Ένα irish-fingerstyle σετ.

gskar

Μέλος
Πόντοι
28
Καλησπέρα, χρόνια και ζαμάνια . μετά από κάτι χρόνια ποστάρω ένα ολόφρεσκο κέλτικο βιντεάκι. Έχει τα λαθάκια του τα ρυθμικά αλλά ζορίστηκα τόσα πολύ μέχρι να το πετύχω που βαρέθηκα να το κανακάνω  :D

Ευχαριστώ

gskar είπε:
Καλησπέρα, χρόνια και ζαμάνια . μετά από κάτι χρόνια ποστάρω ένα ολόφρεσκο κέλτικο βιντεάκι.
Ναι βρε Γεωργιε,εχαθης.

Το παιξιμο τι να πω,υπεροχο!

Μας εφτιασες και να 'σαι καλα.

gvour είπε:
Ναι βρε Γεωργιε,εχαθης.

Το παιξιμο τι να πω,υπεροχο!

Μας εφτιασες και να 'σαι καλα.
Ναι εχάθην διότι τα μουσικά μου ενδιαφέροντα περιορίζονται πλέον σε κελτικοειδή είδη :-) με αποτέλεσμα να ψάχνω πιά συγκεκριμένα πράγματα. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για ακόμα μια φορά!

gskar είπε:
Ναι εχάθην διότι τα μουσικά μου ενδιαφέροντα περιορίζονται πλέον σε κελτικοειδή είδη :-) με αποτέλεσμα να ψάχνω πιά συγκεκριμένα πράγματα. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για ακόμα μια φορά!
Εμεις ομως που αγαπαμε και γουσταρουμε τα κελτικα,καλο ειναι να σε ακουμε που και που. :)

gskar είπε:
Έχει τα λαθάκια του
Τελευταία φορά.

Η ανοχή έχει και όρια.

gskar είπε:
Ναι εχάθην διότι τα μουσικά μου ενδιαφέροντα περιορίζονται πλέον σε κελτικοειδή είδη :-) με αποτέλεσμα να ψάχνω πιά συγκεκριμένα πράγματα.
Αν παίζεις μόνο Κέλτικα, να μην "εχάθης" αλλά να "παρουσιάστε".

Μαγκνίφισεντ!

Πολύ όμορφο,  μπράβο και από μένα, αν και δεν παίζω κέλτικα γουστάρω πολύ να ακούω martin simpson, mc manus, bensusan και λοιπα τέρατα του είδους. Καλή συνέχεια :)

gskar είπε:
Έχει τα λαθάκια του τα ρυθμικά
Πάρα πολύ ωραία τα λάθη σου, συνέχισε, είσαι σε καλό δρόμο. Άλλωστε, το λάθος είναι ανώτερο της τέχνης.

Ερώτηση: το συγκεκριμένο κούρδισμα είναι στάνταρ για κέλτικα;

Earendil είπε:
Τελευταία φορά.

Η ανοχή έχει και όρια.
Ξέρω όπως πάντα είμαι απαράδεκτος  ;D. θα είμαι πιο προσεκτικός την επόμενη αν υπάρξει καν!!!  8)
Πάρα πολύ ωραία τα λάθη σου, συνέχισε, είσαι σε καλό δρόμο. Άλλωστε, το λάθος είναι ανώτερο της τέχνης.

Ερώτηση: το συγκεκριμένο κούρδισμα είναι στάνταρ για κέλτικα;
Σε ευχαριστώ πολύ. Το DADGAD είναι το πιο δημοφιλές αλλά χρησιμοποιείται και το στάνταρ αλλά και το drop D (DADGBE), το orkney tuning ( CGDGCD) αλλά και πολλά άλλα (DADF#AD, DGDGBD, DGDGBbD κλπ)

Πολύ όμορφο,  μπράβο και από μένα, αν και δεν παίζω κέλτικα γουστάρω πολύ να ακούω martin simpson, mc manus, bensusan και λοιπα τέρατα του είδους. Καλή συνέχεια :)
Ευχαριστώ. Και εγώ γουστάρω πολύ αυτούς που ανέφερες αν ακι ο αγαπημένος μου ειδικά τον τελευταίο καιρό είναι αυτός
θενκ γιου βερι ματς φιούζιον  :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back