Thanks!Έψαξα το κομμάτι και όντως το ρεφραίν μοιάζει παρα πολύ. Το κομμάτι είναι σχεδόν μεσαιωνικό του τυφλού αρπιστή Carolan που έζησε από 1670-1738. Οπότε είναι και λίγο gothic ;DGrey είπε:Πολύ καλό...Και ο ήχος επίσης.
Δεν ξέρω αν ο Tuomas Holopainen των Nightwish έχει ξεσηκώσει από εδώ το ρεφραίν για το "Last Ride Of The Day".
Γενικά το ταξίδι στη Σκωτία ήταν μία φοβερή-διδακτική εμπειρία για όλους μας (ειδικά για μένα). Φιλοξενηθήκαμε από εξαιρετικούς μουσικούς που παίζουν τέτοια μουσική. Η βασική οικοδέσποινα η οποία είναι καταπληκτική βιολίστρια μας έφτιαξε ένα καταπληκτικό πρόγραμμα.Κάθε μέρα παίζαμε μουσική με ντόπιους εξαιρετικούς μουσικούς σε σπίτια, σε πανδοχείο, σε παμπ...τέλεια. H ενέργεια που βγάζουν στα session είναι φοβερή. Παίξαμε το μεγάλο Σάββατο σε θέατρο στο Εδιμβούργο, μία μίξη κέλτικης και δικιάς μας παραδοσιακής μουσικής μαζί με τα παιδιά που μας φιλοξένησαν, παρα πολύ καλή εμπειρία.gvour είπε:Πολυ ομορφο.
Βαζε τα φιλτατε Γιωργο οπου θελεις,θα τα ακουμε ετσι η αλλιως!
Πως πηγε το λαιβ στας Σκωτιας?
Aναμενομε διοτι απ'τα λεγομενα σου πρεπει να ηταν πολυ ωραια.gskar είπε:Καποια στιγμή θα βάλω κανα βίνδεο, όταν τα ετοιμάσω![]()
Χαίρομαι!fusiongtr είπε:Ρε Γιώργο δεν το χορταίνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πανέμορφο!
Κι εγώ που το ακούω.gskar είπε:Χαίρομαι!
Αυτό ακριβώς να κάνεις (σοβαρά μιλάω)!Μάλλον πρέπει να ανοίξω ενα θέμα που να βάζω μόνο κέλτικα
Απλά ζηλεύω. Πολύ.gskar είπε:Kάθε μέρα παίζαμε μουσική με ντόπιους εξαιρετικούς μουσικούς σε σπίτια, σε πανδοχείο, σε παμπ...τέλεια. H ενέργεια που βγάζουν στα session είναι φοβερή. Παίξαμε το μεγάλο Σάββατο σε θέατρο στο Εδιμβούργο, μία μίξη κέλτικης και δικιάς μας παραδοσιακής μουσικής μαζί με τα παιδιά που μας φιλοξένησαν, παρα πολύ καλή εμπειρία.
Σε ευχαριστώ πολύ και καλά κάνεις και ζηλεύειςaudiokostas είπε:Απλά ζηλεύω. Πολύ.
Όσο για το κομμάτι, έχω δηλώσει οπαδός εδώ και χρόνια.
Μπράβο Γιώργο.
Το ξέρω Seoirsegskar είπε:Ευχαριστώ JohnyX και Earendil ( ;D ;D ;D ;D ;D ;D)Σε ευχαριστώ πολύ και καλά κάνεις και ζηλεύεις![]()
Σου εύχομαι να περνάς πάντα τόσο καλά όσο πέρασα εγώ σε αυτό ταξίδι (σοβαρά μιλάω είναι πολύ καλή η ευχή)
+1000 Μπράβο Γιώργο!BillTrantos είπε:Πάρα πολύ ωραίο κομμάτι,τρομερός ήχος και το εκτέλεσες σε άριστο επίπεδο!!
Θέλουμε κι άλλα!! 8)
Ευχαριστώ Νάσο!nasokosm είπε:+1000 Μπράβο Γιώργο!