σε Prefab Sprout, το κυρίως μέρος Twist Out Sisters / Blow Monkeys και το σόλο ήταν (μα τελείως) Style Council.

Με λίγα λόγια γκρουπ (οκ, των 80s) που μου αρέσουν σε αυτό το pop/lounge στυλ.

Άκου τώρα τι πρέπει και άσε τους μουσικοκριτικούς να λένε.

Βρες άλλο συνθ ήχο/μελωδία (το lounge άλλοθι του κομματιού) και μια από τις ξαδερφούλες σου με τσαχπίνικη/δροσερή φωνούλα στο τραγούδι και έχεις το hit του καλοκαιριού.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φίλος καλώς ήρθες στην μεγάλη του Ασανσέρ Σχολή  ;D
Ένας-ένας...σαν βρεγμένες γάτες έρχεστε στα σωστά παιξίματα... ;D

Μπράβο Σπύρε...ωραίο κομμάτι

Λάκη, Κώστα και Ανέστη, ευχαριστώ για την ακρόαση και τα σχόλια.

Λάκη το γουά είναι στο στούντιο. Αλλιώς μάλλον θα το είχα χρησιμοποιήσει.

Κώστα, έχεις δίκιο, είναι old school το ύφος. Ακριβώς όπως μου αρέσει δηλαδή.

marathon είπε:
Ένας-ένας...σαν βρεγμένες γάτες έρχεστε στα σωστά παιξίματα... ;D
Είναι θέμα εποχής: Χειμώνα μπλουζ, καλοκαίρι ασανσέρ.  ;D

Jazzjoker είπε:
Είναι θέμα εποχής: Χειμώνα μπλουζ, καλοκαίρι ασανσέρ.  ;D
Όπου υπάρχει μεροκάμματο.

Τι μου θύμησες... Ίμπιδα, Café del Mar, σοκολατένια κορμιά να λικνίζονται μπροστά στο ηλιοβασίλεμα...

Μην βγάλεις το σόλο, απλά χαμήλωσέ το. Ακούγεται σαν ξένο σώμα σε αυτή την ένταση.

Κατά τα άλλα εξαιρετικό.

Haris είπε:
Τι μου θύμησες... Ίμπιδα, Café del Mar, σοκολατένια κορμιά να λικνίζονται μπροστά στο ηλιοβασίλεμα...

Μην βγάλεις το σόλο, απλά χαμήλωσέ το. Ακούγεται σαν ξένο σώμα σε αυτή την ένταση.

Κατά τα άλλα εξαιρετικό.
Αυτό με τα σοκολατένια κορμιά θα είναι το βίντεο.

Θενξ για την ακρόαση Χάρη. Α και το σόλο είναι υπό εγγραφή εκ νέου. Μην ανησυχείς, θα βγει καλύτερο.

Trending...

Νέα θέματα

Back