Ένα καινούριο κομμάτι για ακουστική.

Τι να λέμε τώρα, υπέροχο απο πάσης απόψεως, εύγε.

Αναρωτιέμαι πως είσαι ακόμα στα μέρη μας, αυτό που παρουσιάζεις είναι παγκοσμίου βεληνεκούς.

Αναρωτιέμαι πως είσαι ακόμα στα μέρη μας, αυτό που παρουσιάζεις είναι παγκοσμίου βεληνεκούς.
Ακριβώς!

Φανταστικό.

Κλείνω τα μάτια και φαντάζομαι highlands.
Ευχαριστω. Χαίρομαι που σου δημιουργεί εικόνες.  Αυτό είναι και το ζητούμενο στη μουσική μου. Να μπορείς να βλέπεις με ήχους. 

Ηλία τι να πω, ευχαριστω. Τα παραλές βέβαια λίγο ? αλλά με τιμά αυτό που γράφεις. Αν αυτό που παρουσιάζω είναι παγκόσμιου βεληνεκούς τι να πει κανείς για σένα ?

Ακριβώς!
Ευχαριστω!

Να πουμε οτι για το τρομερο sustain ευθυνεται το παγκακι!!!

Πραγματικά καταπληκτικό απο όλες τις απόψεις.Συγχαρητήρια!

Να πουμε οτι για το τρομερο sustain ευθυνεται το παγκακι!!!

Πραγματικά καταπληκτικό απο όλες τις απόψεις.Συγχαρητήρια!
Χαχα ναι το παγκάκι είχε φοβερή αντήχηση. Βοήθησε λίγο και το reverb που έβαλα στο daw. ?. Σε Ευχαριστώ πολύ!

υπέροχος όπως πάντα και σίγουρα παγκόσμιας κλάσης όπως αναφέρει ο Ηλίας (με το ειδικό βάρος που φέρει ο λόγος του)... εύχομαι γρήγορα αυτή η κλάση σου να αναγνωριστεί και παγκόσμια...

Ολα αυτα που προειπαν οι καλοι φιλοι και συν-φορουμιτες παραπανω.

Τοσο ομορφο,ευχαριστουμε.

Σταματήστε να παίζετε κιθάρα και να γράφετε μουσική μερικοί. Κομπλεξικοί καταντάμε.

(Ε βέβαια ήπιες το θαυματουργό νεράκι απ' τα πάτρια, το 'παιξες νεράκι το έργο. Έτσι κι εγώ παίζω)

Σταματήστε να παίζετε κιθάρα και να γράφετε μουσική μερικοί. Κομπλεξικοί καταντάμε.

(Ε βέβαια ήπιες το θαυματουργό νεράκι απ' τα πάτρια, το 'παιξες νεράκι το έργο. Έτσι κι εγώ παίζω)
Χαχα Φανη.  Έλα εδώ και σε 2-3 μήνες θα γίνεις βιρτουόζος. Κάτι έχει το βισί νερό και κάνει θαύματα! Ευχαριστω!

Trending...

Νέα θέματα

Back